Újabb öt ócsai lakóházba költözhetnek rövidesen bérlők, s június közepéig további 20 pályázatot bírál el a Nemzeti Eszközkezelő – írja a Napi.hu.

Amennyiben sikerül szerződni a nyertesekkel, kitehetik a megtelt táblát az egy éve összesen csaknem 2,5 milliárdból felépített, 80 lakásos lakóparkra.

Az Nemzeti Eszközkezelő Zrt. (NET) kezelésében lévő ócsai lakópark 80 ingatlanából jelenleg 25 vár bérlőre, ám rövidesen 20-ra csökken az üres házak száma – olvasható a Napi.hu hétfői cikkében.

A lapnak a Nemzeti Eszközkezelő azt írta, az egy éve üresen álló ingatlanok kifogástalan állapotúak és azonnal költözhetőek. Építőjük, a Veszprémber Zrt. 36 hónapos garanciát vállalt, melynek lejártáig még két év van hátra.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Újabb 25 család kénytelen az adósparkba költözni. Éljen! Éljen! Éljen!
Ezt is el tudják adni pozitív hírként. Ügyes.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nemkati
Valószínűleg ez az a luxuslakópark, aminek a lakóit, sőt jövendő lakóit nem sokan irígylik. Én legalábbis biztos nem. Hogy ennyi év után a kormány még mindig büszke magára hogy megcsinálta! Januárban egyébként egészen másról volt szó, akkor még azt határozta el a kormány, hogy majd a 80 ház felében laknak csak devizakárosultak, a maradékba már nem keresnek lakót, a kormány a katasztrófa sújtotta területekről kitelepítettek átmeneti szállásává minősítette át a házakat.

Ami aggasztó, hogy ez a 80 ház eddig úgy szerepelt a tervekben, hogy "az első 80 ház". Már nem emlékszem, hány házat terveztek darabonként átlag 70 millióból, de remélem a többi 80 nem fog megépülni, vagy nem ennyiért.
Dr plágium
Luxuslakópark? Röhögő görcsöt kaptam :)
nemkati
@Dr plágium: Csak a Napi.hu nevezi luxus lakóparknak, az ára miatt. Mert egy átlag két szobás, 50 nm-es ház egy 1000 nm-es telken Ócsán, közlekedéstől, infrastruktúrától, munkalehetőségtől mentes területen, 70 millióért, azt már luxus.
jancsik68
Én ebbe a csodálatos luxusparkba telepinem le az egész fidesz vezérkart.Élvezzék itt "munkájuk" gyümölcsét!!
Dr plágium
@jancsik68: jó, de a szolgálati járműveket el kell venni tőlük...meg a sajátjukat is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.