A NAV Komárom-Esztergom megyei Adóigazgatósága úgy tűnik fogást talált Berki Krisztiánon.

A Blikk információi szerint lecsapott a NAV Berki Krisztiánra. A a TV2-n futó Édes élet című celebvalóságshow macsója korábban többek között azzal került a hírekbe, hogy végrehajtást rendeltek el a pincérből lett milliomos cége ellen. A tatabányai származású celeb a közelmúltban arról is beszélt, hgy a kedvezőbb adózás miatt külföldön adózik, igaz, ennek jogszerűségével nem teljesen ért egyet a szakember.

A Blikk szerint a cégbíróságon vezetett adatok köszönő viszonyban sincsenek Berki állításával. Berki azt mondja, hogy az állandó lakcíme Amerikában van, mert, ahogyan Hajdú Péternek fogalmazott a Frizbi című műsorban, tartósan külföldön tartózkodó magyar állampolgár. Azért, mert ott kedvezőbbek az adózási feltételek, üzleti érdekeltségei, illetve ingatlanja is van az Egyesült Államokban.

A lap azt írja, hogy a BK Movie Star Kft. cégkivonatában bejelentett lakcímként mégis az a római-parti lakás van megadva, ahol Pamelával éli az életét.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Maszlag
Az okos tagadja amije van, a hülye dicsekszik azzal is ami nincs.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
valentin641
@Szvetlana: Ez a tetű olyan,mint a Gy őzike a nézettség növelésének érdekében futtatják őket meg a többi celebet.Az emberek egyik fele szájtátva bámulja,és irigyeli a másik része a csapatnak meg undorral és káromkodva ugyan,de megnézi és ez is növeli a nézettséget. Mint tudjuk a negatív reklám is reklám és még ráadásul ingyenes is.
Sííva
@stone: Ez a legtalálóbb hozzászólás! A tv-t már nézni sem lehet, mert minden csatornán szinte kizárólag, gyilkossággal, betegséggel, háborúval kapcsolatos filmek tömkelege ömlik ránk. A párom szinte szóról szóra ugyan ezt mondta a hírekkel kapcsolatban. Ide sem azért kattintottam, hogy megnézzem a cikket. Inkább a kommentekre voltam kíváncsi. Látom vagyunk azért szép számmal akiknek elege van a homokszórásból!
Mangu
@Cicamama55: Síívanak nagyon igaza van. A disznóknak moslék való, csámcsogjanak csak nyugodtan. Elég sok embernek (disznónak) ez a stílus tetszik. Egy példa, hogy értse - Ha a "bulvár" lapokat nem vennék, nem nyomtatnák őket, mely igaz a TV műsorokra is (nincs nézettség, nincs műsor). Elbunkósodott az ország népe és nem véletlenül.
mariaberta
Remek emberek szerepelnek a TV 2-n, Győzikét adócsaláson kapták, most éli az édes életét, újabban sima heréjű is bele került a szórásba. Felemelő érzés, hogy ilyen alakok kapnak műsort a fidesz csatornán.
análisdrabális
Egy olyan országban ahol van újságírás, ezek a "hírek" a 23:00 utáni híradóban szerepelnek.
Főműsoridőben Paksról, matolcsi hazaárulásáról és a csúti gázszerelő fénysebességű meggazdagodásáról szólnának oknyomozó riportok.
A független ügyészség elolvassa a "Narancsbőr" című könyvet, majd a stadionos bűnöző meg azon izgulna, hogy a lopott, zabrált, vagyon visszavétele után 15 vagy 20 év letöltendőt kapna.
Sííva
@Mangu: Köszönöm, de látom, hogy rajtam kívül vagyunk jó páran akiknek tele a hócipője. Egyébként semmilyen bulvár lapot nem vagyok hajlandó megvenni sem olvasni! Sok embernek ezt kellene tenni. Ezek ebből élnek jól!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.