Orbán Viktor régi jóbarátja, a felcsúti polgármester hét év alatt megötszázszorozta a cége bevételét, felépített egy stadiont, több mint ezer hektár állami földet bérel és társadalmi munkában vezeti a települést - közölte az RTL Klub a szerda esti Híradójában.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Grafix69
Hamarosan elindul a Béka menet transzparensekkel felfegyverkezve a következő feliratokkal :NEM ENGEDJÜK ,HOGY A KERESKEDELMI TV TUDAT MÓDÓSITÓ
ADÁSAIT NÉZZÉK A NEMZET POLGÁRAI. NEM, NEM
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
:-))) Úgy látom az RTL most megadja a módját a reklámadónak:-))))
coyote3
Van az a pénz, amiért egy multi is jó útra tér...
Meine Ehre heisst Treue
@Mobil123: 4 évvel ezelőtt ezt csinálta a Jobbikkal is, amikor ő is a létét fenyegette. De hamarosan csődbe megy, akkor elhallgat végre a retek retek klubja.
nyanya001
Na és ?
Talán nem volt igazuk ?
Csak így tovább ! :D
miazavalami
@Horizont: A jobbik inkább ne legyen! mert akkor nagyon pofára esnénk.
human
Jól sikerült bejátszás.
A lényeg:
1. megrendeléseit az államtól kapja (talán kizárólag csak onnan)
2. minden cége Felcsútra van bejegyezve, tehát oda adózik
3. ő Felcsút polgármestere és ő dönt, hogy mi legyen a befolyt adók sorsa. (Mondjuk például megrendel a saját cégétől egy csatornázást)
4. A helyi Puskás Akadémia elnöke és 1000 hektár állami föld friss haszonélvezője
5. A vagyonnyilatkozatát nem hajlandó megmutatni a falu jegyzője
Grafix69
Sajnos (bár eddig nem néztem) itt nincs magyar TV -m de ezt azért megnézném amikor egy kicsit ki csinálják a bőrnyúzókat.
A Tündik bündije
@Meine Ehre heisst Treue: Én sem szeretem őket (meg úgy általában egyik csatornát sem, maximum az ismeretterjesztőket, meg a sport és olykor rajzfilmcsatornákat nézem), de most kivételesen nagyon jól tették amit tettek, ez felért egy alapos pofánrúgással Lőrinc barát felé :-)))
lópicigáspár
Orbán embere!? Én azt hittem 10 millió embere van neki!
m.macskosz
Bevallom, hogy a valóságsók miatt utálom a ker.-i tévéket, de most, hogy rákerestem, döbbenten tapasztaltam, hogy ezek a szarok az egész világon elterjedtek, tehát nem az RTL Klub az, amely az egyes számú métely az országban: hu.wikipedia.org/wiki/Big_Brother
A másik, nem kevésbé meglepő dolog, hogy a TV 2 egy hangyafasznyival sem különb, sőt, annak idején azért bojkottáltam a műsorukat, -Liptai Claudiával egyetemben-, mert a Big Brotherrel ezek örvendeztettek meg minket. Én azonban tudom kezelni a távirányítót, és feltételezem, hogy sokan vagyunk így ezzel. NEM KELL, HOGY KÉTSZÁZ FELSZENTELT
GOMBNYOMOGATÓ DÖNTSE EL, HOGY AKAROK-E SZART NÉZNI!
Egy biztos: a Jégkorszak c.filmet és a híradót inkább az RTL Klubon nézem!
Akinek meg ez kell, annak elég a közszolgálati hazugság média, persze mindjárt öt példányban, aljas módon a tengeren túlra is terjesztve a gazemberségeiket, annak kívánom, hogy nőjön fel, minél előbb!
