A rezsicsökkentés eltörlése elleni fellépésre kér mindenkit Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője. A kormánypárti politikus a Facebook-oldalán csütörtökön közzétett videoüzenetben azt mondta, hogy miközben a Fidesz-frakció a harmadik rezsicsökkentésen dolgozik, Bajnai Gordon és pártja bejelentette, hogy ebben a formában eltörölnék az eddigi mérséklést.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Évente csak az egykulcsos adó 600 Milliárdot vesz el a legrászorultabbaktól, a rezsicsökkentés is tőlük vesz el és a leggazdagabbakat segíti (akinek havi több százezer a rezsije az nagyon sok pénz megspóról a rezsicsökkentéssel, de a költségvetésből így kieső ÁFÁT a legszegényebbek is megfizetik).
Bajnai csak jóval az átlag felett keresők adóját emelné és ezt az összeget az átlag alatt keresőknek adná. Ilyen nehéz helyzetben a gazdagoknak is szolidarítást kell vállalniuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.