A Népszava információi szerint már tavaly ősszel megkeresték Orbánékat a lagzin eltűnt telefon miatt. Miután kiderült, hogy kellemetlen dolgok lehetnek rajta, akkor állították rá a rendőrséget az ügyre.

Egy pincér három hónapja tette közzé a blogján, hogy 2013 novemberében, két hónappal a kormányfő lányának esküvője után az eseményen dolgozóktól DNS-mintát vettek, hogy kiderüljön, ki lophatott el egy mobiltelefont a 300 fős vendégsereg egyik tagjától. A vendégeket nem háborgatták ilyesmivel – írta az érintett, Csókási László.

Megzsarolták Orbánékat?

A lap informátora szerint azért indulhatott be a nyomozás az eset után két hónappal, mert ahogyan az informátor fogalmazott – megtörténhetett a "kapcsolatfelvétel" a telefon új birtokosa, és korábbi tulajdonosa között, ami köznyelven zsarolást, kényszerítést jelent. Emiatt "repülhetett rá az ügyre" a gyilkossági főosztály.

Az ügyészség szerint nem hivatali visszaélés, hogy a rendőrség milliós költséggel, a kivételes esetekben bevethető DNS-vizsgálatokkal próbálta megtalálni azokat, akik Orbán Ráhel esküvőjén elloptak két mobiltelefont – írta korábban a hvg.hu. Így az erről szóló feljelentést visszadobták, és azt is indokoltnak találták, hogy a telefontolvajt a kiemelt bűnügyi egység próbálta elcsípni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Csendes vasárnap délutáni sziesztát egy telefon csörgése zavarja meg.
Tíriritíririríí.
Tessék Orbán lakás.
Ön Mr. Orbán?
Az vagyok.
Na szeva vicctor, rég beszéltünk, kicsit sápadt a hangod.
Hát Don Vittorio Corleone vagyok Nápolyból. Ugye ismersz? Ülj le mert amit mondok utána úgyis leülsz. Itt van nálam egy telefónica benne érdekes, pikáns képek a jányról, tudod a legnagyobbról, a récsölről. Ha már erényöv nélkül engedted el a lányos buliba kicsit eleresztették magukat, tudod fiatalság mohóság.
Aztán úgy döntött itt a maffiacsalád hogy kicsit megzsarolunk téged. Hát bizony vicctor most építened kell Battonyától Nemesmedvesig minden rászoruló településnek egy stadiont mert az nem járja hogy neked van másoknak meg nincs. Pár napod van hogy elrendeld az országos stadionépítő projektet különben küldjük a fotókat a Borsnak. Értve vagyok?
Hát ennyit akartam vicctor, majd még beszélünk, csók a családnak. Pá.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
töky
zsarolni csak azt lehet, aki zsarolható. Ha ennyire fontos a magyar rendőrségnek a tolvaj megfogása, akkor valami kurva fontos dolgoknak kellett lennie azon a telefonon. Lehet az, hogy honnan is ered az az irtózatos vagyon ki kezeli, vagy hová dugta el , amivel ez a kis barna gengszter meg a család rendelkezik...
coni
A magyarok többsége a politikusokat nem a teljesítménye alapján ítéli meg, hanem az általa felfestett idilli festmény alapján. Ezért lehet hogy leánybúcsúról készült felvételek kiábrándítóak lehetnek ennek a rétegnek.
Senara
Nem kell sok képzelő erő , hogy nem pár telefonszám miatt volt a felhajtás . De nagyon kellemetlen lehet valakinek ami a memória kártyán lehet .
joopapa
Na most már tényleg kíváncsi vagyok mi volt azokon a telefonokon, főleg hogy rárepült az ügyre" a gyilkossági főosztály. De azok nem gyilkossággal foglalatoskodnak, a gyilkossági ügyekkel meg a lopási főosztály foglalkozik!? És ha azok a telefonok olyan okosak és azok zsarolják a viktorka családját :-)))
Dr. Felipe
Csendes vasárnap délutáni sziesztát egy telefon csörgése zavarja meg.
Tíriritíririríí.
Tessék Orbán lakás.
Ön Mr. Orbán?
Az vagyok.
Na szeva vicctor, rég beszéltünk, kicsit sápadt a hangod.
Hát Don Vittorio Corleone vagyok Nápolyból. Ugye ismersz? Ülj le mert amit mondok utána úgyis leülsz. Itt van nálam egy telefónica benne érdekes, pikáns képek a jányról, tudod a legnagyobbról, a récsölről. Ha már erényöv nélkül engedted el a lányos buliba kicsit eleresztették magukat, tudod fiatalság mohóság.
Aztán úgy döntött itt a maffiacsalád hogy kicsit megzsarolunk téged. Hát bizony vicctor most építened kell Battonyától Nemesmedvesig minden rászoruló településnek egy stadiont mert az nem járja hogy neked van másoknak meg nincs. Pár napod van hogy elrendeld az országos stadionépítő projektet különben küldjük a fotókat a Borsnak. Értve vagyok?
Hát ennyit akartam vicctor, majd még beszélünk, csók a családnak. Pá.
csa-csa
"Miután kiderült, hogy kellemetlen dolgok lehetnek rajta, akkor állították rá a rendőrséget az ügyre."
Bármi is volt a telefonon, a zsarolónak a curva anyját! Amúgy ezeket a maffiás filmekben ki szokták nyírni!
Mobil123
Most gyilkosság is történt:???Ne má!!:-))
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: ja. Karakter. Bár az már régen megtörtént. És saját magát gyilkolta le a jószág...
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: És ahhoz a gyilkossági főosztályt kell bevetni??? A fenébe micsoda szokások vannak ebben az országban!! És ha tényleg gyilkosság történne akkor az E.T. vetnék be??? (Patakyval üzennének neki??:-D)
Pálinkafőző Rézüst
@Mobil123: ja, majd a szíriuszi tekkesek benyalnak az vezírnek...:)
Mobil123
@Pálinkafőző Rézüst: AZ üzenet vivővel együtt.:-) Ő mutja majd meg hogy kell.
nyanya001
Istenem ezt az erkölcsös családot hogy lehet megzsarolni ?
bakegya
Az egész család megéri a pénzét-egy egész Nemzet is kevés azhoz hogy a ... nagy étvágyukat kielégítse-
human
A Welsz ügy után nem hinném, hogy bárki meg merné zsarolni a királyi családot vagy udvartartását.
Nil
Vendég is ellophatta - nem mindenki azért környékezi meg ov-t mert annyira szereti
kamazuka
@Dr. Felipe: ÁÁáá kedves Don vittórió Corleóne!Boldogan építek stadionokat a megbeszélt útvonalon,mivel egy stadion építési költsége meg sem közeliti a 4-es metró bármelyik megállóhelyének építési költségeit.Tehát sorold csak a településeket nyugodtan!
Viktor.
lajospapa
Az, hogy ennyire keresték azt a telefont nem jelent semmit. Hiszen minden telefon egyenlő. Minden telefont ezután így keresnek. Egyszer majd a biciklimet is.
Meine Ehre heisst Treue
Ezeket megzsarolni??? Ahhoz már elég jónak vagy nagyon hülyének kell lenni.

