Magyarország legcivilebb civiljei anno még nem sejtették, mekkora dolgot is tettek az első Békemenet megszervezésével. Ma már csak 1956-hoz tudják hasonlítani a pártok felett álló, de azért Fidesz rendezvénybe torkolló – várakozásaik szerint egymilliós – szeretetmenetelést. Sajtótájékoztatót tartottak kedden a március 29-i békemenet szervezői.

64 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
coyote3
Göbbels szervezett ilyeneket, amelyre busszal, vonattal szállították az embereket. Az elsőn például mintegy 10 000 ember gyűlt csak össze, de a propaganda miniszter megoldotta. Egy óriási nagy körben meneteltették az embereket, hogy így tünjön végeláthatatlannak a menet...
Hellcat
Hát persze...800 forintos órabérben?
QQCSI
Javasolnám a A hamelni patkányfogó mintájára megvalósítani.
A Tündik bündije
Nem tudom, mit kell itt elaprózni a dolgokat, hívjátok el Philipkét és rögtön nem lesz gond a számokkal.
Hiszen az egyenlet ismert: Philip + bármilyen tömeg = 2 millió.
Egyébként pedig a büdös életben nem voltatok 1 millióan, és most sem lesztek. A zombie-walk 100-150 ezer tagból állt a lengyel turistákkal együttvéve is, akiknek a jó része azt sem nagyon tudta hol van, csak azt mondták nekik, hogy termékbemutató helyett sétálunk egyet :-)
varrólány
Én inkább békésen kimenetelek a kertbe az hasznosabb lesz !:-)
Yoda69
Jo sokba fog kerulni az adofizetoknek. 800 Ft / koponya az 800 millio a bekasoknak.
JAJMÁR
Pazarlás. Ezer helye lenne a pénznek, de mi politikai színjátékra költjük. Költjük? Kötik. :(
tavaszi
@A Tündik bündije: Te az átlagnál azt hiszem műveltebb vagy ...te is tudod hogy négyzetméterben hány ember szokott álldogálni...beszorzandó a aktuális térrel ...utcával bármivel ...semmi Philipre nincs szűkség ...rá egy nappal Ti hányan is lesztek??? már utána nézhetsz a hid szélessége mennyi ..és a hoszt csak ha megbecsülöd is siralmas szám fog kijönni...faltól falig értendő...20.000 -en lesztek ti bősz kormányt váltani akarók . de egyébként nem az egymilla sem a 20 ezerke a lényeg -------a lényeg hogy lehet túlnyeri magát a fidesz...és roppant kevés balos lesz a parlamentben ...jobbik tarolni fog..és szili kati úgy megcsapolja a ferenctestvérkét,hogy öröm lesz nézni...roppant elkurta ezt is a baloldal,hogy az arénylag normális szili katát kifúrta...most fognak sulyos árat fizetni...
A Tündik bündije
@tavaszi: Nincs olyan, hogy "ti" mert én konkrétan sehol nem leszek :-)

Egyébként ezt a számolósdit 2002 óta nyomják. A Kossuth-téri nagygyűlés (plusz a környező utcák) területe nagyjából megegyezett azzal, amikor 2012 januárjában az Opera előtt, az Andrássy-n tüntettek több száz méter hosszabb az új alkotmány bevezetése miatt. Mindkét helyen nagyjából 80-100 ezer ember fér el, ennek ellenére a Kossuth-térre rászámoltak 2 milliót, az Andrássy útra tíz évvel később meg cirka 5 ezret. Én most nem tudom, hogy a Kossuth tér nőtt-e meg, az Andrássy ment-e össze, de ez a számháborúsdi minimum elgondolkodtató.
pbalage
a hivatalos számolás eredménye úgyis az lesz, hogy 400 millió magyar vett részt a békemenyéten.
bundi
@tavaszi: egyszer kiszámoltam csak poénból...ha a philipes számokat néztem...a kossuth tér területébe az akkori növényzetet fákat bokrokat is beleszámolva...a rakpartttal együtt, és a környező utcák 100 méteres hosszával... kb a 2 millió fő 16 ember per négyzetméteres átlaggal jött ki...
terület alaprajza az akkori google earth-ból, és pest szabályozási tevéből lett összerakva, léptékhelyesen...
a négyzetméter archicad-dal lett meghatározva...
más kérdés?
human
Hát betojás. Ezeket mutogatni kell majd a 50-100 év múlva is, hogy tanuljanak az utódok a hibáinkból. Széles több millió felvonulót akart mondani, de ő is érezte, hogy kisebb hülyeség is elég lesz. Meg hogy pártfüggetlenek. Hát ezek hülyének néznek mindenkit.
nezelodo
"JAJMÁR
Pazarlás. Ezer helye lenne a pénznek, de mi politikai színjátékra költjük. Költjük? Kötik. :("

