Ez a választási kampány igazi hungarikum: nem a jövőről szól, hanem arról, hogy ki a nagyobb gazember. Ez jelzi, hogy a politika nívója minden alá süllyedt – mondta az atv.hu-nak adott interjújában Bruck Gábor pszichológus, kampányszakértő. Kiderül az is, miért nem égnek rá a botrányok a Fideszre úgy, mint a baloldalra.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
Most már tényleg figyelni kell a szavazásra, már ne sírdogáljunk azon, hogy mi szegények... Álljunk a sarkunkra, ne tereljék el a figyelmünket a lényegről. Hajrá, Összefogás!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanya001
Orbán igazi csodafegyvere a Zsigó meg a Selmeczi ! :)
Meg a Budai Gyula ! :)
tavaszi
orbán igazi fegyvere ...csupán az őszinte magyarságtudata...és magyarsága ...és ez nem tetszik sok liberális-és internacionalén nótázott elvtársaknak. Magyarság: ezen nem tud a baloldal fogást találni. mert ha bántó...ha gumilövedékező...és hazug...az egyből összerántja a magyarságtudatúakat. Megteremtődött egy olyan egység...ami olykor dafkeként ...terjed., és ezzel a komcsi most nem tud mit kezdeni...nincs hozzá munició.
vidi500
@tavaszi: "orbán igazi fegyvere ...csupán az őszinte magyarságtudata...és magyarsága ...és ez nem tetszik sok liberális-és internacionalén nótázott elvtársaknak."

Ezzel a mondatoddal teljesen egyetértek. Akármilyen is Orbán, bármennyire is mocskolják itt egyesek, a magyarságtudata nem kétséges. A komcsizásod nem helytálló a liberálisokat illetően. Azok, akik a nemzetközi nagytőke elkötelezett hívei, azok nem nevezhetők sem komcsinak, sem baloldalinak.
Yoda69
@tavaszi: Azert ment Brusszelbe es kerte az EU tamogatas megvonasat Magyarorszagtol, mert olyan nagy az "őszinte magyarságtudata".
Szerintem pedig csak egy pitianer hazaarulo, aki csakis sajat es sleppje boldogulasat helyezi elonybe.
Mellesleg szinten o volt az, aki 2006-ban eleslovedek hasznalatat kezdemenyezte a csocselek megallitasara. Hogy miert? Azert hogy orszagos szintu anarchiat robbantson ki, pont olyat ami Ukrajnaban volt az elmult hetekben, es elsoporte timosenkot a hatalombol.
Ez volt orban ordigi terve 2006-ban, meg akkor is ha artatlan magyarok tucatjai haltak volna meg az utcakon. Hal isten nem jott be neki...
Yoda69
Ezt tamasztja ala az is ahogy titkoloznak az oszodi beszed es az azt koveto idoszak korul. Nem veletlen nem akarjak nyilvanossagra a teljes, vagatlan dossziekat. Mert abbol kiderulne hogy mit tervezett a csuti taho.
F_Viktor
@tavaszi: Írod:
"orbán igazi fegyvere ...csupán az őszinte magyarságtudata...és magyarsága..."

Kamu!
Arról az Orbánról beszélsz így, aki eladta az országot Putyinnak?
Arról az Orbánról beszélsz így, akit még az a lengyel szélsőjobb is elítél aki fél éve még az év emberének választotta? Ja, hogy ők, veletek ellentétben soha nem bocsájtják meg az oroszoknak Katyint, Mednojét, Harkovot? Akik ha ilyen hazaáruló módon cselekedne kormányuk, a földdel tennék egyenlővé a Semjt?
Arról az Orbánról beszélsz így, aki oligarcháinak dobta a magyar népet?

tavaszi, nem azt kell nézni mit mond Orbán, hanem mit cselekszik!
Nagy magyarságtudatának kommunikációjának egyetlen célja, hogy a fityesz táborába összpontosítsa az egész jobboldalt. Csakis politikai célból, kakil ő a magyarságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.