Grafix69
Hamarosan elindul a Béka menet transzparensekkel felfegyverkezve a következő feliratokkal :NEM ENGEDJÜK ,HOGY A KERESKEDELMI TV TUDAT MÓDÓSITÓ
ADÁSAIT NÉZZÉK A NEMZET POLGÁRAI. NEM, NEM
m.macskosz
@Grafix69: Szó se róla, ez azért mégis csak minőségibb, színvonalasabb, művészibb,
az éretlen ifjúság számára követendő, nemes műsor...
www.youtube.com/watch?v=Hk9akSR94ys
Grafix69
@m.macskosz: Most nem tudom megnézni mert gyenge netem van bocsánat.
m.macskosz
@Grafix69: :) és egyúttal :(
Nem tudod, mit veszítettél! :)
postamester
Nem értem a fideszt...az oknyomozás és tényfeltárás, - ( hogy lörincke a dakota kisfönök
hogy lett 7 milliárd forinttal gazdagabb 4 év alatt ), amiröl tudunk, s amiröl nem!!!-
az miért " kóstlogatás " ??? Milyen jogon nem láthatja senki a vagyonosodását
bizonyitó iratokat, NAV ellenörzéseket, trafik és földmutyikat, állami pályáztatás
nélküli beruházásokat ???.Kiváncsi leszek, mikor borul a bili !!!
Törölt felhasználó
Azért baszta ezt el a fidesz, mert ha egy kifizethető adót rótt volna ki, akkor talán be lehetett volna fenyiteni az rtl-t a túlélés miatt. Így viszont kinyírták őket és egy haldoklónak nincs semmi vesztenivalója..

Majd amikor a 2m nézettségű anyátok közt alatt mennek az ilyen típusú bevágások, akkor majd elgondolkodnak, hogy ez megérte-e, de ha ez az ára akkor nekem megérte..:)
postamester
@Horizont: Na erre most tudnák káromkodni ugy reggel 9-ig,
hogy két egyforma csúnya szó nem lenne benne !!!
postamester
@m.macskosz: A ripacs riporternek ez legyen az életben a legnagyobb orgazmusa!!!
Hellcat
Üzenem a médiának...főleg azoknak akik most kezdtek el lázadozni...ROHADJATOK MEG!!! Zabáljátok meg az adót pancser beszari tetvek...4 évig becsületesen kellett volna híradót csinálni aztán akkor nem lenne újra 2/3...idióták...érdekes az RTL is letudott adni egy olyan fasza híradót hogy csak na...korábban nem tudták volna??? Csak így? Eső után köpönyeg?
Dr. Felipe
Az RTL játszva kipengeti a 4 milliárdot de legalább értesülünk a híradójukból az összes fideSS aljasságról.
Nem kicsi öngólt rúgott bolsevicctor.
hattorihanna
Egyetértek Hellcat-tel,nem csak most kellene független,valós hírportálként működni,miután
extraadóval sújtanak..Most hogy az rtl zsebébe nyúlkál a fidesses maffia,érdekes mód mindjárt előkerül a valóság.Igazából az rtl most megmutatja az erejét a fitymasznak,úgyhogy nem sokáig fog ez az adó maradni,az az érzésem.Nem hiszem hogy olyan hülyék lennének csúti taplókáék,hogy ne fogják fel,mekkora rombolást vinne véghez pár ehhez hasonló kis bejátszás,a birkák közt.
szandokan
@m.macskosz: A gyerekeid kezében nem tudod állandóan irányítani a távirányítót, főleg, ha nincsenek is otthon. Bárhol belebotolhatnak egy Mónika show, vagy egy Való világ szörnyűségeibe. Sajnos, ezektől még a legjobb nevelés sem tudja őket megvédeni teljesen. Az ilyen műsorok azért létezhetnek egyébként, mert az emberek műveltségi szintje itt végződik sok esetben, ők nézzék, ha akarják, de ott vannak a gyerekek is, ami már komoly probléma. A Jégkorszakot meg nézd meg Blue Ray lemezen, Full HD, reklámok nélkül...
bundi
@Hellcat: sajna 5 pont nalad...ez mar ket eve is megkesett...mostt talan egy kegyelemdofes elotti fellangolas lehet...
