Az állam kezébe került földgáztárolók eddig is megálltak a saját lábukon, és ezután is így lesz, az viszont nem zárható ki, hogy a napi ügymenet finanszírozására belső és külső források is szükségesek legyenek - válaszolta Németh Lászlóné nemzeti fejlesztési miniszter képviselői kérdésekre a parlament honlapján szerdán.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Kedves földgázszakértő Asszony !
Ha mégsem, remélem, hogy magát és az egésznek a kitalálóját elkergetik
az emberek !
űrbán
Erre a nőre egy döglött macskát sem bíznék.
nyanya001
Itt az újabb figyelmeztetés - nagy bajt okozhat, ha hideg lesz a tél !
Krízist okozhat az európai energiaellátásban, amennyiben az előttünk álló téli évszak tartósan zimankós időjárást hoz a kontinensre a megújuló energiaforrásoktól való túlzott függés és a földgáztüzelésű erőművek kikapcsolása a rendszerből - hívja föl a figyelmet a napokban nyilvánosságra hozott jelentésében a Cap Gemini. A gázerőművek a megújuló energiaforrások mind szélesebb körű kötelező átvétele miatt olyan alacsony kihasználtság mellett üzemelnek, amely állandó költségeik kigazdálkodását is lehetetlenné teszi - fogalmaz a párizsi központú informatikai és konzultációs szolgáltatásokat nyújtó társaság. A mintegy 130 ezer megawatt gáztüzelésű erőművi kapacitás 60 százalékát fenyegeti a fenti okok miatt megszűnés 2016-ig az IHS kutatóintézet becslésére hivatkozó kutatás alapján.

www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/itt_az_ujabb_figyelmeztetes_nagy_bajt_okozhat_ha_hideg_lesz_a_tel.567193.html
coni
Ahhoz, hogy bebizonyítsa a bíróság az ellenkezőjét el kell zavarni a rezsimet és fel kell oldani a beszerzési árra vonatkozó titkosításokat, mert ez nem lehetne államtitok. (A németek kiteregették, hogy 950 M Eurót kaptak érte, még most is csodálkoznak rajta).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.