Kisorsolta a szavazólapokon szereplő országos párt- és nemzetiségi listák sorszámát a Nemzeti Választási Bizottság kedd esti ülésén. Az április 6-ai országgyűlési választás második szavazólapján várhatóan 31 párt, illetve pártszövetség neve szerepel majd.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kukac50
Már két összefogás párt van, ilyent sem engednék meg!
Azért van ennyi párt,hogy az adófizetők pénzét zsebre tegyék.
Aki 27 tagot indít 3 megyébe és a fővárosban az kap 149 millió forintot.
Ha 52 tagot akkor duplázódik a pénz.
2010-től 2013 ig 17%-os volt az infláció a nyugdíjasok nem kaptak ilyen mértékű emelést,azoktól elvett pénzből indítanak fizetnek olyan pártokat amelyiknek még honlapjuk, de még programjuk sincsen.
Azt a kormányfőt kellene felakasztani ilyen szegény ország, esetén így szórja az adófizetők pénzét!
pacsni
@QQCSI: akkor most a magyarok hanyan vannak az orszàgba?
QQCSI
@pacsni: A kisebbségek épp úgy magyar állampolgárok, mint a többiek, de a népszámláláskor emellett svábnak, szásznak (németnek) vallotta magát. Én bajban lennék, mert bár a nagyszüleim is Magyarországon születtek, de anyai ágon folyik bennem sváb(német)
és tót (szlovák) vér is. Apai ágon, a nevem alapján (is) magyar vagyok. De ha valaha is kötődtem volna a másik két kisebbséghez, vallhattam volna magam a magyaron kívül annak is.
mariaberta
A fenti cikk szerint 31 pártnév lehet a listás szavazólapon, és ha tudni akarom kik azok, kattinthatok a "tovább a folytatás"-ra. Megtetten néhányszor, de a lista nem jelent meg, sőt sok sok forgókereső után megjelent a szöveg, hogy az oldal nem található, bizonyára elütöttem valamit. /egyszer lehet elütni, de 4-5 alkalommal biztosan nem ütök mellé no, mindegy.
Nem tudom mások megtalálták-e az oldalt, de gondolom a program azért nem található, nehogy tanulmányozzuk hol keressük azt a pártot, amelyikre szavazni szeretnénk.
No de sebaj, azt már tudom, hogy az én pártom valahol a lista végén található.
Ifjú koromban, amikor még a krimiket csak olvastam, -de nem éltem benne- nem tudtam kivárni míg a könyvet elolvasom, ezért megnéztem a végét, tudni akartam, mi lesz a főhőssel.
Nos hát ezt a módszert fogom alkalmazni az x-elésnél. Hátulról kezdem az olvasást, a lista eleje és közepe nem is érdekel.
Visszavedlek kíváncsi olvasóvá!
human
Úgy tudom 18 párt maradt bent a válogatás után.
Yoda69
Ez is egy fideszes trukk.
Jo sok nevet feltenni a listara, hogy nagyobb legyen a hibalehetoseg a felreszavazasra.
Valaki osszegyujthetene a sok trukkot, amik ugyen nem tartoznak a csalas kategoriaba, de mind a fideszt hozzak elonybe.
Es akkor meg nem is beszeltunk a csalasrol, amit szinten bevetnek majd.
Hat, nincs konnyu helyzetben a demokracia, hogy felresoporje ezt a verszivo bandat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.