A kormány biztosítja azokat a pénzügyi forrásokat, amelyek a természetjárás fejlesztését, például a turistautak megújítását, felmérését teszik lehetővé - mondta Orbán Viktor kedden a pilisszentkereszti szurdok közelében, a Som-hegyi turistaház átadásán.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
Szóval ha a vejem engedély nélkül kitermel egy fél erdőt, akkor kussp*csába mindenkinek. Tetszettek volna ti is használni...
Vizual
Bezony ebben igaza van. Mint a Természetvédelmi területek is ? Mert ugye az egyiket az "apu" termeli ki éppen, meg a követ is a természetvédelmi területről, máshol meg a család semmisíti meg, más erdejét. Mivé lesz ez a világ ? hehe. Ez már nem tud olyat mondani amiből ne kaptunk volna tutit 3 és fél év alatt. De ne kezdje el még egyszer !
Hellcat
Meg azért hogy a gyerekeim illegálisan kitermeljék.
JAJMÁR
El kell jönni annak az időnek, hogy az emberek megértsék, az erdőknek, vizeknek és levegőnek, a világnak nem urai. Az erdőket élettérként "használja" nagyon sok élőlény, úgy kell hát ott sétálni, mint egy vendég.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.