Kommentár nélkül arról a költői túlzásról, hogy mi is előzi meg azt, amikor "az egész terem felállva ünnepli" a Kedves Vezetőt. Például a jobb szélen egy kézmozulatokkal instruáló hölgy.

51 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Málészájú droidok :) Ezeknek még az ünneplés miatt is úgy kell külön szólni! Most emelkedj, Béla, most jön a taps!

Él-jen-vik-tor, él-jena-párt!
Fradigege
Azt a csajt ismerem. Még 2001-ből. Valamilyen Szilvia. Majd beugrik. Ilyen dagi volt akkor is. A Kálvin térhez közel, az Üllői úton lakott.
Fradigege
@leszúrt rittberger: Nem, de ilyen főnök volt akkor (is). Szalai Szílvia? De nem jut eszembe. 2002-ben a kampányban sokat tevékenykedett. Ilyesmikre emlékszem. Aztán azóta nem hallottam róla, csak most látom a videón, hogy: húúú...ezt ismerem.
szaboria1
Nem semmi !! Már 1998 is is kezdett a győzelem után megváltozni Viktorka. Mostanra már tényleg egyre jobban nagy vezérnek tartja magát.
Dr plágium
@Meine Ehre heisst Treue: elfogyott a viagra ? :) :)
coyote3
Gyönyörűűűűűűűűűűűűűűűű :)
Kár, hogy a beteg nem látja...
laszlobihari
@Meine Ehre heisst Treue: tudod eggyesek szerint van az a pénz vagy ital mennyiség ami segítene, de szerintem pedig nem! Lőwy Árpád szavaival élve, én is csak "meghajolnék elötte"!
Senara
Orbán Viktor Kim Jong IL ,beszédet mondott a népi demokratikus szavazás után a hallgatóság felállva ünnepelte :-((( Utána pártértekezletem elfogták Amerikai diplomaták kitiltását Orbán köztársaság területéről .
lópicigáspár
...tapsolj kopasz, mert, ha nem öt évet kapsz...!
human
Facebook kommentből:
"Mi ez a hulyeseg?Ez a no hulye. Orban nem igenyli ezt!"
:)))))
Jankó123
Még ilyen is előfordulhat:
Aki nem ért egyet a vezérrel, az tegye fel a kezét!
Aki meggondolta magát, és még is egyetért, az az egyik kezét leengedheti!
:-)))
human
Ha még egyenköpeny is lenen az elvtársnőn tök időutazás lenne az egész.
tivoli
@pbalage: tegnap, 22:59
ez a csengőhangod, amit a múltkor elrontottál?
karma1
@Fradigege: 23.14-re: Huuuuu, vazze , ne dicsekedj vele!...:o((( (...hogy ismered...:o))
karma1
@Meine Ehre heisst Treue: Ne sajnald, Kedves, erre a nore a Casanovae se allna fel...:o)))
Engem erosen emlekeztet ez a noszeru leny egy jo kis tenyeres-talpas elvtarsnore, aki meg latta Lenint...Gondozatlannak, slamposnak hat, ilyenkor szegyellem, hogy en is no vagyok...Pedig nem nekem kene...
karma1
@human: 8.59-re: Ez csak a kezcsokos anyoka vagy a savasbacsi beirasa lehetett, mert csak ok istenitik ennyire a fonokot...:o))
Toby
Fidfesznyik kongresszus:

"Kim Jong-un...Kim Jong-un----éljen az Éles Elméjű...éljen az Éles Elméjű bőlcs vezető...Kim Jong-un...dolgos népünk győzni fog...dolog népünk győzni fog...le a zimperaileasima...szóval tudjátok...na, azzal."
Pálinkafőző Rézüst
Rákosi pajtás mosolyog odalenn...Megvan a méltó utód. Sőt...
verőce21
Róna Péter - Orbánt gyerekjáték lesz legyőzni - 2012.09.17.

