A legutóbbihoz hasonlóan a magyar válogatott ismét egy helyet rontott, s így a 45. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul az Európa- és világbajnok spanyolok vezetnek.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

varrólány
@adrenalink: Nem tudják hogy nem a stadion kergeti a labdát , az csak a hely a "jó" focihoz!
Ez olyan hogy hiába lenne szuper konyhám ha nem tudnék főzni!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@adrenalink: 13:02 Megnéztem már kivel kellene jóban lennem, hát megjegyzem nem rossz!!!-))
adrenalink
@varrólány: Na, akkor harcra fel!:)))
human
@szandokan: "Minden országban van saját stadionja a csapatoknak"
És milyen arányban finanszírozza ezekben az országokban az adófizetők pénzéből az állam a fenntartást? Magában a stadionokkal nem lenne bajom, de már az épeszűség határán túl költöttünk rá. Ez a gond. Mikor fog ez megtérülni?
szandokan
@human: Ha csinálsz egy vállalkozást, akkor természetes, hogy először a ráfordított összeget akarod visszakeresni, ami függ attól, hogy milyen is lesz az a vállalkozás, lesz e rá kereslet, mennyire egyedi, buknak e rá a piacok, milyen az üzleti érzéked, stb. A stadionok nem erről szólnak elsősorban. Én építtettem egy kisebb csarnokot, ahol is edzünk, készülünk a versenyekre (ping pong), az otthoni meccseinket játsszuk, de jöhetnek az amatőr, kizárólag mozogni vágyók is szinte minden nap, van egy kevés kis tagsági díj, ami arra elég, hogy a felhasznált energia megtérüljön.. Itt nem az a cél, hogy nyereséges legyen a terem, hanem hogy kedvenc sportjukat űzhessék kicsik és nagyok, profik és amatőrök, és néha versenyeket is rendezzünk. A stadionok sem kifejezetten nyereségorientáltak, legalábbis itt nálunk, viszont nagyon nem mindegy, hogy milyen körülmények között fogadsz például egy Barcelonát.
human
@szandokan: Látod. A saját nettó jövedelmedből finanszíroztad az egészet. A felcsúti stadiont pedig a vállalkozások nem a nettó jövedelemből (valódi támogatás), hanem a köznek szánt pénzből finanszírozták. Ezzel megrövidítették az államkasszát, amiből az oktatást, egészségügyet stb kellene finanszírozni.
Közben az államháztartási hiány már márciusban meghaladta a tervezett cél 49%-át.
human
@szandokan: Friss hír: Az első negyedévben a tervezett hiány 97%-ánál tartunk!!!
hvg.hu/gazdasag/20140507_Elszallt_a_hiany_ebbol_megszoritas_lesz

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.