A professzort nagyon bántja, hogy miközben állítólag jobban teljesítünk, ilyen kevés gyerek "még soha nem született Magyarországon".

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Egyáltalán nem mond hülyeségeket! A KDNP az, amelyik bigott, szemforgató marhaságokat sikítozott, a félnótás Harrach Péterrel és Rózsikával az élen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Mangu
@Horizont: Gratulálok a boldog családodhoz, de sajnálom, hogy nem érted, hogy miről írtam. Utolsó mondatod meg baromság, mert az sugallja, hogy a "párok" döntő többsége nem szereti egymást, munkanélküliek és az éhhalál szélén állnak, nincs bennük szeretetbéli vágyj arra, hogy egy babát ajándékozzanak egymásnak. Mert akiknél ez nem áll fent, és mivel nem nyulak, oly kevesen vannak, hogy nem tudják kompenzálni a népesség fogyását, netán a népesség növelését biztosítani.
Január
@gazdag dezső: Aztán pedig, aki felneveli, iskoláztatja a gyermekét még az sem biztos abban, hogy láthatja valamikor is az unokáját. Erről tesz a média is, mikor meghatározhatatlan nemű, szakállas énekesnőt sztárol.
Kétségbe van esve a középkorosztály, hogy minek is és mire neveli fel a gyermekét, és ezek a szülők diplomás értelmes, felelősségteljes emberek.
Desischado
@1magyar: Elnézést, véletlenül nyomtam gombot!

Érdekes, hogy a kdmp dumál erkölcsről, meg hitről! éppen ők, akik nyalnak a fidesznek, csakhogy a húsosfazék közelében lehessenek! Biztonságos megélhetés kéne, és szülnének a nők maguktól is! De így mire szüljenek? Talán a szegénységre? Vagy kell a rabszolga?
Tekla
Ilyen életre inkább: " Ne szülj rabot, te szűz! Anya ne szoptass csecsemőt!..."
amaramaistanna
Várjuk PIROSPÖTTYÖS MATOLCSY magyarázatát!
nemjoezigy
@Horizont 13:13-ra: "...Ha két ember szereti egymást igazán akkor le kéne szarni a politikát, mindenféle ösztönzést és harmadik világbéli szaporulatot, akkor ha nem munkanélküliek és nem az éhhalál szélén állnak akkor szeretetből vágyjanak arra, hogy egy babát ajándékozzanak egymásnak, mert az élet rendje ez és a szeretet ezt kívánná meg... legalább egyet..."
Én is 3 gyermeket nevelek, de a szívem szakad meg, amikor nem tudom megadni nekik azt, amit én minimumnak tekintenék. Nagyon imádom őket, olyant adnak, amit más nem adhat meg. Az unokák még több élményt, kevesebb gondot biztosítanak a nagyszülőknek, mégis azt mondom a gyerekeimnek, hogy ne legyenek gyerekeik, amíg ilyen vezetésű országban élnek. Vagy menjenek külföldre. Ilyen vezetésű ország nem érdemli meg őket. (engem sem)
Meg kell nézni a nagy számok szerint a gyermektelenek jobb minőségű (anyagi értelemben) életet tudnak élni. Itt.
Tudom, hogy ez nem népszerű vélemény, de sajnos így kell hogy érezzek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.