Az ATV hosszasan kérdezte Selmeczi Gabriellát egyebek mellett Rogán Antallal kapcsolatban. A Fidesz szóvivője szerint szánalmas kísérlet a baloldal részéről, hogy a Simon-ügyet összehasonlítják Rogán ingatlanügyével.

A frappáns válasz azonban ritkán érkezik egyedül: egy következő kérdésre reagálva Selmeczi már nem kevesebbet állított, mint hogy "csak". Íme:

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

A Tündik bündije
@human: Jesszus, 3:17-nél azt hittem, lefagyott a gép, de kiderült hogy csak ő merevedett le, mert gondolkodni próbált.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bakegya
A fidessssz szófofója szerint logika abban van,hogy a tóninak a ragadós mancsait isten ments mosni-tök normális az ki mivel bánik azzal kenődik fideSS-ÉK-nél!!!
joopapa
Ezt a kusza fogú rémség a te vagyonoddal minden rendben, szerintem ott is lehetne kutakodni! Meg a többi képviselőnél is!!!
palika
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

--Állíts magadon, a vélemény szabad, a gyalázkodás nem.
yazo64
@Horizont: Igazi diplomata: úgy küldi el az embert a pichába, hogy az alig várja hogy indulhasson:D
Mondjuk ez gabikára nem igaz... ő csak terel...
coyote3
A faék értelmű szintű felszolgálólány-bocsánat a felszolgáló lányoktól- azt sem tudja mit beszél nyomorultja...
gibgab
A baj az, hogy Selmeczinek fogalma sincs arról, mi a logika. Ez neki magas. Ha mégis tudja, akkor szégyellje magát a sok mellébeszélésért.
adrenalink
Na, ennek a nősténynek is vették a diplomáit...!
nyanya001
Szegény agyhalott Selmeczi ez beszél logikáról ?
A kávé is világít a gyomrába !
Mobil123
Na!!! a "csak" válasz egy tipikus buta női válasz!!! (A volt matektanárom ezért kifutott a tanteremből :-))) )
F_Viktor
Lemaradtam valamiről?
Simon ellen van már jogerős bírósági ítélet? Mert ez a nőszemély 1 milliárdot, 5 bankszámlát emleget!
vukkocska
Nem néztem meg a fenti riportot, mert amit láttam belőle az ATV-ben, untig elég volt. Hogy ez a mocskos baloldal mire képes, soha nem gondoltam volna. Szegény szerencsétlen Rogántól már csak azt kellene megkérdezni, hogy mindez miből? Már rég vezető száron kellett volna elvinni, mint Simont. Okirat hamisításért, méghozzá többszörösen, mert minden nap kinyílt a hátsó kisagya, és mindig eszébe jutott, hogy jaj, még ez is van, meg az is van. Nem győzte javítgatni. Még Varga Mihály is felébredt.
geo
Tancevala repka sz makom i petruska sz pamidorom i regyiszka ugyivila kak petruska tancevala.
human
A "csak" gondolom a saját gondolata volt, a többit a pártutasításból magolta be.
Pisti271
@vukkocska: "Még Varga Mihály is felébredt"
De terelt ám erősen a közös tulajdon emlegetésével.
Attól hogy közös térben vannak, nagyon is magántulajdonok.
Nem úgy működik, hogy behajt és oda parkol ahol helyet talál,
hanem saját helye van, amit valamikor megvásárolt magának.
A Tündik bündije
@human: Jesszus, 3:17-nél azt hittem, lefagyott a gép, de kiderült hogy csak ő merevedett le, mert gondolkodni próbált.
A Tündik bündije
Gabika autója veszettül cikázik az úton. A rendőr megállítja, mire kiszáll belőle a nyugdíjvédelmi szenátor.
- Mondja szóvivő asszony, mit művel maga, hogy lehet így vezetni? - kérdezi a rendőr.
- Ó, hát nem tehetek róla, hirtelen elém ugrott egy fenyőfa, kikerültem balról, erre jobbról is odatermett egy, azt is ki kellett kerülnöm...
- Tudja, mit? Szerintem inkább vegye le a tükörről az illatosítót...
vukkocska
@Pisti271: ez csak azt jelenti, hogy tök hülyének nézi a többi embert. Lakópark alsó szintjén vannak a garázsok, egymástól nincsenek fizikálisan elválasztva, csak fel van festve a várakozóhely nagysága. Természetesen mindenki kifizeti a saját részét, és albetéttel van jelölve. Ezt természetesen Rogán is tudja. Ettől még gátlástalanabb.
leszúrt rittberger
De ahogy azt a csakot mondja, szerintem ott elkapott közben metszőfoggal egy arra szálló legyet...
Dr. Felipe
Hát itt nem kicsi a sötétség. Itt már 100% a rezsicsökkentés mert kikapcsolták a fényt a fejében. Már a denevér is zseblámpával közlekedik benne.
Hellcat
Egy büdös szó nem igaz abból amit mond...egy tetves árva szó se...hihetetlen...nem is értem hogy lehet ilyent...
songoku
selmeczi gabriella (ts-el a végén, mert úgy magyarosabb) az átmenet férfi és nő között. Kellet a férfinak egy társ. Az SG modell volt az első próbálkozás, a koncepció nő.
Pár dolgot felhasználtak belőle, de javarészt újra kellet rakni az egészet.