A tét emelkedése arányos a vékonyfosásukkal. Az első menetelés (nem a hosszú, mint Maó idejében) még csak ötezer volt naponta, most nyolcszáz óránként. Csak az a kérdés, hogy levonják-e az idejükből, ha nem skandál vagy énekel, vagy nem bámulja nedvesedő szemekkel a vezér képét. A pedagógusok már ismerik a levonásos módszert a szolgálati idő számításából.
Yoda69
A csocseleket mindig konnyebb az utcara vinni, mint az ertelmes embereket.
De mindez nem szamit, akarmennyi milliardot is szor el a fidesz az adofizetok penzebol az ellenzek beszennyezesere. Csak az szamit a szavazofulkeben fog tortenni aprili 6.-an.
nezelodo
"Tavaszi, ma, 10:53"

Mond nem zavar, hogy milyen dedós ez a számolgatás, hogy mi leszünk többen? Olyan ez mint az oviban, az én apukám az erősebb. Remélem csak felnő egyszer az Istened, kiszáll a gyerekversengésből, felhagy a kiszes akciótervekkel, a nagyképű kiszólásokkal, és talán egyszer elszólja magát úgy, hogy az igaznak bizonyul. Egyszer talán Ti is rájöttök, hogy milyen nevetséges is ez az egész!
dzurinda
Pártfüggetlenek? Ezt komolyan gondolják?
human
@nezelodo: Ez a számolgatás tényleg olyan, mintha egy boxmecssre az alapján fogadnánk, hogy melyik boxolónak jobb a szövege.
szablyafűrész
Végre lehet tüntetni a gengszterkormány mellett...meg aláírásokat is gyűjteni..."a rendezőség arra kéri az ünneplő 10 milliót, hogy az első sorban csak azok zokogjanak örömükben, akikről lesüt a gátlástalan boldogság, a második sor úgy dobálja I. Orbán a Viktorok Vicc-tora lábai elé a virágcsokrokat, hogy ne akadályozza a harmadik sorban kékülésig csápoló ünneplőket, nehogy kezeik összeakadjanak, a magas, szoprán hangú ünneplők távolabbi sorokban álljanak, engedjék maguk elé a bassz-baritonokat, akik majd elnyomják a " Viktátor ! Élve rohaggyá' meg a cípődbe' !" valamint a "Mutyi-Matyi" nyílt, fasiszta-kommunista-retrográd-bolsevista-Felcsút-ellenes bekiabálásokat !

Buda-Phenjan-Pest 2014. március...

Kim Jong Un
rendező
szablyafűrész
@nezelodo: A pszichiátrián a főorvos sem foglalkozik az imbecilekkel, mert reménytelenek...
geo
Felétek hányan állnak meg a rezsicsökkentő dobozos embernél? Itt senki.
kiskutyauto
Nemzet szégyene, ország gyalázata, történelem mélypontja. Agyhalott zombi idióták seggnyaló alattvaló csicskák birkamenete... szégyellem hogy magyar vagyok... mert ilyen alávaló férgek is magyarnak mondják magukat... hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
Tényfeltáró
Ezek olyan gyorsan szaporodnak, hogy már nem is birkák, hanem egerek. Csak abban különböznek, hogy kisebb a szürkeállományuk.
Kamcsatka
@human: "Hát ezek hülyének néznek mindenkit?" Igen, annak. Sajnos nem alaptalanul.
Bizonyítsuk be, hogy nincs igazuk.
Dr. Felipe
Szerintem több mint 20 millióan lesznek. Felcsúttól Moszkváig fog érni az élőlánc. Agyhalott barmok.
kopeba
Lélekben én is ott leszek.. az igaz embereknek ott a helyük.
Darthon1
III/II főosztály tisztje és a Munkásőr hetilap főszerkesztője által irányított rezsi birkák gyülekezete. Ez a nép szeret nosztalgiázni. Újra lesz Trabant is a kereskedésekben?
F_Viktor
@tavaszi: Írod:
"...lehet túlnyeri magát a fidesz..."

