Az Együtt-PM szövetség szerint csak akkor lehet számítani az átlagbérek emelkedésére, ha a Fidesz nem marad hatalmon.

A Bajnai Gordon vezette pártszövetség erről szóló közleményével a fideszes Zsigó Róbert pénteki sajtótájékoztatójára reagált, amelyen elhangzott: a kormánypárt arra számít, hogy a bruttó átlagkeresetek januári, 6 százalékos növekedése után az év további részében is folytatódik az átlagbérek emelkedése.

Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint az egykulcsos adóval a gazdagabbak még gazdagabbak lettek, a szegényebbek pedig még szegényebbek. Az egykulcsos adó ezen felül 500 milliárd forintos lyukat vágott a költségvetésen, amit az a negyven új vagy megemelt adó sem tudott befoltozni, amit az Orbán-kormány a négy évben kivetett – fűzték hozzá.

Az Együtt-PM szerint a "kormányváltó szövetség" által kidolgozott adórendszerrel viszont a minimálbértől az átlagbérig mindenki jobban jár majd. Magyarországnak igazságos, munkahelyteremtő, többkulcsos adórendszerre, valódi adórendszerváltásra, ehhez pedig kormányváltásra van szüksége – hangsúlyozták.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

modera
@tavaszi: A Fidesz alatt nőtt csak igazán, de az emberek csukott szemmel járnak, meg füldugóval...
nezelodo
Egy vasutas emberrel utaztam, panaszolta a 120 ezres bruttó bérét, pedig az átlagbér a cégnél 250 ezer, mondja. Földobtam, a Gaskó által kisztrájkolt privatizációs temérdek kiosztott forintot. Rövid válaszában az érdekvédő anyukáját, az illatát és általa vélt foglalkozását, és a közterületi tartózkodási helyét írta körül, nem egészen indulatmentesen.
szablyafűrész
@tavaszi: Bele abba az üres koponyádba...dinnyecsősz !

Több milliót buknak a becsapott pedagógusok
2014-03-22 04:30:00

Miskolc - Megtámadja a tanárok ügyvédje a munkaügyi bíróságon azokat a hamisított szerződéseket, amelyek miatt a Miskolci Rendőrkapitányság is nyomoz.
Hirdetés

Mint azt elsőként megírtuk, több tanár is kevesebb fizetést kap a borsodi megyeszékhelyen, mert valaki kicserélte a szerződésük előlapját, amelyen az eredeti bérük is szerepelt. Van köztük olyan, aki havonta akár százezer forintot is veszít. A pedagógusok tavaly ősszel írták alá az új megállapodást a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal (KLIK) az életpályamodell bevezetése után. A Blikk birtokába jutott szerződésen jól látszik, hogy valaki levette az előlapot, és egy új papírt kapcsolt a helyére. Aki ezt tette, annyira slendrián volt, hogy arra sem ügyelt, hogy ugyanabba a lyukba tűzze a kapcsot.

www.blikk.hu/blikk_aktualis/tobb-milliot-buknak-a-becsapott-pedagogusok-2243209

modera !

Ja ! Amikor a hülyének nézett panelprolik mégsem azok...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.