Azt állítja Orbán Viktor miniszterelnök (a Kossuth rádióban), hogy az uniós országok között csak néhány van, amely jól teljesít, és Magyarország köztük van. „Van néhány ország, amely az előírt költségvetési hiányszint alatt tartja a gazdálkodását, és mi ott vagyunk. Van néhány ország, amely képes csökkenteni a munkanélküliséget, és Magyarország ott van. Van néhány ország, ahol lesz gazdasági növekedés, Magyarország ott van, mások meg nincsenek.”

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Gemüs52
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Van néhány ország ahol a politikai elit egyenlő a fidesz maffiával, lopással, csalással, hazudozással, mutyizással, rágalmazással és Magyarország ott van...ja nem...Magyarország az egyetlen.
nemkati
Nahát, ez a beképzeltség csimborasszója, és a súlyos demencia tünete. Mit nem adna egy kutatásra kiéhezett agykurkász, ha 0rbán elméjét a keze közé kaphatná! Nyomorba döntötte az országot, és most veri a mellényét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.