Ezt gondolta Fico is a hétvégéig, o'szt nagyot koppant.
Pedig ott nem a milliárdokkal támogatott Századvég készítette a közvélemény kutatásokat, őt nem lehet semmiben Orbánhoz mérni, mert sokkal európaibb, sokkal demokratikusabb!

Március 6.-a után ti is csak pislogni fogtok... :-)))
human
@Horizont: Ne csodálkozz rajtuk. A pénzzel nem jár ész is.
QQCSI
@Darthon1: "Újra lesz Trabant is a kereskedésekben? " KERESKEDÉSEKBEN?
Úgy érted, a Merkúrnál? :)
Ha rajtam múlna, ezek az alakok reinkarnálódnának
és a születésük előtti állapotukba kerülnének:hernyóvá válnának.
Üsse kő, Csizmadia egy kis méretarányos munkásőr egyenruhában.
(Hehe, ezen most jót vigyorogtam magamban:
egy hernyó egy dobtárassal, ötágú vöröscsillaggal a sapkáján.
whatthefuck
Még hogy sehol nincs Magyarországon az állattenyésztés. Ennyi agyatlan büdös birkát az isten még nem baszott(egymillió? inkább kettő)!
Birka: A birkával meg lehet csinálni azt, hogy az egyiket megijeszted és körbe tereled, az összes többi elkezd körözni addig, amíg teljesen ki nem döglik, mivel a birka egy annyira buta állat, hogy csak az előtte lévő seggét nézi és azt a végletekig követi, ezt diktálja az ösztöne, mivel esze az nincs!
Fideszes: csak az előtte lévő segget nézi, azt egy pillanatra sem tévesztve szem elől boldogan nyalja, főleg akkor örül, ha az alatta levő ugyancsak ezt teszi.
Brother Louie
@Dr. Felipe: nehogy úgy járjunk mint a krími szavazáskor.

380 000 emberből 470 000 szavazott Putyinra. 138 % volt a részvételi arány.
csikknorisz
Milyen idő lesz akkor? Csak hogy a 2-3 millió résztvevő tudjon ilyen pólóban vonulni: lomtar.blogin.hu/files/2013/10/Élő-Isten-550x367.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201403
De láthatósági mellény is van narancsszínben, arra is lehet nyomatni ilyet, azt hideg idő esetén kabátra is húzhatja a 4-5 millió résztvevő.
Dr. Felipe
@Brother Louie: Á nem hiszem mert balog plé-bános megmondta hogy 100% fölé nem mennek mert az gyanús.
tavaszi
@kiskutyauto: ha fejre állsz kiskomám akkor is Fidesz...és birkázhatsz nyugodtan...a te csőcselék hordád a 30-dikai összefosáson jó ha 20.000 ren lesztek...úgy szét lesz verve a balibhorda most 6-án...hogy olyat még az isten nem látott.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
tavaszi
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@tavaszi: te én ezt a sikkasztó népséggel csínján bánnék... nem volt elég az mszp, a fidesz még meg is bolondított? A sikkasztás zseniális fokára épp a fidesz mászott, az mszp csak sima bkv-s zsebtolvaj ezekhez képest, de te tudod, te vagy bebolondítva, én nem bánom, mikor majd macskakővel dobálod a fidesz királyi palotáját 2 év múlva, amikor majd kitisztul a fejed...

nem kell az mszp-t választani (én sem azt fogom tenni)
a jobbik rettenet.
a fidesz a sikkasztás és a diktatúra fő kiépítője.

