Le kell jelentenie ezentúl a közös képviselőnek, laknak-e a házban olyanok, akik nem jogosultak a rezsicsökkentésre, például azért, mert a cégük nevén van az ingatlan – ezt írja elő egy szinte észrevétlenül elfogadott törvény. Így a lakókat a vízdíj és a szemétdíj szempontjából két csoportba kell ezentúl sorolni, különben kollektív büntetés jár: az egész ház elbukja a rezsin megspórolt forintokat.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
A következő lépésben, akik nem fideszesek, kimaradnak a rezsicsökkentésből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
geo
@human: Akkor majd lesz valaki megmondja azt is, miért jó ami most van.
nezelodo
@human: A mi dokink is ezerrel kampányolt a vizitdíj ellen, lévén hithű fideszes, így bánva meg a kommunista múltját, mert akkor az volt jövedelmező, utána meg nyüszített, hogy nem kap helyette más forrásból pénzt a szociktól.
nezelodo
Ahogy történelmi ismereteim alapján tudom, a nyilasok, utána meg Rákosi pajtás is támaszkodott a házmesterek információira. Hiába a vér nem válik vízzé fiúk, úgy kell ezt csinálni ahogy a felmenőitek egykor. Az meg külön tetszik, kik az előterjesztők, lehet, hogy besokalltak a rezsicsökkentéssel? A belvárosi tanyagazdának a lenyúlt tanyafejlesztési milliók törvényesen jártak?
A Tündik bündije
A Moszko Vitya rendszer visszahozta Május 1-ei felvonulásokat Békemenet néven, az államosítást, az orosz-magyar kapcsolatokat, és most a lépcsőházkommunistákat is, mert miért pont ők maradnának ki?
Ezek után nem is csodálom, hogy a Fiatal Demokraták pártjának rajongótábora javarészt olyanokból áll, akik vélhetően még látták Lenint. Nekik ez kell, mert nem tudnak másban gondolkodni.
Dr plágium
@A Tündik bündije: Erről a sósavas vénember jutott eszembe :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.