Feljelentést tett az ötpárti választási együttműködés egyik képviselőjelöltje a Magyar Nemzetben és másutt megjelenő "kiszivárogtatások" miatt, Helmeczy László szerint ugyanis a nyomozóhatóságoktól a kormány kampánycéljainak megfelelően kerülnek ki az információk - közölte az Együtt-PM hétfőn az MTI-vel.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

coni
Ha meg akarok tudni valamit valamit egy büntetőeljárásról, vagy egy tiltott bankszámláról csak belenézek a MN-be vagy a HírTV-be. Ők előbb tudnak mindenről mint a hatóságok.
öcsi55
Szomorú ,de minden hazai hír úgy kezdődik,hogy a Magyar Nemzetben megjelent . Bizonyos helyeken megfizetett embereik vannak ,vagy csak seggnyalók akik kiszivárogtatják az ellenzéket kompromittáló híreket. Ennyit a független igazság szolgáltatásról.
kukac50
Az igazságszolgáltatás dolgozói a Fidesz kiszolgálói!
Igazság már nincs! A belügyminiszter védelmi pénzt szedet a rendőrökkel a Józsefvárosi piacon.
Mióta a Fidesz van hatalmon az igazságszolgáltatás csak maszatolást hajt végre!
Az ellenzéknél koncepciós pereket generálnak ezekhez asszisztál,a Fideszesek
bűnözését pedig elsikálja.
whatthefuck
Hatalomváltáskor(ha lesz ilyen, remélem) az első dolog amit meg kéne lépnie a baloldali kormánynak hogy valamiképpen le kellene cserélni az egész ügyészi gárdát és ezúttal a baloldalhoz lojális emberekkel feltölteni. Lehet hogy nem lenne elegánsabb dolog annál mint amit a fidesz tett, de ez máshogy nem tud működni egy ilyen a fidesz által abnormálissá tett hideg polgárháborúval terhelt országban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.