Az élettársát bántalmazó politikus szerint a Fidesz ellen használták fel őt, és a pártnak nem volt más választása, mint hogy kizárja – írja az Index.

Szerinte a Fidesz szinte rá volt kényszerítve arra, hogy kizárja őt a pártból. „Itt szavazatokra megy a játék, engem pedig most felhasználtak a Fidesz ellen. Ezért is léptem ki a frakcióból, hogy ne ártsak a pártnak és azoknak a céloknak, amiket felvállaltunk. Ezt nem érdemelné meg a Fidesz" – magyarázta kilépésnek okait Balogh József.

A politikus azt elismerte, hogy nem normális, ha egy családban csonttörésig fajul egy vita, de szerinte az ő esetükben „szó sincs arról a horrorról, ami a hírekben áll".

Balogh József: Lehet, hogy ütöttem, de csak véletlenül

„Nem helyes, amikor egy házaspár összeveszik, nagyon sajnálatos dolog ez. De néha előfordul, hogy az emberek kihozzák egymást a sodrukból" – folytatta Balogh, de hozzátette, ő is elítéli azt, ha egy vita tettlegességig fajul. Majd az Indexnek ismét felidézte a jól ismert komondoros történetet: „Az igazság az, hogy azon a héten, amikor ez a komondoros dolog történt, egész héten keményen dolgoztam. A hét elején parlament, aztán a környéken tartottam előadást a tanyavilágról. Aztán egy lagzira kellett készülni, előkészülni, beszédet írni. Aztán mikor már túl voltunk az egészen, annyira túl voltam pörögve, hogy nem tudtam elaludni a fáradtságtól. Bevettem egy altatót, de az sem segített. Lefeküdtem, de nem sikerült elaludni. Aztán kimentem, azt hittem, épp indul a Terike, mondtam neki, hogy pálinkáztunk, ne vezessen. Elkezdtem behozni Terikét. A komondor nem tudta, mit csinálunk, hogy ez most játék, vagy nem. Így odaugrált, mi meg megbotlottunk, és elestünk. Én is csúnyán beütöttem a könyököm. És közben lehet, hogy megütöttem a Terikét, de csak véletlenül".

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Te istenverte agyatlan marha te!!! Lehet, hogy a szerencsétlen nőt ezzel a kamu dumával megtudtad vezetni, de többségünk hidd el neked ugrana, oszt kiszedné még a szemed helyét is! És nem véletlenül hanem szándékosan. Tudod, amikor egyik ember megüti a másikat, akár, hirtelen felindulásból, akár bárhogy az már nem lehet véletlen! Az a gondolat, hogy megütöm, az már megszületett a fejében, és csak az alkalomra robbanásra vár, mikor is a gondolatból cselekedet lesz.
És hidd el hogy most egy páran ezért a megjegyzésedért, alkalomszerűen de tervezetten vágnánk pofán egy jókora szívlapáttal. Már csak azért is, hogy tudd, milyen a másik oldalon állni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
hallgatag
Ezt a hülye k...-át kellene agyonütni !!!
Milyen Nö ez ???
szaboria1
Terikén látszik, hogy megvezethető. Igaz ha a piát Ő is szereti akkor nincs itt mit mondani róluk.
Dulcinea
Te istenverte agyatlan marha te!!! Lehet, hogy a szerencsétlen nőt ezzel a kamu dumával megtudtad vezetni, de többségünk hidd el neked ugrana, oszt kiszedné még a szemed helyét is! És nem véletlenül hanem szándékosan. Tudod, amikor egyik ember megüti a másikat, akár, hirtelen felindulásból, akár bárhogy az már nem lehet véletlen! Az a gondolat, hogy megütöm, az már megszületett a fejében, és csak az alkalomra robbanásra vár, mikor is a gondolatból cselekedet lesz.
És hidd el hogy most egy páran ezért a megjegyzésedért, alkalomszerűen de tervezetten vágnánk pofán egy jókora szívlapáttal. Már csak azért is, hogy tudd, milyen a másik oldalon állni.
Nyuszicsibe
Te majomember !! Arra mersz hivatkozni, hogy azon a 7en keményen dolgoztál ?? Mint mondod, a 7 elején keményen beültél a parlamentbe, aztán egy kemény előadást tartottál, mennyi volt ?? kb 1-2 órás ?? Meg hát az esküvőre készülni tényleg kemény lehetett... Akkor most elmondom neked, hogy a szűk kis agyaddal te is megértsd: te még a munka közelében sem jártál, nemhogy a kemény munkában, mert az messze nem itt kezdődik. Emlékszel, volt az az árvíz... biztos mesélt róla neked Vitya, a mentorod, mert téged ott nem láttalak még csak ácsorogni sem. Na szóval: én meg a párom akkor ott keményen dolgoztunk. Ez nem dicsekvés, mert bár oda voltunk vezényelve, mégsem teherként éltük meg. Két 7 után olyanok voltunk, mint az élő halott. Akkor most ütöttük volna egymást agyon ?? Mellesleg nekünk "eccerű embereknek" azt szokták mondani: "ha nem tetszik, el lehet menni !!"
Brother Louie
Hegyeshalomtól nyugatra az ilyen ember egy héten belül elköltözik 600 kilométerrel odébb egy neve sincs faluba. Lemond önként mindenfajta társadalmi poziciójáról és bujkál az emberek elöl amíg csak él.

