Gépkarabélyt és más lőfegyvereket, illetve riasztópisztolyokat talált a rendőrség két autóban Veszprém megyében szerdán - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ranger47
@Csizmás Kond: Ha azt nézzük,hogy minden bűnöző fideszes-nemzetiszoc.körökből kerül előzetesbe akkor tényleg sok a munkájuk!
lbs
@Csizmás Kond: Amennyiben az ügyvédi tevékenységet munkának fogjuk fel...
lbs
@ranger47: Holnap pl. 00.00-tól 24:00-ig Hétfő.
UKKAals
@lbs: "Az esettel kapcsolatban Ferenczi Gábor, a Jobbik Veszprém megyei elnöke közleményt adott ki, amely szerint nem Jobbik-tagokat állított elő a rendőrség. “A tapolcai rendőrség által előállított és egy Facebook-posztban említett személyek közül egyik sem tagja a Jobbiknak.

Azokkal a hírportálokkal szemben, melyek ezt az álhírt a Jobbikhoz kötötték, pártunk kénytelen lesz megtenni a szükséges jogi lépéseket, mivel arra sem vették a fáradságot, hogy a Jobbikot az ügyben megkeressék és reagáltassák a hazugságokra” – írta a párt megyei elnöke."

(forrás: MTI)
lbs
@Csizmás Kond: Ahogy mondod.
Ha csak meghallgat, az már pénzbe kerül. Nem is kevésbe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.