Ha a tolvaj nem különösebben okos, akkor érdemes továbbadni nála okosabbnak vagy menteni a fontos tartalmat, majd nyilvánosságra hozni.
Ebből pénzt nem egyszerű történet kreálni, nagy a lebukás kockázata, de elküldeni a sajtónak névtelenül, az könnyen kivitelezhető és nem különösebben kockázatos.
Tulipánfa
A telefon eltulajdonítója ugyan azt az alattomos, sunyi megoldást alkalmazza amit a FIDESZ alkalmaz politikai ellenfeleivel szemben. Csak nem az állami titkosszolgálatoktól szerzi be az információkat.
kkalman
Ezzel a két telefonnal a gyilkosságiak elmolyolnak egy ideig. Talán ha lekérnék a cellainformációt, a telókról, gyorsabbak lehetnének. A kikapcsolt készülék is küld cellainformációt, csak tudni kellene, hogy mit keresnek.
Addig is, amíg derék és tehetséges rendőreink egyik fele a két telefont keresi, a másik fele traffizik, lehet nyugodtan lopni, rabolni, gyilkolni.
postamester
Egy vidéki liba lánybulijának 18-as karikával jelölt
leszbikus jelenetei miatt ekkora port felverni, mégiscsak
ordenáré dolog..A magyar adófizetök meg perkálnak,
mint a katonatiszt !!! Szép !!..
vitamin51
Nem és nem értem, miért kellett a DNS? Ha egyszer nincs meg a telefon amin esetleg rajta van a tolvaj kéznyoma, akkor mihez van szükség a DNS-re? Értesse már meg velem valaki, hogy van ez, ja és azt is, hogy miért pont a személyzet és miért nem a vendégek között keresik a tettest?
Desischado
Én már rég mondom, hogy nagyon fontos cuccok vannak azokon a telókon, ezért a nagy hajsza. Taán belebukna a csuti zsírdisznó meg a bandája! Kiváncsian várom a további fejleményeket! És remélem, megtudjuk majd a telefonok tartalmát!
kkalman
@vitamin51: Mert a vendégek talpig becsületes, mély keresztény lelkületű emberek, akik, még egy gemkapcsot sem lopnak el.
Bezzeg a "szolgák hada"...
human
@vitamin51: A személyzet ÉS a vendégek közt kellett volna keresni. Orbán ugyanúgy téved mint Hitler. Azt hiszi, hogy az emberei soha nem fordulnának ellene.
nezelodo
"Mobil123
Most gyilkosság is történt:???Ne má!!:-))"

Valakinek az ártatlanságát gyilkolászták le, de lehet, hogy nem volt erőszak?
soljanka
@vitamin51: Valahol azt olvastam, hogy a telefontokon volt értékelhető minta, ezért kellett DNS.
Viszont, ha igaz, hogy megzsarolták, akkor a "saját fajtáját" kellett volna vizsgálni.
magyarbakancs
Kellemetlen dolog lehet rajta.Mi?
Ott is vezénylőtábornokot játszott?
Mobil123
@nezelodo: Ja ?! Értem :-) Nem hinném hogy erőszakkal vették volna el.
Yoda69
@vitamin51: Rendorsegi trukk. A DNS minta vetel alatt titokban megfigyelik a paciens viselkedeset. Ugyanis ha a tettes koztuk van akkor az konnyen kiszurhato szakember altal. Egyebkent teljesen haszontalan eljaras volt, kiveve ha megtalalnak a telefont es talalnanak rajta mintat.

