Miközben a Hír TV leszedette a videómegosztókról azokat a felvételeket, amelyeken a Vida-Goodfriend találkozó másfél perces verziója látható, közzétették a teljes, közel ötperces verziót.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Szerintem ez a Gotfrid egy gentlemanus!!! A ténsasszonynak még időpontja sem volt az ügyvivő mégis udvariasan felajánlotta ha már ott van, fogadja és tárgyal vele!!!
libellle
Nálla bizonyára hónapokig kellene várni egy idöpontra, ha kapna az egyszerü halandó. Ez a primitiv fejü liba pedig odamegy egy idegen ország külügyi vezetöjéhez, hogy na itt vagyunk mert én vagyok az ország libája te pedig senki vagy és ha én jövök akkor neked hasra kell elöttem esni. A legegyszerübb komunikácios formát nem ismeri fogalma sincs semmiröl, ellenben azt perfektül uralja.
Főlökött
Észhez tért a Hír TV. Nem oly rég, még Őket is kóstolgatták, nem is tetszett Nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.