Orbán kék farmerban és zöld zakóban várta a kifogástalanul elegánsan érkező szlovén kormányfő asszonyt – írja a Bors.

Orbán pénteken járt Felsőszolnokon, a szlovén határ mellett. Egy útátadáson vágta át a nemzeti színű szalagot Szlovénia első női kormányfőjével, Alenka Bartusekkel.

Orbánnak nagy pechje volt Bartusekkel. Ugyanis a 43 éves, pénzügyi vonalról a kormány élére került asszony igazi divatdiktátornak számít Szlovéniában, így a közös képeken hatalmas a kontraszt a magyar és a szlovén politikus eleganciáját tekintve – szúrta ki a Bors.

Orbán Viktor alulöltözte a szlovén kormányfőt

88 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Vagy egyszerűen csak tapló. Hihetetlen, hogy ennyire nem fogadja el a tanácsadói véleményét...
silber13
Hát, ízlése, soha nem volt. Kriminális, hogy így kell kinéznie egy ország miniszterelnökének. Tán a grazi kimenő ruháját viselte??:-)))))
ila51
Jól van na , könnyű Alenkának , ott nincs rezsi háború !
aham12
Ez a suttyó az ország miniszterelnöke. Szánalmas.
martinpalermo
Praktikus viselet,ugyan mit kellett volna felvennie ?szmokingot--talán?.A hölgy egy élmény ,mert csinos--Orbán pedig praktikus.Nyugati államokban--de máshol is, komoly eseményeken ,"Ászok" viselnek farmernadrágot--elegáns zakóval nyakkendővel.Biztos vannak hibái a manusnak--de most nem a hölgyhöz öltözött,jól tette.
tenger49
...egy udvariatlan beképzelt embertől sokkal többet nem várhatunk!!!
Kíváncsi leszek,hogy Putyinhoz miben megy,mert egy ilyen öltözékben a Kreml közelében sem engedik.Lehet,hogy már a Vörös téren elkezdi a hason-csuszást???...hi...hi.
silber13
@martinpalermo: Azért a tiszteletet megadhatta volna, kiváltképp egy hölgynek, de az ennek a tahónak ismeretlen fogalom! A franciakulcs használata az illem oktatásakor kevés volt ennek a bugrisnak! Gőzkalapács sikeresebb lett volna!:-)))))
hallgatag
Mi a baj az öltözékével ???
Nem volt ideje átöltözni, a disznóólat ganézta ki,
es csak annyi maradt, hogy a felemás gumicsizmát
levette és egy gumitalpú cipöt vett...Ha igy öltözik,
az a "divattanácsadó" szégyene egyben, bár gondolom,
az ilyeneknek nincs beleszólásuk, elég, ha havonta
felveszik a milliós " juttatásukat "...
adrenalink
@martinpalermo: Egy narancssárga póló még úgy-ahogy védhető lett volna...:-)
martinpalermo
@silber13: 10:07 re.Öregedő vadász vagy te már-és sok tapasztalattal--de még most sem tudod érzéseidet elválasztani,Orbán iránti Politikai undorodtól--és egy igazán nagy jelentőséggel nem rendelkező--politikailag praktikus esemény véleményezésétől.Egy hölgynek soha nem egy nadrág ,és egy kabát adja meg a ,tiszteletet.most sem.Nem téged minősítelek,az eseményt.Nem találok semmi kivetnivalót---erről a témáról szólva nem!.
martinpalermo
@adrenalink: Ez itt nem egy pártkonferencia volt--nem jár a trikó:-))
tavaszi
...el nézem hogy szinte minden kommentet egy bizonyos marooknyi csapatocska visz ezen a propelleren...őlég keveseket érdekel , bármi. személyszerint nem ragadtam le az öltözéken...számomra az a nagyobb hír,hogy sok ilyen határátkelő fog nyilni...ez a lényeg ...egyébként is nem a ruha teszi az embert mondá a magyar...