Talan...
bundi
A masik...emberek ne oruljetek annyira...ne igyatok a medve borere elore...tanuljatok aprilisbol... Ha majd a kisgomboc rozsaszin segge eltunik zahonynal a latomezobol...
Akkor talan... De ez max az elso fecske lehet...talan...talan jon eztan tobb is ...de talan nem...majd meglatjuk...
kkalman
Végre egy adó, még ha későn is, megpiszkálta egy kicsit a csúti magánköztársaságot. Kár, hogy csak most ébredtek. Ha már évekkel ezelőtt csinálták volna, most nem lenne 2/3.
bakegya
@Dr. Felipe: összeáll a banda és ezt is megveszik-a keresztény-néppártolás a legnagyobb üzletnek bizonyul még mindíg...bespájzoltak ezek rendesen.Brüsszelben is ezért hetvenkedhet-az ellenzék szisztematikus kinyírását nem kellett volna hagyni.
A ciki az,hogy megint az oroszokat fogadta fel ez a zsivány és Putyin nem fog habozni ha kiborul az orbán bili.
Senara
Lehetne fogadni a pártunk és kormányunk válaszára , én arra tennék pénzt , hogy kiveszik ingyenesen fogható alapcsomagból . Főleg vidéken ahol a fidesz a menő sokan csak azt nézik !
micfild
@m.macskosz: Egyetértek Macskosz!
A legtöbb háztartásban van 40-50-60 adó. Szerintem mindenki megtalálja az izlésének megfelelő műsort. Kinek a sport, zene, vagy sorozatok tetszenek,, és vannak akiknek a valóságsók. A televizió szolgáltatás. A Retek kiszolgál egyfajta izlést... van rá igény. Akinek meg nem tetszik ne nézze.
Én sem nézem évek óta, de kiakaszt ami folyik ellene.
dr. prédikátor
A Mészaros mellé még beférne egypár ,ha nem is milliárdos, hanem milliomos fütyi-sz es seggnyaló birka!!!Azoknak vajon honnan van a milla???
Sede
És eddig nem volt fontos az RTL-nek a hiteles tájékoztatás, a tényfeltárás? Csak most, hogy néhány milliárdocskával kevesebb gurul a kasszába?
Hiteltelen banda ez is.
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Látom nem tetszik az RTL klub műsorai.
Fel állsz a székedből és oda mész a tv-hez és át kapcsolsz egy másik csatornára.
Amennyiben van táv irányítód akkor azzal.
Politikai párt nem kritizáljon műsorokat és ne mondja meg ,hogy mi tetsszen és mit nézek.
Volt ilyen időszak minden év október 23,-án ünnepelők ennek a korszaknak a végét.
Orbán miniszterelnök úr volt ennek a rendszernek a legádázabb ellensége.
Most finomított ezközökel vissza akarja hozni azt a korszakot?
Mobil123
@Meine Ehre heisst Treue: Nem kötelező nézni ezeket a csatornákat, de az mtv műsora sem jobb . (sőt tv-t sem kell nézni :-D )
Viszont azért a törvényt módosították a tv2 -ért.
index.hu/gazdasag/2014/06/10/reklamado/
Meine Ehre heisst Treue
@magyarbakancs: Nem nézek tévét, minden megvan a neten.
És most jön a kérdés: akkor miért ugatok bele mások ízlésvilágába?
Azért mert ez hulladék és akkor is el kell takarítani, ha sokaknak tetszik. Mint a dohányzás: sokaknak szükséges, de ha rám lenne bízva nem lenne; egyébként a cigarettával sem élek.
Számomra nem lényeg, hogy mihez van közöm illetve, hogy beleszólok kéretlenül mások életébe. Ez van (volna) és pont.
dömdödöm
Nem Leszünk Gyarmat ,majd eszünk harmat ! ( nyomasek bobó )
Strong
A gazdaság ezért tart itt. Nem tehetség, hanem kapcsolat-alapú.