Itt nem. Itt fél év után is fel felbukkan és magyarázni próbálja a lehetetlent.
Senara
„Itt szavazatokra megy a játék, engem pedig most felhasználtak a Fidesz ellen." A szemét liberálisok ,szocialisták , Bajnai + Gyurcsány , ja meg az elmúlt nyolc év . Szavazat szerzésre akarják felhasználni a komondort :-)))
töky
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
silber13
Javasoltám talán az itt egyesek által előszeretettel emlegetett serpenyők használatát, de az ügy súlyosságára való tekintettel, párosával. Miként a katonazenekarok cintányérosai teszik.!
martinpalermo
"Lehet hogy ittam? lehet hogy tántorgom?de részeg nem vagyok"!Az az igazság--ez a verési inger benned volt ,már rég,és ha nem emlékszel arra,hogy ütöttél,mert a "furik"részeg voltál az súlyosbító tényező,Mindezt egy szerencsétlen ebre fogni--ez pedig elmeszakértői véleményt kíván.
silber13
Hááát elképzelhető, hogy a piától egyenest toronyórának képzelte magát és ütött, mint a boond óra !
nyanya001
Merő véletlenségből kék -zöldre verte az élettársát
aztán merő véletlenségből ráfogta a vak komondorra !
Van ám gerincoszlopa mint a meztelen csigának !
Yoda69
@ila51: Aha, tehat a vak komondor utott is :)
Dr. Felipe
Oszt zorbánc elvtárs erre a komondoros alkoholista faszira bízta a tanyaprogram levezénylését. Így már nem csodálkozom hogy arrogáns tonyó nyúlt le belőle a legtöbbet.
coyote3
Ez a mocsok, szennyes lelkű balibsi média csinált ebből a tisztalelkű asszonyszerető igaz keresztényből bűnöst
gabrella
@Yoda69: Hogy lehet véletlenül ütni, hát úgy,hogy polgármester és ogy.képviselő az uralkodó kormánypártnál.
csa-csa
HAZUG SZEMÉT SZARKUPAC
és mi az hogy nem mond le!!! kirúgni a curva anynyát! Ki a parlamentből a tetűvel (meg az összes hasonló szeméttel, nem sokan maradnának) ki a polg.mesteri székből! segíjre a rohadékkal!
Szvetlana
Lehet, hogy Terike volt hullarészeg és a komondor ütött? ez a változat még nem volt:))
Macsi
Nem értitek... az aljas balos libsik megtévesztették Terikét és elhitették vele, hogy a ZURA és parancsolója rossz ember, aki a párttársaival az ország jólétére tör! Ezért Terike DIREKT belehajolt apócája kezébe, amikor az éppen csak meg akarta simogatni a pofiját. Erősen belehajolt... többször is. De szerencsére megbocsátott neki a pasi... Egyem a szívét...
hallgatag
Jocókám !!! Az én 122 kilómmal, meg a 194 centimmel tudnák " véletlenül " akkorát b@szni arra a háj fejedre, hogy egyirányba futnál...persze, ha fel tudnál kelni a sárból !!!
Nöt megütni...ez megnocsájthahtatlan bün, a francba a pofáddal !!
valakiaki
Én elhiszem hogy van az a helyzet amikor az asszonynak az ember legszívesebben bevágna öt darab öklöst és mint a pankrációban a fejét végezetül belecsapná a fakorlátba...de ezek szerint Balogh (volt)fideszes képviselő úr ezt nem tette feltételes módba :)
kiskutyauto
Lehet hogy ütött? És véletlenül? Ja? Aha! Ez a tipikus, átlátszó hazug beszéd. Amikor a meztelen király, bár már mindenki rajta röhög, még mindig erősködik hogy milyen szép az új ruhája. Már hivatalos szervek is tényként kezelik, hogy asszonyt vert; pártból, frakcióból kizárták és még most tart ott baszki, hogy LEHET. Talán esetleg lehet hogy véletlenül ütött. Gratulálok! A pofátlan, aljas és ostoba hazudozás csimborasszója (annyira buta és sunyi hogy még mindig hitegeti magát hogy hátha megússza), de hát a FizeSS maffiában ez a gilt... a polgármesteri címe megvan még ennek a gerinctelen sunyi bélféregnek? Mert arra sem méltó nyilván és országszégyene-röheje, ha polgármester maradhat... akkor máris tüntetni kell a településen ahol bitorolja ezt a posztot ez a szarláda senkiházi hazug patkány fidesz-díszpéldány... Egy polgármester! Nos kérem, ilyen ma az "elitünk"... ide züllesztette-süllyesztette, agyhalott pszichopata cigány-viktátor és maffia söpredék-csűrhéje az országot... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
F_Viktor
Meghalt a vak komondor www.hir24.hu/belfold/2013/11/07/meghalt-a-vak-komondor/