hallgatag
@tavaszi: ...gyere sürübben erre az oldalra !
silber13
@tavaszi: Na igen! a csúti Belizár odaslattyoghatna akár Darwin nadrágban és ugyanolyan típusú pulókában is!:-)))))
jancsik68
A csinos szlovén kormányfő mellett még feltünőbb volt ez az undoritó lény..Gondolom az esze is jóval több,mint a veziré!!
jancsik68
Ha egy férfival szemben undort akarok kelteni,egy csinos hölgy mellé állitom.Ez most nagyon is sikerült.A szlovéneknek van izlésük még politikusaik terén is.
szaboria1
@hallgatag: A protokoll neki nem erőssége még Kádár is tartott protokollhoz értő hölgyet.
Lendkerék
Az esemény egyébként Felsőszölnökön történt (Felsőszolnok nincs). Még szerencse, hogy itt nem volt "kint" és "bent", mindegy volt, melyik oldalról nyírják a szalagot. A fészbukján kirakott olyan átadási képet is, ahol egy egyházi épület felújításának avatásán a szalagot belülről kifelé állva (tehát háttal az épületnek) vágták át a főapáttal.
Tényleg elkelne egy használható piáros a miniszterelnökségi gigaszervezetbe.
silber13
@martinpalermo: Miniszterelnökként csámpázott oda és közös programja volt egy hasonló beosztásban lévő illetővel, aki ráadásul nő is! Talán illendő lett volna normális göncben megjelenni! Ezt kívánja ugyanis az etika és a protokoll, ami ismeretlen a zsebmaradona számára!:-)))
karma1
@Lendkerék: De hatha erre mar nem "fussa"? Ugy latszik, meg diak evei alatt sem ragadt ra semmi elegancia, legalabb az angol egyetemen...:-((

A jeans valoban egy nagyon praktikus viselet, durabel talpu cipedlivel, de a hely nem egy romkocsma sotet sarka, hanem egy nyilvanos hely, ahol egy szomszed orszag ;politikusaval, raadasul egy holggyel van kozos programja.

Egy izig-verig politikus nem adja le magat a "praktikussag" szintjere, hanem KEPVISELI a hazajat, elegansan, jo megjelenessel... Na ez az, ami innen hianyzik...:-((
Vizual
Én úgy gondolom, hogy ez egy államok közti hivatalos találkozó volt. A nő elegáns, az alkalomnak megfelelően és illendően öltözött, megadva tiszteletet Magyarország Miniszterelnökének. Orbánról ez nem mondható el, viszont a nő az államgépezetben elfoglalt helye okán, igencsak lealázta Orbánt. Mert Ő nem a miniszterelnök volt. És ehhez az eseményhez mégis jobban illik mint Orbán, aki a választási reklám miatt nagy ívben tett az etiketre. Hogy miért ? Talán mert elszakadt az ünneplő nadrágjának a zsebe.
Arról már nem is beszélek, hogy sok könyörgésbe telhetett, hogy a jogtalanul felavatott 5 km-s úthoz valaki oda mennyen a másik országból.
Mobil123
Egyszer csak lerohad róla az a farmergatya! Ha szerencsénk lesz akkor amikor az EU parlamentben fröcsög:-))
Vizual
Tudom, hogy kormányfő a nő. Bocsi a "nem" ért. !
martinpalermo
@silber13:Hidd el--ez a hölgy,"piár" fogása volt, hiszen csodaszép látványnak is.De erdő közepén, ha kicsit is" kacska" lábai lennének--ő is nadrágban lett volna.És győzködjük csak egymást---az esemény politikailag fontos volt, és igaz amit a protokollról mondsz,,de van olyan esemény, minek protokolláris szempontjait szerintem feloldhatja,. a praktikum.
silber13
@martinpalermo: Akkor Puyinhoz is kantáros gatyában megy, meg bakancsban ugye? Mert fő a praktikum!