Megszűnik a versenykényszer, és elindul minden visszafelé.

Vannak akik alapból el sem indulnak állami tendereken. Ők tudják, hogy csak az idejüket (pénzüket) pazarolják vele - úgy sem nyerhetnek.
Törölt felhasználó
@Horizont: 21:50. Azért volt már itt egy trafikmutyi ügy, ami megfelelő nyilvánosságot kapott és nem lett belőle banánhéj..:( Talán több banánhéj kéne...
pityuka
Nagyon köszönöm, hogy felhívták a figyelmemet az rtl2-re és annak híradójára. Megmondom őszintén egyáltalán nem néztem ezt a csatornát, de mostantól a független híradóját (amíg független marad) minden körülmények között nézni fogom.
soljanka
"...és amikor én kerültem sorra, már nem volt kinek szólnom."

A Manyup lenyúlása óta ezt szajkózom: az volt a főpróba. Mivel ott még jó pár millióan legyintettek, teljesen jogosan gondolta azt a Fidesz, hogy ezekkel mindent meg lehet csinálni. És meg is teszi. Mindent megtesz.
De ez így van rendjén: ahol ennyi birka van, ahol az emberek csakis akkor kezdenek el szűkölni, amikor az ő nyakukon szorul a hurok, ott ez a normális út.

Az RTL most kezd el híreket gyártani - eddig jól megvolt a kékfény-híradóval, meg a celebjeivel.
m.macskosz
@szandokan: :(
Nem kértem meg a fidesz-kdnp-t, hogy eldöntse helyettem, hogy mit tartok nézhetőnek és mit nemj.
Épp így téged sem kértelek, hogy tanácsod adj a TV-nézési szokásaimat illetően!
Belehalnál, ha nagyképűség nélkül kommentálnál valamit?
"A Jégkorszakot meg nézd meg Blue Ray lemezen, Full HD, reklámok nélkül... "
m.macskosz
@postamester: tegnap, 21:54
Kapaszkodj meg, a videón látható ürge egy onkológus. (Állítólag...)
Szerencsére az Echo tévét végleg töröltem a listámról, de egy normális tanácsot nem hallottam tőle még akkor sem, amikor anno véletlenül odatévedtem.
bundi
Szerintem ez a meine eine akarki karos a kulturalis sokszinusegre...mitobb eveszsegtelen mint a dohanyzas..ezert kovetelni kell a torvenyhozoktol hogy minden hozzaszolasara sujtsanak ki jo nags ado formajaban behajthato buntit csakhogy egeszsegesebb levyen az olvasgatas... Es ne klljen miatta a gyerekem szemet befogni mikor a monitorra nez...
postamester
@m.macskosz: én még életemben soha egy percet nem néztem az Echo Tv
müsorát...szerencsés vagyok ???
m.macskosz
@postamester: Igen, szerencsés vagy, tekintve, hogy a cöf elitje alkotja a gárdát.
Azért néhány év alatt kb.1 órányit láttam talán én is, amikor érdekesen alakultak a hírek,
gyakorlatilag minden tévében megnéztem a híradókat...:)
postamester
@m.macskosz: Akkor Te is szerencsés vagy velem együtt...Van ugy, hogy az átlagembert sem kerüli el a szerencse...:-))))))))
Fradigege
Szerintem nem volt nagy durranás ez a hír. Ezt sokan tudják, hogy a közpénz osztalékát csengette ki magának, úgy mint simicska. Sima gázszerelő volt, aztán a megrendelések(állami, viktórka segedelmével) miatt lett milliárdos, Ángyán őt is szidta az 1000 hektár földbérlet miatt, a Zimmermann család és valami Molnárék mellett. Ezt így már elég régóta tudhatjuk a hírekből. Valami ütőssebbet reméltem a híradóból.
