A világ több országának iskoláiban már használják vagy tesztelik a Radosza Gyűrűket, azt a magyar találmányt, amelyre a magyar oktatási vezetők eddig nem voltak kíváncsiak. A két, egymásban forgó gyűrű számoláshoz, helyesíráshoz, kisebb korban pedig a specifikus tanulási zavarok felismeréséhez használható. Ha nem indulna el a videó, kattintson ide!

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bretagne
És ott van a Prezi is. Ki látta a Friderikusz-műsorában? A 444.hu is írt róla. Fotót is közöltek, amint Obamával találkozott. Érdemes a magyar kommenteket elolvasni. Hülye egy nép vagyunk. Tisztelet a kivételnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ila51
semmi esély , a szaktárca ezen elvérzik ...
silber13
@Yoda69: Is!! Meg a légpárnás köszörűvel, a Heller toronnyal, a görgős ekével, meg sok mindennel. Ha valakiket nem veszel be a buliba, akkor elvesztetted a csatát
silber13
Nézem a videot, több országban már tesztelik, nálunk a minisztérium nem " ereszkedett le" a feltaláló szintjére Jellemző, a buta forgácsolóknak sem jó nagyfőnökökre és a sleppjükre! Nincsenek kétségeim, ezt is eldugják!
bretagne
És ott van a Prezi is. Ki látta a Friderikusz-műsorában? A 444.hu is írt róla. Fotót is közöltek, amint Obamával találkozott. Érdemes a magyar kommenteket elolvasni. Hülye egy nép vagyunk. Tisztelet a kivételnek.
nyanya001
Nálunk a Rózsika, a Lázár, meg a Zsigó és társai sikeres !
Elég ha eléggé sötét ha valaki tud, az nem kell !
Nyilvánvalóan halvány f...juk sincs a találmány hasznosságáról !
JAJMÁR
Nálunk rengeteg a tanulási zavaros gyerek, és ez nem kell? Minden kellene, ami segítene, de ez ránézésre is hasznos. Ez tényleg nem a lehetőségek hazája, lassan már az élhető jelző sem illik rá.
silber13
@ila51: Ne hidd! Annál ők dörzsöltebbek. Hivatalosan bekérik a dokumentációt, minden ott van az orruk előtt, csemegéznek, és, ha látnaak a dologban pénzt, akkor felajánlják, hogy többre megy a feltaláló, ha őket is beveszik, persze jó léért! Ha meg nem, akkor mehet a feltaláló, ahová akar. Itthon elgáncsolják!
kamazuka
Csak azt mondják meg hol lehet kapni ilyet.A többi nem az oktatási minisztérium dolga.
Tekla
@bretagne: Igen , de nem mi vagyunk hülyék , hanem akik ilyen közszolgákat tűrnek meg , választanak meg!
magyarbakancs
Az ért nem érdekli a tanárokat mer Orbán még nem engedélyezte.
Kék a színe ha narancs lesz akkor menni fog a dolog.
Macsi
szerintem azért nem kellett itthon, mert akik megkapták, azoknak komoly szellemi kihívást jelentett... matek.. helyesírás... jujjjujjjjj :D
darwin
@silber13: Ne nézd le a vasmunkást.Egy jó esztergályos bármilyen más szakmában helyt áll.Mint ahogy a vasipar,a gépipar szétverése után, a vasasok nagyon gyorsan váltottak:az építőipar,a mezőgazdaság,a kereskedelem,az informatika felé. Az én időmben nem mehettek forgácsolónak rossz tanulók.Mit gondolsz egy Withworth menet emelkedését hogy számolná ki az a gyerek,akit most szakmunkásképzőbe adnak,mert háromból megbukott,a többiből meg kettes?Vagy az anyagismeretet hogyan tanulná meg? Késélezés előtt ránézésre ismernem kell az anyagminőséget.
aremy
@darwin: és ez elmondható minden szakmára csak a diplomásokszerint ők-mi
senkik vagyunk pedig a diploma is csak egy szakma .
silber13
@darwin: Na álljunk meg! Én csak EGY betanított esztergályost nézek le, !Őt sem a régi melója, ( ha volt egyáltalán ilyen), hanem a jelenlegi poziciójában eddig végzett munkája után! Gonsolom, sejted ki lehet!
darwin
@aremy: Már amelyik szakma.Egyébként az olyan diplomást nem kell bántani,aki "megtanulta a leckét".Nem szociális-strandfoci ,vagy kommunikációs- mcdonalds szakon végzett.
silber13
@darwin: Betanított esztergályos, egyházfi, momentán sunyi mosolyú miniszter és gyerekétkeztető, lehetőleg repi étteremben.
darwin
@silber13: Nem tudtam.Akkor volt az életében értelmes munka is.Ez egy jó pont.Az első.
silber13
@darwin: De ott hagyta, mert a teológián nem kellett esztergálni.
aremy
@darwin: bántani? neem csak én olyanokkal találkozok álltalában hogy dr mert ilyen
PAPÍRJA van és annyi szóval null
darwin
@silber13: Pedig jobban jártunk volna mi is.
Desischado
Jobban járt szerintem, hogy külföldön érdeklődtek a találmánya iránt. Ami látszatra egyszerű, de nagyon elmés, és tényleg hasznos! Játszva tanulhatnak a gyerekek! Ezek tényleg hülyék!
Másik
Jópofa dolognak látszik, mindenképpen hasznos lenne.

Miért kell ehhez szaktárca, meg miegymás?
Nem lehet egyszerűen levédeni, gyártani, és árusítani valamilyen formában?
Tényleg nem értem, hol van ebben a folyamatban akadály.

Arra gondol, hogy iskolai segédeszközként kötelezően használják?
Az túl nagy biznisz, oda nem egyhamar fog betörni. Ahhoz be kell venni az üzletbe "valakiket".
qxy
Nem kellene kivágni azokat az ostoba férgeket akik ezeket a találmányokat elbírálják?
Hogy nem jut eszébe senkinek? Ha minden találmány itthon maradt volna, semmi gondunk nem lenne. ja, de lenne . " a politikusok" .
Csizmás Kond
Szerintem ez a karikás tologatós nem új találmány, inkább egy régrbbi átalakítása.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.