A maffiaállam működik, ezt folyt az államosítással a különböző területek lenyúlásával, ez az idei év története – mondta Kuncze Gábor.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

JAJMÁR
Kuncze Gábor úgy mondja el a véleményét, hogy még a "közemberek" is megérthetik, nem beszél mellé, mindig a lényegre koncentrál, és humoros (akinek ilyen humora van, az nem ostoba ember) és mélyen igaza van.
Sokkal jobban járnánk, ha odafigyelnénk arra, amit mond.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
spu00
@nemsemmi: Elnézést,de elfelejtettem hozzá írni az ÁFÁ-t ami 12% volt, ja, ez 2002 -ben volt. Ha megnézné a világpiaci ár alakulását, akkor lát olyant is , hogy 60 dollár/hordó, na ennek mutassa meg a számlákon a hatását akár gáz, akár benzin esetében.Elméletileg a magyar bankok közvetlenül nem voltak érintve a világ válság kárvallottjai között, de bennünket már letolt nadrággal ért, s két hét alatt el kellett fogadni az IMF és az EU feltételeit, mert senki más nem volt hajlandó szóba állni velünk.Nekünk nem a válság okozta vesztesség miatt kellett hitelt felvenni, hanem az addig elért gazdasági tevékenység miatt.
A manyup témát akkor vesse fel, ha tisztában lesz a magyar nyugdíj témájával keletkezésétől napjainkig, s ne egy idétlen kormány felelőtlen döntése alapján próbáljon hangulatot kelteni. Ezzel együtt felvethetné az ingyen repülőjegyek hiányát a nyugdíjasok részére.
Ha nem vette volna észre a kormány átvállalta az önkormányzatok adósságát, az államháztartási hiányok nem 5-7-9%-k, hanem 3% alatti, de vannak. Még mindig jóval kisebb,mint a korábbi kormányé.Még úgy is, hogy nem eladott, hanem vásárolt.
nemsemmi
@spu00: Vajon támogatták volna Orbánék ellenzékben, hogy a szocik lenyúlják a 3000 milliárdot, annak érdekében, hogy az ország kedvezőbb helyzetbe kerüljön.
Ismerem a nyugdíjrendszer kialakulását, és tisztában vagyok vele, hogy a nyugdíjakat a mai befizetésekbál kell kifizetni.
Ez a renszer nem sokáig lesz tartható és nem ösztönöz arra, hogy a fizetést hivatalos úton kérje a munkavállaló.
A hirhedt nyolc év alatt ezek a befizetések hiányoztak a költségvetésből, és még 13. havi nyugdíj is volt. Amit 2009-ben Bajnai megszüntetett. Ezt el is mondják Orbánék igen gyakran, csak azt nem értem, ha nem értwett egyet a megszüntetéssel, miért nem állította még vissza?
spu00
@nemsemmi: Mit gondol, miből fizettek mégis nyugdíjat? hitelből, s miért kellett volna ezt tovább vinni? A felvett hitelt vissza kell fizetni.
Ha Önök vissza tudják varázsolni a 2002-s állapotokat, s onnan indítani ezt a kormányt, akkor még többet is el lehetne várni. Ami megtörtént azt már nem lehet meg nem történtetté tenni, annak minden kárát meg kell téríteni, s csak azután lehet újra elvárásokat tenni.
A nyugati nyugdíj rendszer nagyon régi, s az folyamatos volt, a miénknek voltak boldogabb korszakai, s így a nyugatot soha nem tudjuk utol érni, legalább is belátható időn belül nem.
hetöndöe
@spu00: Legyen szíves nekünk tudatlanoknak bővebben megvilágítani,hogy az önkorik adósságát akkor most ki is fizeti vissza,vagy egyáltalán változott valami e tekintetben?
Most komolyan mondja mondja,hogy a kormány vállalta át és akkor most a kormánytagok saját zsebből kifizetik?
bencemacska
@aha:december 19., 00:01

Kuncze mindig egyéniben indult és be is jutott!!!
bencemacska
Én arra is kíváncsi vagyok nyugdíj ügyben, hogy mire fordították azt a pénzt,amit Selmeczi "tőzsdézett" el 1998ban?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.