Orván Viktor szerint senkit nem érdekelnek a tények, amikor Magyarországot bírálják. A miniszterelnök ezt a Die Welt-nek mondta. Arról is beszéltm hogy hazánknak most nem vonzó az euróövezethez való csatlakozás. Az ellenzéki pártok bírálták a kormányfő kijelentéseit.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Orbán elvtárs a tények alapján bírálnak...De Neked ez magas,mint kacsának a farzseb.És nem az országot bírálják vazzzze,,hanem Téged és a Nemzeti Dalárdádat.
silber13
Belisarius! Nem a magyarsággal, a magyarokka van baja sokaknak, külföldnek, hanem veled, a notorius hazudozó, pénzlenyúlóval és a kormánynak nevezett rabló hordáddal.
Manhattan
A kormánynak esze ágában sincs tisztázni a kitiltási botrányt, mivel egyre világosabban látszik, hogy az szorosan összefügg a Horváth András által kirobbantott óriási ÁFA csalással. Időhúzásra játszik amely eddig a kritikus esetekben mindig bejött neki. Most azonban más a helyzet mint eddig volt. A kormány ugyanis most sötétben tapogatózik és nem tudja, hogy mit tudnak az amerikaiak. Így aztán a hatékony védekezési stratégiát sem tudja kidolgozni.És most az ellenfél sem egy internetes hírportál amelynek főszerkesztőjét egy megfelelő telefonnal el tudták távolítani.Itt a háttérben a világ legnagyobb hírszerző szolgálata áll. Orbán addig feszegette a pofonos láda fedelét amíg az ki nem nyílt! Egyenlőre nem maradt más lehetősége itthon mint maszatolni és ködösíteni. Az a kérdés, hogy az állampolgároknak meddig lesz türelmük ehhez!
human
Mennyi is most ez Euro? Tényleg nem kellene most csatlakozni. 2010-ben nagyságrendekkel közelebb voltunk a csatlakozáshoz mint most, a fidesz 4 éves áldásos ténykedése után. De ha Euro talán nem is lesz, lesz majd Rubel.
nyanya001
Döbbenet, hogy Magyarországon (politika és gazdaság terén) mindig mindenki csak nyivákol és egy külső ellenséget keres! Be kéne már fejezni! Előzőleg lehetett az oroszokra fogni, most lehet az Unióra fogni… Nem unjuk még? Nem unják azok, akik állandóan baromságokat beszélnek és külső ellenséget keresnek?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.