Terikét egy eljegyzéssel sikerült lezsíroznia, neki nem kell már ellene vallnia (és ha Terikének van esze, akkor nem kötnek házassági vagyonjogi szerződést, s ennek hiányában a most felhalmozott állásokból 50%-ban anyagilag is részesül), s lehet, hogy Balogh a koronatanút, a vak komondort is aljas módon elhallgattatta?
qxy
Ha ezt tényleg meg is lehet úszni hogy igaz ütöttem de véletlen, akkor nekem volna egy két ötletem kit kellene véletlen pofán vágni és el küldeni megint csak véletlen 47 ezerből az édes. ( a többi ki van sípolva)
percsi
@Nyuszicsibe: még szerencse, hogy nektek nincs vak komondorotok!
percsi
A fején látni, hogy nyuszi, olyan bátor, hogy csak nőket ver. Ha kapna két kis pofont, azonnal hívná a TEK-t!

Remélem ez a véletlen baleset pár évébe kerül a sitten. Na, majd ott emberkedj öregem!
űrbán
Hé balog! Gyere bulizzunk együtt egy jót, közben véletlenül megütlek párszor, de ne aggódj, sok kárt nem teszek benned hiszen te lábon hordtad ki az agyhalált.
űrbán
@percsi: Mekkora lenne ha sitten "véletlenül" Kolompár Leonszió a 160kg életfogytos kancigány lenne a cellatársa ;-)
kkalman
A földigiliszta ehhez a féreghez képest egy százas szög. Ennyire pofátlanul hazudni, mint ahogy ez tud, ember nem tud.
Embernek nem nevezhető az ilyen ß@rkupac, de állatnak sem. Már csak azért sem, mert nincs olyan állat, amelyik verné a nőstényét.
F_Viktor
@kkalman: "Ennyire pofátlanul hazudni, mint ahogy ez tud, ember nem tud."