Desischado
@Hellcat: A szivemből szóltál! Mondtam én, hogy fidesz nyaloncok csak addig nyalnak, amíg nekik megéri! Elég szép eredményt ért el a rablóbanda április óta! Csak így tovább, és nem fognak négy évig regnálni!
mate03
@Meine Ehre heisst Treue: Már ne haragudj! De elég szar életed lehet!
magyarbakancs
@Meine Ehre heisst Treue: Meg kérdezném tőled érted a világot magad körül?
Remélem idős ember vagy mert akkor betudom szellemi hanyatlásodnak az irományaidat.?
Önálló gondolkodásra képes vagy ,vagy szajkózó párt nacsalnyik vagy?
Meine Ehre heisst Treue
@mate03: Nem haragszom. De miért lenne? Mert nem nézem a tömegigénytelenséget jelentő hulladékot? Emiatt inkább azokat kell sajnálni, akik ezeket a f@s, felszínes műsorokat nyálcsorgatva nézik.
Meine Ehre heisst Treue
@magyarbakancs: A Jobbik egyébként nem feküdt le a fidesznek, mint ahogy egyesek állítják, hiszen már 2010-ben földig akarta rombolni. Annyi történt mindössze, hogy egyezett a 2 párt álláspontja ebben a kérdésben.

Az elmeállapotommal nincs gond, köszönöm, nem úgy mint azoknak, akik a szemetet nézik.
m.macskosz
@Meine Ehre heisst Treue: "A Jobbik egyébként nem feküdt le a fidesznek,..."
Szerintem sem. Egy gyékényen árulnak a gengszterváltás óta, de hol az egyik,
hol a másik kissé vehemensebben hülyíti a népet, valószínűleg elsősorban azokat,
akik a Győzike meg a Maunika sóra vevők.
postamester
@bundi: június 12., 00:14

Szia !!! Honnan " plagizáltad " ezeket a szavak közti háromponos jeleket (...)??
Gyanus vagy ! :-)))))))))
bence
Ja ! Társadalmi munkában ! Anyád !!!
bundi
@postamester: nem plagizaltam es nem haromnpont... Csak ahogy jon... Egy eve talan... Vagy ketto amikor eloszor elkezdetm csinalni... Talan... Es csak azt akartam vele jelzni hogy ott egy kis csend ko etkezik a szovegben... Talan hatasszunet. Vagy gondolatebreszto csend... Vagy valami hasonlo... Nem tudom csak odairom...
Miert remelem nemzavar... Habar tok mindegy...sajna egyre keveebe zavar az otthoni orulet... Egyre tavoliabbnak erzem... Ez van...btudom ket ev nem sok ido de akkor is...
Yoda69
Az RTL K eddig a fideSS segget nyalta. Jo reszuk van abban, hogy videken tarolt a fidesz. Oda sajnos nem jut el a Klubradio vagy az ATV.
Most sajat borukon tapasztalhatjak a fideSS pavatancat.
Ettol fuggetlenul remelem megnyerik a media-haborut, mert a fideSS-nel nincs kartekonyabb part Magyarorszag reszere.
postamester
@bundi: Ok,ok...csak van itt az oldalon egy kommentelö, aki ugyanebben a stílusban ir, de az nem tiszta elme...A gyakorlott hsz.-k tudják, kiröl van szó... Egyébként érted a
viccet ??Mert a sok mosolyt a hsz-om végén irónikusnak szántam
spu00
A cikk szerint 2006 óta sokszorozta meg vagyonát, talán titokban szoc-lib elvtárs volt, s 2010-ben váltott? Azért ez megérne egy misét,nem? Vagy csak a rosszindulat. Nem tudom, nem fél az RTL, hogy az országból kivitt esetleges adózatlan pénzek otthon vizsgálat tárgya lehet?
bundi
@spu00: ááá... Isten hozott nagytudasu elvtars...esetleg dobnal valami mindenki szamara hozzaferheto adatot arrol mennyi is az rtl kitalicskazott adozatlanbevetele? Tudomnebben nagyon ott vags...
bundi
@spu00: bocs... Tudom eben nagyon ott vagy...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.