www.youtube.com/watch?v=Tl1HQFl4sNM
miazavalami
@Pálinkafőző Rézüst: Le fogja körözni..:-)
hetöndöe
@verőce21: Mondta ezt egy gazdasági szakember,aki tudása okán azt hitte ,hogy az istenadta nép azért egy cseppet még lát az orránál tovább de hát a damagógia győzőtt fölényesen.
bencemacska
De ki volt az az elvetemült, aki ezt a kápót hölgynek merte nevezni?!?!?!
világlátó
Kádár és Acél kifejezetten tiltotta a személyekre vonatkozó ünneplés, ünepeltetés rosszemlékű megnyilvánulásait. A vezetők környezetében lebzselő apparátcsikok közötti veresngés a " ki a legesleglojálisabb " címért mindig előjön. Az érzelmeikkel nem bíró , amúgy ostoba emberek tévednek erre az útra. / rendszerint / A személyi kultusz árt a vezetőnek, árt a lelkes tömegnek, mindenkinek. Ortega munkáiban találunk erre nézve is tapasztalati elemzéseket. Ha a vezető ezt nem veszi észre, ha átengedi magát azon a kerítésen, amit a normalitás előír, akkor eltűri az idős hölgyek kézcsókját, sőt úgy érzi, szeretik őt, mint a nép egyszerű fiát. Ez nagyon jó érzés, gyorsan kitermelődnek olyan gondolatok is, amelyek más magasságokhoz kötik vezetőnket, előbb mint utóbb vezérré válik, majd az alkotmányos monarchia felé szállnak a tábvoli gondolatok. De mert ez talán túlzás lenne, mert nem volt kutyabőr, a vérünk sem kék, így váljunk elnökké, erős hatalommal, hűséges miniszterelnökkel és szoros gyeplőszáron tartott kormánnyal, hidegre tett ellenzékkel. A kedves vezető uralja a médiát, az igazságszolgáltatást, a gazdasági ágazatok vezetőit, bármikor üzenhet a fociultráknak egy kis csetepatéra, Senki nem győzheti le a fideszt! - mondta Kövér. Ilyen közegben, még tovább is mehetünk a vezető ajnározásában.
verőce21
@hetöndöe: (18:43) Inkább az elmélet volt hibás! :)
spu00
Inkább, mint az Internacionálét énekelni 2014-ben, nem?
Desischado
Alias viktátor ki se lát a narancsszinű ködből, de a bandája sem! De ezen jót nevettem, hogy ennyire terelgetni kell őket! Szánalmasak! De fanjaik méginkább, amiért egy ilyen vezér és banda kell nekik!
silber13
@spu00Ha konyítana valamit a zenéhez , rá is jöhetne tán, hogy nevezett mű nem is rossz zene! Érti? ZENÉT írtam. A szöveg más tészta! Csak feelvilágosítom, hogy könnyedén lehetne belőle Mozart zongora szonátát, vagy Verdi opera részletet kreálni, esetleg helyet kaphatna Bachnál is, mondjuk, a Wohltemperierte Clavier-ban, vagy a Goldberg variációkban! . De sajna felesleges a bizalom!:-)))))
human
@Desischado: Van olyan ember aki igényli a terelgetést. Nincs önálló gondolata és megváltás neki, ha valaki ideológiával, céllal tölti meg üres fejecskéjét.
mate03
@karma1: Még emlékszem azokra az időkre ,mikor a beszéd után felállva tapsolt a tömeg, és skandálta (éljen Rákosi éljen a párt!Uraim? Vissza jöttek az 50-es évek!?
silber13
@whatthefuck: 8:04.re: Na látod ez a nóta kiváló Mozart zongora :szonáta paródiája lehet, mert minden adott hozzá!:-)))
Hellcat
@leszúrt rittberger: Elismerésem a fotód aktualizálásához :D Feldobtad a napom.
Pálinkafőző Rézüst
@spu00: azt ti most folyamatosan éneklitek, és gyakoroljátok is, neobolsi lelketekhez hűen...
hetöndöe
@verőce21: Bla,bla,bla,bla,bla...ez vagy te és a birka társaid,a tényekkel szemben.
Szimba
Ilyet pl. lottó sorsolásokon lehet tapasztalni -ha már volt valaki ilyenen-, hogy a ceremóniamester irányítja, mikor kell nevetni, tapsolni, hujjogatni. Ezt a videót sem látta és nem is látja a sok paraszt -nem a szó eredeti értelmében véve- , aki rájuk szavazott.
verőce21
A magyar választók világos felhatalmazást adtak a Fidesznek, és semmilyen demokráciadeficit nincsen. :)
silber13
@verőce21: Az a " magyar választók világos felhatalmazást adtak a Fidesznek" bizonyára elírás, mert az igazságtartalma erősen megkérdőjelezhető.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: 44%...-ból mennyi is szavazott a kis c. típusú gazdádra? Ez felhatalmazás? Megint a humorodnál vagy :)))))))))) Ez leszarás, nem nem felhatalmazás, eftáss..:)))))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Gondolom, a "műsor" előtt gyakorolták egy órát a hoppmesterrel mikor kell fölállni, tapsolni, nevetni, mint a Fábry és egyéb csepűrágók műsorának a felvételén szokás. Amúgy szerény eredményt mutattak, és nem sikerült eldönteniük, mit tegyenek, hát élesben is vezényelt a fásult híveknek a ceremóniamester. Lehet, hogy már a fizetett tapsolók is húzzák a szájukat?
verőce21
@Pálinkafőző Rézüst: (12:55) Akik nem mentek el választani, nyilvánvalóan azért, mert nem akartak változást, elégedettek a mostani helyzettel.
Pálinkafőző Rézüst
@verőce21: :))))))))))))))))))) Jó nagy ...vagy...:)))))))))
Főlökött
Hiányoltam a "taps - ünnepel - hajlong" táblákat, vagy ez nem a Mónika - show volt ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.