idén nincs választás. A fidesz marad, de bele fog pottyanni a saját pöcegödrébe, és én azt annyira fogom imádni, mikor a sok békemenyét rájön, hogy valahol valaki valamit nagyon elkúrt. ( és az most nem az mszp lesz :) )
kiskutyauto
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Yoda69
@kiskutyauto: Lehet ki lesz modizva, de jo :)
Yoda69
@pbalage: Hogyne lenne valasztas? Bajnai Egyuttje jo alternativa.
A fidesz nem fog belepottyanni a pocegodrebe ha marad, mert kivezeti az orszagot az Uniobol, es egy feldiktatura allamot hoz majd letre az oroszok csatlosakent. putyin is orok eletre marad az oroszok elnoke, ez lesz orbannal is ha most nem rugjuk seggbe.
whatthefuck
tavaszi birka! Mondhatsz bármit te tetves, szennyes birka, nektek nem a zászló áll, hanem a bitó lesz megácsolva hamarosan. ha ha ha!
whatthefuck
@Yoda69: Szerintem sem véletlen ez a putyini nagy összeborulás. Orbán az oroszbarát politikájával akarja bebiztosítani a hatalmát, ha a nép megbuktatja, nem lesz rest behívni az oroszokat és a kezére játszani az országunkat.
Ettől minden kitelik!
Yoda69
@whatthefuck: Most meg nem hivhatja be oket a NATO tagsagunk miatt. De a kovetkezo 4 evben sok minden tortenhet. Pl. kilepteti az orszagot az EU-bol es a NATO-bol. Utana mar akar az oroszok is visszajohetnek orban hivasara.
Ezt nem szabad megengednunk. MOST kell elzavarni ezt a kretent es a sleppjet!
silber13
@tavaszi: Csodálom, hogy a modik még nem figyeltek fel az alpári, mindenkit lexarozó stílusodra! De mit teccik ugatni ilyen korán, hiszen igérted , nem szólsz hozzánk áprili 6-ig
tavaszi
@whatthefuck: Bitó??? ...ó te szerencsétlen!...beszélj-beszélj ...súlytalanka ...
tavaszi
@kiskutyauto: hasonlót a tiedbe is ...te ideg-elmebeteg.
Nil
Nagy a szegénység- és van az a pénz ...
ez nem baj ...
A baj ott van ha a szavazófülke magányában is úgy érzi az ember hogy nem dönthet szabadon - szót kell fogadnia a hatalomnak
Tegnap két filmet néztem meg- könyvben is lehet olvasni
1984
és
Állatfarm
Ajánlom ismételt elolvasásra vagy megnézésre
F_Viktor
@tavaszi: Öreg, nyugodj meg...
Tudom nem könnyű, mikor érzed a kést a nyakadon, 6.--án a Zemberek elzárják a szépen csepegő fityeszes pénzcsapodat...

Írod:
"...úgy szét lesz verve a balibhorda most 6-án...hogy olyat még az isten nem látott."

Újra:
Ezt gondolta Fico is 16,-ig, o'szt nagyot koppant.

Pedig ott nem a milliárdokkal támogatott Századvég készítette a közvélemény kutatásokat, őt nem lehet semmiben Orbánhoz mérni, mert sokkal európaibb, sokkal demokratikusabb a mi Viktorunknál

Március 6.-a után ti is csak pislogni fogtok... :-)))
szablyafűrész
@tavaszi: Menj dinnyézni vazze...az talán jobban megy neked...ja csücsöríts...az ápr. 6.-i szopásra !
szablyafűrész
Fidesznyk nyalogányok ! Amennyiben úgy néz ki, hogy 1 millió gyapjas is elképzelhető az ökörköri karámgyűlésen, akkor a Nagy-Alföldön tartsátok meg a szeánszt, a szürke-marhák között fel sem tűntök...
nyanya001
Ebből mennyi import bégető birka lesz ?
Desischado
@szablyafűrész: Már megint király voltál, Szablya! Pussz!
Desischado
Egy millió? Nem hiszem én azt! Ennyi birka nincs, bár itt találkoztam egy párral... Áprilisban majd elválik, mennyi birka van itt! Remélem, nem sok!
alterego56
Orbán csontig benyalt Putyinnak, ebből lesz áprilisban a 6%-kal csökkentett gázár. Tavaszi birka ezt nem látni. Tavaszi birka csak nagy Orbán ánusz látni.
Desischado
@alterego56: Ezt jól megmondtad! (nevet)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.