martinpalermo
@silber13: Ezt úgy látom, te jobban tudod--én még nem láttam vendégeskedni Putyinnál."Én láttam már éjjeliőrt ,nappal meghalni"--te pedig biztosan Orbánt kifogástalan eleganciával megjelenni--ahol az elengedhetetlen.
silber13
@martinpalermo: Ne mondj ilyeneket!LLáttad te Belizárt Putyinnál talpig kötelező eleganciában! alig begombolódó zakó gombokkal a kamerák előtt! Bizony!:-)))
szaboria1
@martinpalermo: Vannak protokoll szabályok amit illik betartani. Kár mellé beszélni. Ilyenkor az öltöny kötelező.
nyanya001
Többször mondtam már de megismétlem !
Úrnak születni kell, a bunkó meg terem amint gaz a réten !
szaboria1
@nyanya001: Legalább a nejének lenne esze és az rá szólna.Inkább illemtan órát kellett volna bevezetni a kormánynál.
martinpalermo
@szaboria1: Nincs vitám veled sem--jelentkezz nála öltöztető nőnek--vele kell ezt megbeszélned.
Hellcat
Szerintem ez kurva nagy bunkóság, hogy a nő megadta a tiszteletet és kiöltözött a qrbán meg nem.
szaboria1
@martinpalermo: Ezen nem vitatkozni kell. Felsőfokú végzettséggel illene tudni. Igaz az első Parlamenti megjelenéséhez kölcsön öltönybe ment de legalább akkor tudta még mi a módi.
martinpalermo
@szaboria1: Jól van most itt maradunk jó.Nincs iskolai végzettséghez kötve,az intelligencia---de fejleszthető. és az sem kérdés, ki, hol, miben jelenik meg.Az erdei "kalandot" ,én lezárom--nem történt sérelem--az etiketten.Indiában igen, az esemény volt ,és milyen elegáns volt pedig:-))--ez pedig mozaik.
silber13
@martinpalermo: Voltak némely TV adások, hiradók, tele volt a két hapsival minden! Nem emlékszel?
martinpalermo
@silber13: Jahh értem--persze--tehát a pocakjára gondolsz---nehezen gombolható de ünneplősen volt öltözve.A Putyin jobb benyomást tett, elegánsabban nézett ki---mert vékony és " esik " rajta a zakó.--ha erre gondoltál.Engem az érdekel inkább, éppen mit cseréltünk----vodkára velük.
silber13
@martinpalermo: Jól érted. Egy elhízott kandúr ült a vendéglátó gepárddal szemközt. Kontraszt volt ám a javából.
martinpalermo
Igazad van,de Putyin nem hurkatöltő fesztiválok védnökeként -múlatja napjait--hanem naponta a Spetsnaz nevezetű" babazsúrokon" edződik:-))
silber13
@martinpalermo: Ismerem annak a szervezetnek a működését, eléggé sokat olvastam róluk.többek közt az " Akvárium" c. könyvben.
martinpalermo
@silber13: Könyvet nem ismerem--egy két alkalommal közelebbről is volt szerencsém nézni őket.
mariaberta
Honnan tudná szegény, mi is az a protokoll?
verőce21
Egy erdei út felavatásához nem hiszem, hogy tűsarkú körömcipő volt éppen a legalkalmasabb. :)
(pláne télvíz idején! Nem beszélve arról, hogy a hölgy tudta, Orbán nem egy szálfa termet. Mit akart ezzel kifejezni?) - egy lapossarkú magas szárú meleg csizma is megtette volna, látja mindenki abban is, hogy csinos. :)
Január
Tiszteletlenség a vendéggel szemben, ha a házigazda alulöltözött.

Előre "reszkethetünk", - ha elindul a a látogató körútjára, - hogy hogyan fogja az országot képviselni. Lásd indiai útját
A protokollosok, hol vannak ilyenkor, miért kapják a fizetésüket, hajbókolásért?
