Bár Európán át hagyja Orbán Viktort egyedül vonatozni a Terrorelhárítási Központ, otthonában a biztonságáért aggódik. A TEK a minap az év végéig meghosszabbította a kormányfő XII. kerületi otthona környékén jó ideje folyamatosan fenntartott lezárást, így tüntetni is szinte csak hallótávolságon kívül lehet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

volvós
@szandokan: Úgy született, hogy idöben felismerte a gonoszokat !!
2011-es évjárat...:-))) Már Öket sem lehet hülyére venni !!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
whatthefuck
Pedig most senki nem rugdosott nikecellt.:)
nezelodo
Nem kell fosni csikospizsamás fijjuk! Nem akad a mostani ellenzékben olyan hülye, hogy odamenjen ordítozni, aztán a feleség láttán futásnak eredjen mint az a két idióta annak idején! Ha odamennek valakik, akkor annyian lesznek, mint a múlt héten az Orbán által összecsődítettek az internet megsarcolási szándék miatt, és akkor idézni fogják nektek Ady költeményét.
Vagy tudja a vezér, mennyi van a rovásán, és már nem bízik senkiben, és most jön a klasszikus fejezet, hogy a sajátjai között tisztogat! Apropó, hova is lett a rendvédelmisek vezetője, netán hazavitt egy ceruzát és radírt, és kivonták a forgalomból?
1szomjas
@volvós: Te volvós ! Azt a vérvonalat akkor nagyon gyorsan, és nagyon el kellene szaporítani, és keresztezni néhány millió szavazót, hogy felismerjék végre az álruhás gonoszokat !
mate03
@Desischado: Te elhiszed a vonatosdit? Még repülni sem a rendszeres járattal,repül,hanem bérelt géppel,szigorú TEK-kisérettel !
whatthefuck
A TEK aggódik hogy a segg ami enni ad teketlenkedik.
Boszi27
@coyote3: Felelőtlenség hogy egyedül utazott vonattal: ..és ha elkapta volna az ISIS??!! :) :)Lehet tudta, hogy nekik (sem) nem kell!! :))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.