Tiltakozik és a "leghatározottabban visszautasítja" Orbán Viktor, hogy az "Európai Unióban a bűnt elkövető emberek jogait az ártatlan emberek jogai és az áldozatok jogai elé helyezik". Mindez arról jutott eszébe, hogy jogellenesnek minősítették a tényleges életfogytiglani szabadságvesztés magyar szabályozását.

Forrás: STOP
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
0rbán vagy tök hülye, hogy nem érti az Emberi Jogok Európai Bírósága ítéletét, vagy nagyonis érti, de azért állít ilyen ócska hazugságot, mert sikerült az ország összes tökkelütött hülyéjét maga mellé állítani (jó sokan vannak), azok meg gondolkodásra képtelenségük miatt lelkesen helyeselnek. És még az Emberi Jogok Európai Bíróságát (Strasbourg) is sikerült az únióval (Brüsszel) is összemosni, bár gyorsan korrigált és felsorolta mindkettőt mint ősellenséget.

És tovább mélyül a sötétség...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kamcsatka
Orbán egy félázsiai mutáns ,akinek ugyanúgy lételeme a hazugság, mint az az emberi fajnak a levegő.
magyarbakancs
DICSŐSÉG A FELESNEK, ANNAK, FIÁNAK, FÉLDECIS POHÁRNAK ÁMEN!
Desischado
El tudja valaki képzelni, hogy a csuti törpe igazat mond? Hazugság nélkül élni se tudna!
bencemacska
Én meg nem kaptam a baltás gyilkos elengedésének árából! Hol az igazság? A lejáratásban benne vagyok, az érte járó javakból meg nem részesülök???
human
@Desischado: Szívesen mondana ő igazat, de sajnos a körülmények nem engedik.
kata53
@A Tündik bündije: Csak az a baj tündikém, hogy már megint ő van a csúcson! Megint meg van a 2/3-a! Fenébe azzalis aki rászavazott! És még magasabbra tör! Én ugyan ajánlanék neki egy lámpaoszlopot, de nem hallgat rám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.