Orbán leváltásának az esélye az MSZP- Együtt PM megállapodással csökkent, de a tárgyalások a Demokratikus Koalícióval hétfőn folytatódnak –mondta az Egyenes beszédben Gyurcsány Ferenc.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Hellcat
Nagyon nagyon cudar világ jön ha a fütyiszt újra megválasztják és erre én most majdnem 100% os esélyt látom...mszp bekavart ezzel is bomlasztva az ellenzéket...de amúgy is ha a fidesz úgy érzi, hogy megszorongatják őket akkor fogja és elcsalja a választást a külhoniak leveles szavazásában...
valakiaki
A 2014-es választásnak nem is az a tétje hogy nyerjen a baloldal, csupán megakadályozni hogy újra 2/3-uk legyen, bár az alighanem baloldal nélkül sem lenne :). Bőven elég ha a kormányzati munkát alaposan megtorpedózzák egy kiegyenlítettebb parlamenti aránnyal. Persze így is azt fog csinálni az orsós banda amit akar, de elkezdenek egyre intenzívebben visszahullni a szarok a fejére.
A nagyot itt csak 2018-ban lehet Orbánra mérni, de az olyan erejű lesz hogy még a szart is kipréseli a fideszesekből, majd meglátjátok.
Manhattan
"Szóval Ferit saját pártja, az MSZP, kikészítette. Meghálálta Neki a Csodát. A lehetetlenből való választási győzelmet. De a Feri kurvára hosszútávfutó. Soha nem hátrál, nem ijed meg, csak mondja, és teszi, és megy... Ha épp egyedül, akkor egyedül. Mert a sok tehetetlen szarakodás végére úgyis kiderül, hogy csak egy legény van talpon a vidéken. A Feri."
Manhattan
"MSZP, SZDSZ, kalap szart nem ért nélküle. Másfél évig évig húzta maga után a két megfáradt, kiégett hadat, és végül győzelemre vitte Őket. Asszem egyébként kár volt, mert ezzel csak meghosszabbította a Szarháziak továbbélését, de akkor is: megnyerte a megnyerhetetlent. Aztán persze elárulták. A saját párttársai. A saját miniszterei. Akik a széküket Neki köszönhették. A Puchlaci, meg a Kispeta, meg a Szilykatyusa, meg a Szekibácsi. Lehallgatták Őszödön és szaladtak a Lajoshoz - ugye nem kell a vezetéknevet hozzátennem - hogy nesze, elkaptuk. "
bencemacska
@gabrella: Szerintem a kendermagos!
Őt én is szívesen látnám máshol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.