Ne viccelj!
Ez minden fityeszes közös ismérve!
kkalman
@F_Viktor: Ők még embernek számítanak?
percsi
@űrbán: Na, akkor tudná meg igazán, mi a kemény munka!
DR Eric CARTMEN
Az lenne a legegyszerűbb, ha ezt a szerencsétlen páros lábbal kirúgnák, és aztán hazudozhatna otthon a tanyán a malacoknak, meg a vak komondornak.
Uborkakulcs
Lehet, hogy jó szájoncsapnám egy lapátnyéllel. Csak úgy, véletlenül.. Én 13 éve vagyok házas. Lehet, hogy a párom már többször kihozott a sodromból, de még csak meg sem fordult a fejemben, hogy megüssem. Nőt megütni a legalja, egy férfi számára.A gyerekekről még csak nem is beszélve.
tivoli
Pálinkára altatót? Azt a vak komondort a parlamentbe!
feri57
Ha tudja, hogy miért, had üsse vágja!!!
De ha nem tudja miért, akkor is üsse vágja, nem baj ha ő nem tudja,majd tudja a neje, hogy miért kapott.
Szvetlana
@feri57: Nana Ferike! nana! akkor kitör a polgárháború!:))
mariaberta
Nagy baj lehet ennek az embernek az eszével, hol a komondorral van baja, hol a véletlennel, csak magával nincs semmi problem.
szablyafűrész
Véletlenül ütött..." Tekintetes Mészárszék ! Én véletlenül ütöttem meg Terikét,miközben át akartam ölelni, de azt láttam közvetlen közelről, hogy az időközben kimúlt, látás csökkent komondor legalább négy, közepest meghaladó erejű ütést mért Terike arcára és azt is láttam, hogy megmarkolva a haját, fejét a korlátba verte...bizony, Tekintetes Mészárszék..."
F_Viktor
@kkalman: Igazad van, véglények ezek!
űrbán
@Uborkakulcs: A megoldás 1xű. Véletlenül megütöd majd a hulláját elsavazod.
igazszó
@hallgatag: Kár hogy hallgatag vagy az ilyen embereknek kellene többet hallatni a hangjukat ebben az országban akkor nem lenne itt ekkora fertő
igazszó
@valakiaki: Olyan is van amikor a részeg képviselő fejét kellene a falba verni úgy ötször hatszor, mert már mindenkit kihozott a béketűrésből Olyan van egy családon belül hogy veszekedés, de olyan hogy megütjük egymást olyan nem lehet! És főleg nem hogy ütjük verjük a nálunk gyengébbet nőt gyereket ,stb.Vagy ezt nem tanítják a vasárnapi iskolában és az etika órán,?Szégyen és gyalázat hogy arra mer hivatkozni hogy máshol is előfordul ! Szégyellje magát az is mind akinél ez előfordul de nehogy már ez a hájfejű szarkupac a parlamentbe feszítsen és képviseljen akár engem is !!!Ki vele az utcára!!! Kikérem magamnak ezt a mocskot akivel egy asztalhoz sem ülnék le!!
hallgatag
@igazszó: Jobban tennéd, ha a fikázás helyett visszaolvasnád egy-két hozzászólásomat
abból kiderül, hogy nem is vagyok annyira " hallgatag " inkább a tetü, hazug embereket
gyülölöm !!!...mint ez a fent emlitett sötét barom !!!
igazszó
@hallgatag: Én fikáztalak, ??
? Olvasd már el még egyszer ! a legmesszebb menő tisztelettel szóltam rólad és arról írtam hogy ilyen emberi hangot hallanék szívesen De bocs!
hallgatag
@igazszó: Én kérek elnézést !!! Félreolvashattam !!! Bocsika !!
sírásó
fülöpházán ilyen gyenge a kinálat, hogy józsó a legjobb polgármesternek? még egy kicsit lehetett volna keresgélni!
az nem lep meg, hogy parlamenti képviselő lett, mivel kedves vezetőnk, csak a magánál szolidabb szellemi képességüeket engedi pozicióba, mivel félti a hatalmát az értelmesebbektől, ezért ilyen alacsony a szinvonal és alig van olyan ember aki ennek a követelménynek megfelel! balogh professzor ilyen!
régebben a komondor segített jozsónak, ö diktálta a parlamenti felszolalásait !
magyar györgy posztumusz büntetőfeljelentést tett a vak komondor nevében balogh ellen, rágalmazás, becsületsértés és hitelrontás miatt!
balogh, meggyes tamás mellett megbecsült tagja a fidesz reprezentáló, igentahó jobboldal asszonyverő szekciójának
lenhardtibolya
Ez bizony tényleg rossz duma: véletlenül nem lehet verekedni, sőt rendszeresen püfölni az élettársat... Ha már így történt, akkor "véletlenül" ki kellene rúgni a parlamentből ezt az "erős legényt", hogy fogja meg a kapa nyelét - az illik hozzá - és véletlenül kapáljon, ha "túl van pörögve", nem bír a felgyülemlett energiával...
qxy
Gondot okozhat? Kinek? Annak aki meg válassza? válassza ha ennyi esze van és utána azt is el kell verni! mind! legföljebb, azt mondjuk hogy a kutya menhely kerítését kirágták a " vak kutyák "és mentek mindenkinek mert ugye nem látnak.
Tényleg nem kellene egy két ilyen komondort el engedni a parlamentbe. " ( egy bészból ütővel a kezükbe)
nyanya001
Véletlenül ütni nem lehet, legfeljebb mellé !
Véletlenül csak f@(i)ngani lehet ha végképp nem bírod tartani! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.