Közép-Európa nyitva áll Japán előtt - jelentette ki a hivatalos látogatáson Japánban tartózkodó Orbán Viktor miniszterelnök helyi idő szerint csütörtök délelőtt a tokiói Dzsószai Egyetemen tartott beszédében. A kormányfőt a közönség faggatta a magyar eurócsatlakozásról is, amire azt válaszolta, hogy erről szerinte nem években, hanem évtizedben vagy évtizedekben kell gondolkodni.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
ILLEN ajándékot a smityi pali bácsi is palira véve a vendéglátóit -vett át!:)))
szablyafűrész
Csak nem a Jakuzától kapta a díjat ? A testvéri bűnszervezettől ?
kamazuka
Óóóóó hatalmasságos shogun!
Érdeklődnék a felől,hogy a felkelőnap sugára hogyan veti rá vényét házad népére s jószágaidra.Az emeletes madár meghozta e neked a trónörököst,vagy a trón bitorlót.
Tudom naponta gyakorolod a ferde szemmel nézést,de megnyugtathalak ez csak nekünk adatott meg eddíg.Ha majd leragkod végleg kardodat és szablyádat,hogy a boldog nyugdíjasok bohém életét éljed,jusson eszedbe ősi japán mondásaink egyike.ígyszól:
Ha dakotát látsz,tükörbe néztél!
szaboria1
Ez a hír is csak terelésre jó a diplomácíába már évtizedek óta divat ha államfők látogatnak egy országba akkor díszdoktori címet osztogatnak.
Hellcat
Jajnemááááááááár...hát nem nyalják még elegen idehaza a seggét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.