SG-val egy gond lesz, ha elítélik: Férfiakhoz vagy a nőkhöz tegyék-e. - az itt a kérdés!
ila51
@palika: @Horizont: ...tán valami találót írtatok ?
Senara
Kérdés ,ha Simon is korrigálta volna vagyonbevallását , mint Rogán Antal akkor nála is minden rendben lenne ? Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett. Újságíró: Miért? Selmeczi: Csak :-))) csak , csak és megint csak :-)))
magyarbakancs
Más lop az tilos én lopok az törvényes a Fidesz logika szerint.
Mert istentől eredeztetik magukat.
Olyanok mint a fél istenek és a ma született bárányok.
1magyar
@Senara: Simonnak miért nem engedik,hogy korrigálja a vagyonbevallását mint Rogán?
bögöbö
Volt még egy érdekes momentum: amikor az "eredményeket" sorolta, véletlenül elszólta magát: "most már százezer forint felett van a br.. bruttó... bocsánat... minimálbér...", miközben világosan el lett neki magyarázva, hogy a "bruttó" szót még véletlenül se vegye a szájára (ez hasított bele szegénykébe, de már késő volt, ki kellett mondani a szót, a "bróm", "bravó", "brekeg" és "brunzolni" szavaknak ui. az adott szövegkörnyezetben nem lett volna értelme), miután az adójóváírás megszüntetése és a minimálbér megadóztatása után kevesebb marad a kiskeresetűek kezében, mint 4 éve. (Persze nemcsak a vállalkozók farkával vert csalán, hanem a minimálbér-emelésre rakódó közterhek is arányosan növekedtek, ez a történetben a duplagondolosan szépséges). :D
Senara
@1magyar: Simonnak miért nem engedik,hogy korrigálja a vagyonbevallását mint Rogán? Nem tudom lehet Simon elkapkodta a lemondását , nem gondolt baráti kölcsönre és a családi segítségre . Nem olyan rafinált mint Tóni :-)
bögöbö
Ja, Mesterházynak pedig nem kirúgnia kellett volna, hanem csak annyit nyilatkozni, hogy "irígy a jobboldal". :)
Hellcat
Ez annyira mérhetetlenül szánalmas ami ebben az országban folyik, hogy az rémisztő...akár mi lesz 6.a után sok jót nem jósolok
Tényfeltáró
Miért esett ki a kifli a fenti öregasszony szájából? Csak! Mert kinyitotta.
human
Gabika elkövetett egy hibát:
"100 ezer forint felett van a bruttó [bocsánat] a minimálbért"
A pártközpontban megtiltották, hogy a bruttó szót használják a 100 ezer forinttal és a minimálbérrel egy mondatban, mert akkor ugye kiderül, hogy a melós valójában nem visz haza többet, hanem az állam viszi ezt a lóvét is el.
Meine Ehre heisst Treue
@palika: "--Állíts magadon, a vélemény szabad, a gyalázkodás nem."

