A nemzetgazdasági miniszter szerint a magyar folyamatok nem indokolnak ilyen mértékű forintgyengülést. A 4 százalékos növekedés lehetséges, Paks pedig megéri.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coyote3
Én tudom, hogy az Asszuáni gátnál élő krokodilokon múlik...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pisti271
"a magyar folyamatok nem indokolnak ilyen mértékű forintgyengülést"
Ebben a mondatban azért benne van, hogy a magyar folyamatoknak igenis van közük az árfolyamhoz. Harsogna a sikerpropaganda, ha most éppen erős lenne a nemzeti valuta.
Viszont ma ismét kétéves (egynapos) csúcs dőlt meg, 314,83-mal.
Közeledünk a történelmi csúcshoz, 2012 Fidesz, 324 Ft/€.
Az ellenkező véglet pedig 2008, mszp, 229,11 Ft/€.
kiskutyauto
Ehelyett az igazság: négy év országromboló hazaáruló ámokfutása, dilettáns idióta csicska seggnyaló söpredékkel IDE VEZETETT. Amit főztek a nemzetellenes bűnözők, most eheti az egész ország. Ezeregydeszer is megbukott a náci hazaáruló orsósviktatúra cseléd maffia söpredékével együtt... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
nemsemmi
De az sem rajtuk múlott, hogy nem gyengült ilyen szintre már tavaly.
joopapa
Ezek soha semmiben nem hibásak! Vagy a gaz eju, az emutnyocév , az ájemef, a gyurcsánybajnaibukottbaloldal! Az orbán baba és a negyven rablója semmiben nem hibás! Most készül egy film orbán babáról a vajna lesz a progyuszer, Az ember aki soha nem hazudott! Brad pitt játsza orbán babát, állítólag! A csuti arénában játszódik a történet!!
JAJMÁR
Persze, hogy nem rajtunk, hanem az eltolcsíny !
Minden mindennel összefügg , a magyar folyamatok sem lesznek jók, (hahahaha) -ha azok is- ha nem figyeli eltolcsíny az egyéb folyamatokat :)
hetöndöe
Ellenzékben teljesen más volt a véleményük.

A nagy mesemondók már csak ilyenek.:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.