A Simon Gábor számláján lévő több százmillió forint azonos-e azokkal a „gyanús százmilliókkal”, amelyről Gyurcsány Ferenc a közelmúltban beszélt? – tette fel a kérdést Kósa Lajos, a Fidesz ügyvezető alelnöke szerdán, debreceni sajtótájékoztatóján.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

joopapa
Te dugós kosa mr 20% laloska!!! Azt áruld el nekem te anyaszomorító, mennyi lé figyel a fidesz maffia számláján a simlicska pénztalicska lajosnak köszönhetően? Ne csak az mszp zsebébe turkáljatok, ott nemigen van lé már mert kifogytak a négy szűk esztendőnek köszönhetően! De ami a fidess maffia számláján van, annak egy pici részével én is meg elégednék, Ja és a tákolmányt tákoló, szájer józsika is kint tartja a zsetont, vazze még az sem bízik bennetek:)
JAJMÁR
Lehet élvezkedni, de azért nem ártana észben tartani: "Mindenki söprögessen a saját háza táján", főleg, ha sok a szemét...
nyanya001
Megtalálták a Gyurcsányt :D
Szerencsétlen MNO !
1magyar
Kósa már vagy 20 éve Debrecen polgármestere és most látom a tv-ben,hogy a város alig látszik a szmogtól, mert nincs elkerülő út és a kamionok a városon keresztül haladnak.
Bezzeg a stadionra van eszük!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.