Kivéve ha az országot szándékosan tönkretevő politikusokról van szó. Szerintem nagyon finom volt a hozzászólása.
dr. prédikátor
Uram!!! Miért büntetsz bennünket ilyen hominidákkal???Mivel érdemeltük ki a büntetést???
palika
Ha "ez" azt mondhatta, hogy "csak", akkor én meg "csak" azt, hogy...egy "összekuszáltfogúszopósszájúdurva"
human
@A Tündik bündije: "... gondolkodni próbált" ... és nem sikerült. Így maradt a "csak".
De ez a csak nem egy rövidítés, egy fidesz szleng? Mondjuk CSúnya Alattomos Kérdező.
Pálinkafőző Rézüst
@geo: :))))))) Azért a Kraftwerk színvonalasabb!! :)
alterego56
Fölfoghatatlan számomra hogy egy ilyen sík hülye szőke hogy lehet ilyen beosztásban. Bár ha azt veszem alapul hogy Orbán úgy válogatta meg beosztottjait hogy intellektuálisan alatta legyenek, kiflicsücsök ennek megfelel. Hogy lehet újságírói kérdésre csakkal válaszolni? Miért nyúltátok le a manyupot? "CSAK"
Desischado
@F_Viktor: Viktor, én ebből arra következtetek, hogy az egy misi meg a bankszámla ezután jön, most kerül műsorra! Honnan tudja ez a nőszemély ezt? Ezután fogják ezzel megvádolni? Ha pedig így van, akkor nem a fidesz a rendező? Kicsit túl módszeresnek, és rendezettnek tűnik nekem ez a Simon ügy. Neked mi a véleményed?
human
@alterego56: Ami elfogadhatatlan számomra, hogy köztársasági elnöknek is egy hüjét protezsáltak be Schmitt Pál néven. Ezzel lenullázták a köztársaság elnöki címet és egy egyszerű tolnokká silányították.
Mobil123
@alterego56: teg.23:13 hsz "Orbán úgy válogatta meg beosztottjait hogy intellektuálisan alatta legyenek"- És orbán sincs magas szinten :-))) Sőt!!
F_Viktor
@Desischado: Az mno már hétfőn megvádolta Simont a többi bankszámlákkal, köztük van svájci is. Írásuk alapján ezeken már pörgött a pénz, volt 1 millió €-s mozgás is.
Ezt a hivatalosan meg nem erősített hírt adta elő tényként a szőkeség, ezt tartom furcsának, mivel még ez ügyben vádról sem hallottunk, nem, hogy elmarasztaló jogerős bírósági végzésről.

Véleményemet többször elmondtam, valamelyik jó írói fantáziával megáldott fityeszes kitalációja az egész "ügy". Majd a választások után Simont csendben kiengedik amiről a közmédia elfelejt beszámolni.
csikknorisz
@human: Tegnap 12:46-ra: Nekem is feltűnt, hogy visszaszívta a bruttó szót. Pedig valóban bruttó, de úgy nem hangzik olyan jól Párt kommunikációjában. Mert ugye azt kell mondani, hogy huszonezrekkel emelték a minimálbért, az már csak aprócska, említésre sem méltó részletkérdés, hogy ebből a dógozó alig lát valamit.
human
@alterego56: Normál esetben azt mondanám, hogy ez vajon kinek a szeretője. De itt a fideszről van szó. Egyszerűen csak IQ zéró alattiak vállalnak szóvivői szerepet a fidesznél. Náluk a bemeneti jel feldolgozás nélkül jelenik meg a kimeneten. A kimeneten jelentkező előre nem kalkulált ellenállásra pedig a CSAK hibakóddal válaszolnak.
human
@csikknorisz: Mint a mesében. Adtam is meg nem is.
evacica
Ha ezt a nőt meglátom, feláll a szőr a hátamon! Ha meg meg is szólal az ember vérnyomása 500 lesz! Nem tudom, hogy ez tényleg ennyire sötét, vagy a pénzért mindenre képes! Reggelente, ha a tükörbe néz nyugodtan szembe köpheti magát!
Pálinkafőző Rézüst
@evacica: Évike, azért remélem, nem ennyire komoly a helyzet szőrileg, ahogy írtad...:D :))) A vérnek a nyomásáról nem is beszélve...:O Csak nyugi, holnap féregirtás lesz, de szó szerint, mielőtt törölnének, a szembe házba jönnek, mert sok az ingyenélő bogárfajta. Én (meg a többség itten) meg nem szeretnénk, ha átkavirnyálnának ide...Ugye teccik olvasni a sorok között, én megtanultam anno...:D :)))
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Csótányok vannak ottan?? Azt tényleg írtani kell gyorsan, mert ellep mindent!!:-DD
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: Igen erre a fajtára godoltam én is :-)) Olyan érett némelyik hogy teljesen besötétedet a színe kívül - belül.
bence
Kuszafogú ! Az ellopott kiflidet fizetted volna ki !
nemsemmi
Ez a fogtündér beszél a logikáról???,

Ez olyan, mint ha egy vak ember minősítene egy festményt!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.