A Fidesz a teljes takarékszövetkezeti szektor lenyúlására készül az MSZP szerint. Józsa István azt mondta: ha sikerül a Fidesz terve, a takarékszövetkezetek élére is „saját csókosaik” kerülnek. A Fidesz szerint Józsa István fordítva ül a lovon, a kormány ugyanis nem elvesz a takarékszövetkezetektől, hanem ad nekik. A szocialistáknak az fáj, hogy nem külföldi bankokat, hanem a magyar takarékokat segíti meg százmilliárddal a kormány – mondta Selmeczi Gabriella.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Nagysád rosszul fogalmazott! magyarok tulajdonát nem biztonságban, hanem maguk birtokában szeretnék tudni. Azaz;Meg akarják védeni, mint a magánnyugdíjakat.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@Yeromos: a paranojás hatalommániától.Ez a nő nem más mint orbán végrehajtója,aki ugyan úgy zsebre dolgozik mint alcsut-felcsut nagyobbik fele.
mariaberta
@Gemüs52: Szépség? Ne nevettess. Ilyen rondaság ritkán lesz szóvivő, de ő valakinek igen tetszhetett!
kukac50
Selmeczire még a kutyám sem bíznám rá nem,hogy a vagyonomat.
Ezek mindenkit földön futóvá akarnak tenni!
Pálinkafőző Rézüst
Már megint rabláshoz készülődnek tovarisék, és tovarisinák..
kkalman
Jobb szeretem a tulajdonomat saját magam megvédeni. Ha a kormányra hagyom a védelmet, az olyan, mintha a kecskére bíznám a káposztát.
mátmar
Ezt a hülye szőke picsát be kéne tenni egy panoptikumba, mint a hazugság és seggnyalás szobrát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.