Nagy számban, szervezetten rongálták meg a Jobbik választási plakátjait és irodáit az elmúlt napokban – mondta Szilágyi György, a párt országgyűlési képviselője pénteki sajtótájékoztatóján.

A párt minden esetben feljelentést tett és átadta a rendőrségnek a biztonsági kamerák felvételeit, továbbá figyelő szolgálatot szervezett országszerte a plakáthelyek és irodák környékén. Szilágyi György tájékoztatása szerint éjszaka a rendőrség tetten is ért két elkövetőt.

Azt mondta, egyértelműen látszik, hogy a rongálások szervezettek, az elkövetők felkészülten, sablonokkal, létrával érkeznek, mindenütt ugyanolyan módon rongálnak. Arra a kérdésre, hogy hány ilyen eset történt, Szilágyi György azt monda: néhány tucatnál is több, de folyamatosan érkeznek az újabb hírek ilyen esetekről.

Az ellenzéki politikus jelezte, a rendőrség nyomoz, s bíznak abban, hogy nemcsak az elkövetőket, hanem a felbujtókat is megtalálják.

Szilágyi György szerint a támadások azt mutatják, hogy jó irányba haladnak, hiszen nem programjukat támadják, hanem plakátjaikat. A Jobbik a valódi rendszerváltás záloga, amely le akarja váltani 24 év politikai rendszerét, s ezt ilyen támadásokkal nem tudják meggátolni – jelentette ki.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
A fidesz közmunkáshadserege parancsra teszi a dolgát...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
trenszmen
Ezek szerint a fitesz meg a baloldal is be van szarva.
Ha már a programjukat nem tudják támadni, akkor támadnak így.
Szánalmas...
creativehun
@nyanya001: Ez igaz,sajnos ennek ellenére sok még a buta ember ebben az országban ..elég csak a civilnek hazudott Orbán magánhadsereg cöf-re gondolni!
miazavalami
Sztem azok teszik ezt akik nem akarják hogy nyomkövető legyen rajtuk , mint a kutyákon!
Yoda69
A fidesz nem valogat az eszkozokben tovabbra sem. Kozpenzen fizetett kozmunkasokat vet be demokratikusan idulo partok ellen.
Hol van ilyenkor vonagabor? Gondolom Terry Blacktol mar eljott. Igazan mondhatna valamit..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.