A baloldali ellenzéki összefogás, a "kormányváltó" pártok megütközve értesültek arról, hogy egy feljelentő panasza nyomán a Nemzeti Választási Bizottság vizsgálatot indított, hogy miért közvetítette az ATV múlt vasárnap az MSZP-Együtt-DK-PM-MLP közös demonstrációját. Az ellen nem merült fel kifogás, hogy ugyanebben a magántelevízióban az orbáni békemenet is élő adásba került.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nehogymá
a meccseken a pálya szélén egy rakat reklám tábla van,gyakran még a helyieknek sem ismert cégekkel. a mezükön a szponzor. része a müsornak. olcsó szarakodás ez is.
Hellcat
Éljen a qrbáni diktatúra és a fidesz maffia munkájának közös gyümölcse...Hogy volt pofájuk leadni az ellenzéki és a kormánypárti gyűlést is mi? És akkor a lézerjani aszondja minden rendben van a választásokkal...nem kérem...a fidesz ott csal ahol csak tud...megmondták előre...tisztességtelen és mocskos kampányra kell számítani...és a fidesz azzá is tette.
evacica
Szégyen és gyalázat, hogy ez a kormány élén Orbánnal, mit mer megengedni magának! Felháborító, hogy úgy gondolják, hogy csak azt lehet közvetíteni ahol Orbánt fényezik, például a CÖF kivonulását! Ez a demokrácia? Nem ez már diktatúra! Ez Orbán Magyarországa! Ezt akarjuk? Hol az egyenlőség!? Ennek a kormánynak el kell tűnnie szánalmas vezetőjével együtt, aki fél a tisztességes megméretéstől, ezért minden eszközt megragad, hogy hatalmon maradjon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.