DR Eric CARTMEN
Azt csodálom, hogy most nem dugta zsebre a kezét, és nem köpködte a szotyit.
Szvetlana
Nem is értem, hogy miért vagytok kiakadva a farmer nadrágon? Pedig egyszerű. Mert már csak ezt tudja begombolni. Az ünnepek alatt ugyanis felszedett néhány kilót:))
Dr. Felipe
Atya ég, hát hogy néz ki megint ez a csuti oraculum. Még jó hogy a felemás gumicsizmát otthon hagyta.
Dr. Felipe
@verőce21: Gondolod hogy a szlovén kormányfő asszonynak kell igazodni a mi csuti birkapásztorunkhoz?
verőce21
@Dr. Felipe: A "felemás gumicsizmáért" kaptál egy tetsziket! :)
gibgab
Tisztelet a nőnek, tisztelet a rangjának, tisztelet az országának. Ezt kellett volna kifejeznie orbán öltözékének. De hát ... ! Bunkó és öntelt. Mit is várunk tőle...?
korosy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
korosy
Ez a finnyás komcsi népség nevetséges a bukott királyi protokolljával.
Ezek finomkodnak, mikor a fajtájuk gyilkolt világéletében?
silber13
@korosy: Azért este ilyen kétségbeejtően ostobának mutatkozni, mint ahogy teszed, az bizony katasztrófális!:-))) Föleg, ha mindezt le is írod!
silber13
@korosy: 22:44-re : " Fura, hogy a bolsizsidó söpredék mindig az idegeneknek tapsol..."
Áruld már el, ez a mondat az itt hozzászólókra vonatkozik?? Mert ha igen, elborult agyú biunkó vagy! Álljon meg már a fáklyásmenet!
Desischado
Mit kell ezen csodálkozni? Aki bunkó, az az is marad. a japán császárral való fiaskó után után nekem már a szemem sem rebben...
korosy
Mulatságos olvasni a bal-libsik öltözködési sopánkodásait.
Mióta buktatok, Ti semmibe nem vagytok jóvá?
Fel a fejjel libbant bolsik, - itt a választás a nyakatokon!
silber13
@korosy: Figyu csak, te Primitivus Maximus! Próbálj meg viselkedni, nem a párttársaiddal kocsmázol!! Ott lehet ilyen alpári a stílusod, ami jellemző tád, de itt nem! Véleményt mondhatsz, az itteniek is elmondják a sajátjukat Te csak gyűlölködsz és az utálkozásodat artikulátlan óbégatással adod mindenki tudtára. Szánalmas vagy!
herczeg0210
Valaki már megtaníthatná erre a kis időre is ezt a mini szterelnököt egy kis kultúrára itt Europa közepén: nem vakarjuk zsebredugott kézzel a hokit, nem csókolgatunk mindenkinek kezet, nem pizsamában megyünk szalagot átvágni, meg ilyenek! Hát ráférne, hamár Oxfordban ez nem ragadt rá. Mert ugye a putriban nem sikerült...
korosy
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva, jól szórakoztunk.
gyuri1
@korosy: Pedig olyan jól áll a gatya a Wieszten mint a tehénen ez tetszik nekik, a fene az izlésüket, persze a többiben is!
gyuri1
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Kitiltva, neked is örültünk.
Fradigege
Ez elég suttyó. A vérében van. Lehet bármilyen iskolája, aki parasztnak született az is marad.
Jankó123
Ismét bizonyított a Mini Szterelnök!
Tovább öregbítve országunk és vezérének "JÓ" hírét!
lajospapa
Minek a nagy flanc? Fapados országnak fapados a miniszterelnöke.
Persze nem az a baj, hogy valakinek nem volt francia nevelőnője. Nekem is csak 18 éves korom körül volt és nem öltözködésre tanított. Az inkább baj hogy nincs körülötte olyan aki meg merné mondani, hogy mikor mi illik. A zsebredugott kéz meg önkéntelen reflex.Úgy gondolja, jobb ha ő kotorászik benne nem a NAV.
lajospapa
Ja! Még azt elfeledtem az előbb, hogy a hölgynek kellett volna szólni,hogy ne vegyen fel magassarkút!