@soljanka: Szerintem kacsa lehet. Ki az aki ellpoja a telefont, de othagyja a tokot? Ha meg otthagyja a tokot es nem nyul hozza, akkor nincs ujlenyomat. DNS minta meg nem kerul olyan egyszeruen a tokra vagy a telora, mint egy ujlenyomat. Ahhoz szuksegeltetik egy minimalis hamserules.
micfild
@vitamin51: Ezen molyolok én is már azóta, hogy megjelent a hir.
és pont nem hiszem, hogy "telefonlopás" áll a DNS mintavétel hátterében... ugyanis nem és nem értem, hogy egy ellopott és nincsmegtelefon hollétét hogyan lehet felderiteni DNSsel.
Viszont sok más dolog, az eszembe jutott, és azzal kapcsolatban viszont értem miért a személyzet és miért a DNS.
Hogy mire gondolok, azt viszont a tisztelt kommentelők fantáziájára bizom.
micfild
@Yoda69: Lehet!
De a telefon nincs meg. Remélem nem is lesz...
majd egyszer alkalmas időben az ami rajta volt.
De én simán el tudom képzelni, azt is, hogy nincs semmiféle telefonlopás... hogy kamu az egész.
Ha igaz lenne, és olyan dolgok lennének rajta.. ami hűűmegháááá akkor aki ellopta miért nem a választások elött hozta azt a valamit nyilvánosságra??
mivel ilyesmi nem volt, szerintem telefonlopás sem volt.
Viszont a "valami más" az lehetett
Yoda69
@micfild: Aki ellopta nem azert lopta el mert a taho lanyae volt. Valoszinu fogalma sem volt kie telo csak eltetett. Gondolta jol jon egy hasznalt iPhone5 valamelyik rokonynak.
Szerintem sem az alkalmazottak kozott kellene keresni a tettest, hanem valamelyik orban seggnyalo kozott. Mind alcabarat. orban bukasaval minf koponyeget fog cserelni.
A telon pedig semmi kulonos nem volt. Nehany 18+ home video a zsirdiszno lanyanak lanybucsuztatojarol. Szerintem nem leszbi maszti, vagy csoportos szex. Semmi kulonos. Persze kellemetlen lenne a viktatornak ha egy keresztenynek hazudott csalodrol ilyesmi szivarogna ezert a nagy huho.
Szoval meg1x aki ellopta nem a tartalom miatt lopta el, igy nem is fogja kompromittalni orbant, sem most sem a jovoben. Egy esetben kivetellel, ha valami oknal fogva kegyvesztett lesz, nos akkor lehet, hogy elkuldi valamelyik bulvarnak. Ennyi.
karma1
@nyanya001: 17.52-re: Latod, Dragam,... telefonon!...:-)))
human
@Nil: Azért is lehetett vendég, mert így akarta bebiztosítani a jövőjét. Mikor majd borul a bili a haverokra is hárítani fogják a felelősséget. Na ezt meg lehet úszni, ha van ütőkártya a kézben. Akit persze tisztességesen játszott annak nem kell aggódnia, de Orbán jellemzően nem ilyenekkel veszi magát körbe.
Nil
@Yoda69: tuti nem csak a lánybúcsú van rajta
coyote3
Még szerencse, hogy a zsírdisznó megtekintette a telefonon levő videókat és így tudta, hogy kell Putyint lerendezni...
csip-csop
most megint kitalàltak valamit! "megzsaroltàk" Ki a lo@ zsarolta volna meg ezeket a szemeteket. ezeket zsarolni nem lehet, csak szètverni a fejuket.
evacica
Ha a lánybúcsú van a telefonokon, akkor mi a probléma? Miért titok,az ahol jól nevelt, keresztény erkölcsös úrilányok szórakoznak? Mit és kit lehet ilyennel megzsarolni? Vagy nem ez van a telefon felvételein? akkor meg vessenek magukra, csak ne az adófizetők pénzén csinálják a felhajtást. Mikor hozzám betörtek, akkor nem volt ilyen nagy hajcihő,sőt egy hónap múlva közölték, hogy lezárták a nyomozást nem találták a tettest és kész. Pedig a károm nagyobb volt mint két mobil.
bence
@Tulipánfa: ! Amilyen a mosdó , legyen olyan a törölköző !
bakegya
@lajospapa: istenem,ha megtalálnák a mi három drótszamarunkat is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.