Ezt az egykori szocialista politikus zárkaügynökének jelentésére hivatkozva írta szerdai számában a Magyar Nemzet.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Don Quijote
Zárkaügynök...magyarnemzet...agyhalál!
Még az afrikai útlevelet sem látta senki balfaszok!!!
human
Az a fura helyzet állt elő, hogy itt most egyedül a tisztán gondolkodó ellenzékiek akarják, hogy kiderüljön az igazság a Simon ügyben. A fidesznek és a valódi bűnösöknek csak jó,hogy minél jobban elhúzza az "igazságszolgáltatás" az ügyet, hisz így lehet befolyásolni a választásokat.
Senara
Új hír lényege X Y tudhatott . Én is tudhattam itt nagy nyilvánosság előtt bevallom . Tudhatott a szomszédon is róla , mert olyan visszafogott lett pletykálkodás közben . De tudhatott vajákos Biri néne is ő a gyógyfüvekből olvasta ki .
Zsuga
Nesze neked erkölcstelen baloldal! Nehogy már pont a Mesterházy maradjon patyolat tiszta a választások előtti napokban! Ki az, aki még a becstelen baloldal mellé áll a becsületes jobbal szemben?! Sajnos a tájékozatlan - és sokszor tudatlan - bizonytalanok hajlamosak valóban bedőlni a már csapból is folyó lejárató kampánynak.
nezelodo
Szerintem azért kéne elsősorban kérdezni a szocikat, mivel tudtak a fidesz tolvajlásairól, miért hallgattak? Még a nyilvánvalóan elkövetett törvénytelenségeiket sem hozták nyilvánosságra.
Hellcat
A HVG-s cikknél már leírtam hogy ez mekkora rágalmazás megint...
"...írta a magyar Nemzet" na innentől szokott hiteltelen lenni a dolog.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.