Az Omega és a Scorpions szabadságkoncertre várakozó tömegnek hétfő este nem jött be, hogy a kivetítőn bevágták a jelenlegi miniszterelnök 25 évvel ezelőtt, Nagy Imréék újratemetésen elmondott beszédét – írta a hvg.hu.

Az egykori párttikár fiáról, későbbi kommunistaüldöző Orbán Viktorról szóló archív felvételeket nagy füttykoncert fogadta. A jelenségben valószínűleg az is közrejtászott, hogy a szupersztárokra várakozó tömegnek már több mint 45 perce kisfilmeket vetítettek.

79 hozzászólásarrow_drop_down_circle

troppauerhumer
Hát na,ilyen az élet békemenet nélkül:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kacsa0707
@human: Ennyire hiányosak az ismereteid?? segítek az egész SZDSZ, MSZP, DK, EGYÜTT -PM, vezetőségének nagy része. Biztos nem ismered az ott trónoló hatalom éhes társaságot, de így már könnyebb lesz kikeresned a neveket, hogy teljes legyen a névsor az általad említettel együtt( pár ezerrel kibővül)na ugye!
m.macskosz
@spu00: június 17., 20:09
Látom, kaptál két lájkot:
Az egyik, gondolom a sajátod,
a másik meg egy hasonlóan gondolkodóé...
qxy
Nem ki fütyülni kell. Kivágni mint macskát szarni! ! Az egész ország szarba van. el van adva minden, milliókból élnek és jókat akar mondani? , Egy jót mondjon az ilyen! Tévedtem, Bocsánat, vissza adok mindent! Csak az a baj hogy amit el szartak azt már nem tudják vissza adni. " Salom" " "? ? ? ? ?
spu00
@kkalman: És ki volt a főtitkár,aki fölötte állt?
kkalman
@spu00: Grósz Károly, aki akkor nem Magyarország miniszterelnöke volt. A pártfőtitkár és a miniszterelnök nem egy személy volt. Nem kellene összekeverni a két funkciót.
hetöndöe
@spu00: 1988 őszétől már Németh Miklós volt a miniszterelnök okostojás,nehogy megmagyarázd,hogy ez a felcsúti tahó zavarta ki az oroszokat.A holdraszállást anno nem ő szervezte?:-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.