Fradigege
@lajospapa: Amikor iskolai gyakorlaton zsebre vágtuk a kezünket a tanár mindig azt mondta: Mi van öcsi? Játszol a pöcsöddel?
Néha meg kell neki is vakarni.
silber13
@martinpalermo: 9:58-ra : "Szmokingot tán? " Igazad van tökéletesen igazad van! Egy tehénen gatya valóban, kissé furcsa lenne!:-)))
.:
martinpalermo
@silber13: jó reggelt! Úgy látom, este vele térsz nyugovóra reggel vele ébredsz.LazÍts kicsit.A magasabb embereken,jobban mutat,az öltöny és a szmoking is----még talán az erdőben is:-))
darwin
@silber13: Tudod te,hogy én milyen gatyóban járok?Javára válna Orbánnak.A pulókáról nem is beszélve!
silber13
@martinpalermo: A csúti Belizár nem kimondottan egy M. Jordan méretű .Bár a súlyát tekintve, lassan utoléri.:-))) Rémesen nézne ki szmokingban! Igaz, ahhoz egyfajta viselkedés is illő lenne, ami sajna nincs!:-))
silber13
@darwin: Kiváncsivá tettél! Ha nem titok, tán elárulsz valamit a gatyókáid milyenségéről.
darwin
@silber13: Egy igazi Darwin gatyó nem olyan lötyögős mint az Orbáné,nincs zsebe,hogy megsértsem vele az éppen aktuális államfőt.Ha mégis volt zsebe,bevarrattam,hogy eszembe se jusson matatni benne.A szára pedig kb 12 centivel hosszabb,mivel magasabb vagyok.Ergo:sokkal alkalmasabb,mint az Orbáné.
martinpalermo
@silber13: Én már kiapadtam ez ügyben a mondanivalóból,Ő is egy ember,és én ilyen esetekben,mindég arra gondolok--vajon ,én miben vagyok,különb--más emberektől,kiket bírálok. bármilyen apropó esetén.?
silber13
@martinpalermo: Ebben az esetben nem okoz különösebb problémát számomra a különbség bizonyítása - egyes, bár elég tetemes mennyiségű szempont figyelembe vételénél.
silber13
@darwin: Tökéletes válasz! :-) Gratula!
martinpalermo
@silber13:Talán , javadra,írható különbségekről szólsz?
silber13
@martinpalermo: Csakis! Mert, tán máséra?:-)))
martinpalermo
@silber13: önbizalmad a van---de ha már az sem lenne...???
silber13
@martinpalermo: De van, és ne a te hiányos önbizalmadat próbáld másokra rátestálni! Befejeztem, mert látom, mire kezdel játszani. Velem nem!
martinpalermo
@silber13: ahogy gondolod--"rossz az, ki rosszra gondol"---és+" kinek nem inge nem veszi magára" Egy szóval nem bántottalak,a gondolataimban nem látsz bele--az önbizalomról pedig annyit---az vagy van -vagy nincs.
szeptikus
A csinos hölgy mellett farmerban ki látható? Valami közmunkás?
QQríkú
@korosy: Elmagyaráznád számomra is érthetően mit takar a "libsi" és a bolsi" ?
Én úgy hallottam, hogy a bolsevik (többségi - amúgy marxista) kibékíthetetlen ellentétet alkot a liberálissal.
Szóval barátom, választ kérek, persze ha tudsz.
Ha nem akkor igazolod, hogy te is egy tanulatlan Orbán szimpatizáns vagy :(
eva1950
Mit mondana erre Viktor testvér, ... nem a ruha teszi az embert ... már magát az eseményt is meg kellene tisztelni egy rendes öltözékkel, még talán saját maga igényére, tiszteletére is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.