Schiffer Andrásnak kezdetben pozitív élményei voltak Gyurcsányról és Bajnairól. Nem akar lemenni kutyába, mint a PM-esek, a pártszakadást saját hibájának is tartja, Mesterházy teljesítményét elismeri.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

análisdrabális
"Schiffer Andrásnak kezdetben pozitív élményei voltak Gyurcsányról és Bajnairól. Nem akar lemenni kutyába"
Neki már nem kell lemenni kutyába.
Ha annyi szavazat hiányzik a stadionos maffiavezér leváltásához amennyit az elempé elvisz, akkor minden elempéssel akivel találkozom "meg fogom beszélni" ezt a dolgot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
análisdrabális
"Schiffer Andrásnak kezdetben pozitív élményei voltak Gyurcsányról és Bajnairól. Nem akar lemenni kutyába"
Neki már nem kell lemenni kutyába.
Ha annyi szavazat hiányzik a stadionos maffiavezér leváltásához amennyit az elempé elvisz, akkor minden elempéssel akivel találkozom "meg fogom beszélni" ezt a dolgot.
Senara
Ezek 2018-ban sem váltják le Orbánt " EZEK !!! bunkó, Mert te mi vagy azok (?) te nem szeretnéd leváltani őket , vagy csak elég ha bekerülsz a parlamentbe ,?
dzurinda
@análisdrabális: Nyugi, nem annyi fog hiányozni, hanem sokkal több.
dzurinda
@Senara: Olyan áron nem akarja leváltani Orbánt, hogy a megújulásra képtelen baloldal a régi arcokkal visszatérjen. Valamilyen szinten igazat adok neki.
Hellcat
Nem bizony. A fidesz 4 év alatt bebetonozta magát és ha ez még nem lenne elég akkor még ott a sok választási csalás is amit összehoztak (és fognak is). Gyanítom most marad a fidesz aztán pár éven belül összedől az ország magával rántva mindent...ők meg majd akkor elmenekülnek az addig összelopott vagyonukkal. Semmi jót nem jósolok ennek az országnak. ha marad a fidesz ha nem.
Senara
@dzurinda: Hogy milyen áron akarja , vagy nem akarja azt te nem tudhatod , egyébként lehet be sem jutnak .Én a lekezelő ezek-re háborodtam fel .
bretagne
"Schiffer Andrásnak kezdetben jó véleménye volt Gyurcsányról..." - akkor miért jelentette fel? És ne legyen ilyen nagyképű, az emberek be sem szavazzák "ezeket" a parlamentbe. Ellenszenves egy ember!!!
Yoda69
Az LMP egy tokkelutott banda. Nem latjak at hogy csak osszefogassal lehet levaltani orbant, visszallitani a demokraciat es helyreallitani a koztarsasagot?
Ha orbant kiiktattak, akkor utana lehet uj es szabad valasztast tartani, de ha nincs osszefogas, akkor kormanyvaltas sem lesz.
siffer csak a sajat erdekeit nezi, es nem erdekli mi lesz az orszaggal. A normalis LMP-es politikusok mar reg elhagytak a partot, es atalltak Bajnaihoz, mert ok belattak "egyedul nem megy".
coyote3
Találd meg az saját és a pártod arcát kispofa!!!
kiskutyauto
Ez a barom azt nem fogja fel, hogy bár lehet hogy igaza van, csak éppen ezekkel a nyilatkozatokkal ORBÁNT SEGÍTI...
tavaszi
...orbánt nem kell segiteni...elég ha a francia lapban az jelenik meg ,hogy De Gaule -nagyságrendű dolgokat visz végbe az országa elörelépéséért...Merkel úrhölgy dicséretéről nem is beszélve...
amaramaistanna
@Senara: Mit várhatnánk Orbán ügyvédjétől és haverjától? Egy fazontalan szervilis alak,aki mintapéldánya a megélhetési politikusoknak.
Tekla
@Hellcat: Április 6.-án lesz választási lehetőség.Lesz Jobbik megoldás , hogy ne kelljen cserélgetni egyik rossz vezetést a másikkal , immár 24 éve!
Hellcat
@Tekla: Hát a jobbik az zsákbamacsak nekem...nem tudjuk mit csinál hatalmon...ellenzékként viszont engem nem igazán tudtak meggyőzni.
análisdrabális
@tavaszi: "elég ha a francia lapban az jelenik meg ,hogy De Gaule -nagyságrendű dolgokat visz végbe az országa elörelépéséért"
Dob a linket!
Ja nem tudod hiszen jó fidesznyikhez méltó módon hazudsz. Mint mindig.
análisdrabális
@Tekla: Egy rosszabb dolog történhet ezzel az országgal a stadionos maffiózó és a bandáján kívül, úgy hívják : jobbik.
Desischado
orbán cimborája és ügyvédje! Nekem ennyi elég, az én szememben egy megélhetési nulla!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.