Mint megalapozatlant, elutasította John McCain szenátornak a magyar kormányfővel szemben megfogalmazott "megmagyarázhatatlan sértését", valamint bírálta az amerikai kormánynak és médiának a Magyarországgal kapcsolatos felületességét pénteken Washingtonban, az Amerikai Magyar Koalíció (HAC) éves Mikulás-gálavacsoráján Maximilian Teleki, a szervezet elnöke.

"Tényleg? Tényleg?" – tette fel a kérdést Teleki McCain azon kijelentésével kapcsolatban, amelyben a szenátor olyan "újfasiszta diktátorként" jellemezte Orbán Viktort, aki szerinte "ágyba bújik Vlagyimir Putyinnal". A HAC elnöke szerint az arizonai honatyának az ezt követően kiadott közleményében – amely tele volt "hiperbolikus magyarellenes általánosságokkal" – egyetlen olyan tény sem volt, amely alátámasztotta volna "a megmagyarázhatatlan sértést".

Jelentkezett egy újabb amerikai Orbán-hívő, aki bírálta az USÁ-tMr. Teleki (sálban) amerikaiként "mélyen szégyelli magát"

Idézte a The New York Times riporterének, David Aldemannak egy 30 évvel ezelőtti kijelentését, amely szerint a politikusok és a kormányzati szervek nem megbízható források annak megállapítására, hogy valahol megsértik-e az emberi jogokat. Szerinte az igazi próba az, ha megkérdezik azokat, akik érintettek az adott emberi jogi helyzetben: ha közülük elegen állítják azt, hogy áldozatok és megsértették az emberi jogaikat, akkor azokat valóban megsértették, ha nem, akkor nem.

Teleki rámutatott, hogy "az örök szkeptikus magyar választói testület szabad és tisztességes választásokon egyedül az elmúlt évben három alkalommal is túlnyomó többséggel szavaztak az Orbán-kormány támogatására".

"Kik vagyunk mi az Egyesült Államokban, hogy felülbíráljuk a demokratikus folyamatokat? A mi bölcsességünk vajon valóban hatálytalanítja a közvetlenül érintett nép akaratát? Mi igazolja hazám, az Egyesült Államok arroganciáját?" – kérdezte Teleki.

A HAC elnöke kijelentette, hogy amerikaiként "mélyen szégyelli magát" az amerikai média és politikai establishment "felületessége és kórus-mentalitása" miatt. Emlékeztetett rá, hogy 40 éve az amerikaiak hasonlóképpen kínos helyzetbe kerültek, amikor "a külügyminisztériumi, média- és kormányzati biztatócsapatuk" Nicolae Ceausescu román diktátort "a saját útját járó függetlennek", Amerika "legközelebbi kelet-európai barátjának és szövetségesének" nevezte.

Mint mondta, Ceausescu kivégzése után a külügyminisztérium, valamint a nemzetközi politikai és média establishment egyszer sem ismerte el a hibás számítást, még kevésbé tanúsított megbánást a kelet-európai diktátor támogatása miatt, akit "az Egyesült Államok segített a saját lakosságának elnyomásában".

Teleki hangsúlyozta, hogy ez a felületesség "káros" az amerikai érdekekre és "azon népek valódi törekvéseire, akiket Amerika az állítása szerint támogat".

"Amerikaiként mélyen csalódott vagyok és szégyellem magam amiatt, amit csak így tudok leírni: a választott vezetőink nyíltan Amerika-ellenes magatartást tanúsítanak. "Hogy mit tesznek majd a vezetőink a bizalmam (a bizalmunk) helyreállításának érdekében? Nem tudom..." – zárta le a gondolatmenetét.

Teleki, aki önmagát konzervatív demokrataként jellemezte, egyébként arra biztatta az eseményen jelen lévő George Patakit, New York állam magyar származású, republikánus volt kormányzóját, hogy induljon el a 2016-os amerikai elnökválasztáson. (Az amerikai médiában a közelmúltban jelentek meg találgatások Pataki esetleges ambícióiról.)

Az est vendégszónoka, Schöpflin György, a Fidesz EP-képviselője egyebek között kijelentette, hogy az Egyesült Államok és Magyarország kapcsolatait az aszimmetria jellemzi a két ország eltérő méreténél fogva, ezért ami Amerikában elhangzik, azt nagyon, talán túl komolyan veszik Magyarországon. Elismerte, hogy "súlyos probléma van", aminek egy része valós, egy másik része érzékelésbeli.

A politikai-ideológiai tényezőkkel kapcsolatban felhívta a figyelmet arra, hogy "az Egyesült Államok úgy gondolja, hogy ahogyan ő műveli a demokráciát, az az egyetlen módja a demokratikus létnek". Mint mondta, a demokratikus országok különbözőek, mint ahogy Magyarország is, amely sosem lesz Amerika és nem fogja olyan módon alkalmazni a demokráciát, ahogy az Egyesült Államok.

"A világnak van egy magyar verziója és az nem rosszabb, mint bárki másé" – szögezte le.

Lauer Rice Andrea, a HAC elnökségének tagja is kitért a két ország közötti súrlódásokra. "Ezüstjubileumhoz" hasonlítva a 25 évvel ezelőtti rendszerváltás óta létrejött házasságot/partnerséget, úgy fogalmazott, hogy a "mézeshetek" véget értek, de "a közös értékek, és a hosszú távú elkötelezettség" megmaradt. Kifejezte a két fél közé szorult amerikai magyarok aggodalmát.

Ő is azzal vádolta a sajtót, hogy hamisan tálalja az igazságot, ugyanakkor kifejezte meggyőződését, hogy sokkal több dolog köti össze a két országot, mint ami jelenleg elválasztja őket, és hogy a HAC tagjai nem hivatalos nagykövetekként továbbra is azon fognak dolgozni, hogy áthidalják a két "elhidegült partner" közötti űrt.

A koalíció kitüntetésben részesítette Molnár Basa Enikő irodalomtörténészt – a HAC kongresszusi ösztöndíjas-programjában játszott munkájáért – és Szapáry György washingtoni magyar nagykövetet.

A távozó magyar misszióvezető méltatta és megköszönte az Amerikai Magyar Koalíciónak a magyar-amerikai kapcsolatokban játszott szerepét, és kifejezte meggyőződését, hogy a szervezet hozzá hasonlóan támogatni fogja majd utódja, Szemerkényi Réka munkáját, aki Szapáry György szerint kiváló nagykövet lesz.

80 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Szégyellheti is magát amerikaiként, de magyarként is! Ha ilyen okos és szép, jöjjön haza és éljen közmunkából. Meglátjuk hány perc után változik meg a véleménye!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Szégyellheti is magát amerikaiként, de magyarként is! Ha ilyen okos és szép, jöjjön haza és éljen közmunkából. Meglátjuk hány perc után változik meg a véleménye!
Don Quijote
Mr. Teleki! You live here in Hungary!! Otherwise shut up!!
Bocs ha kicsit töröm az angolt:-)))))
dr. prédikátor
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
solyom7561
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.

Állíts magadon, vagy eltakarodsz innen...
soljanka
Mennyit is kapott a Századvég amerikai kommunikációra?

..."képviseli a magyar érdekeket és lobbizik Magyarországért Észak-Amerikában nettó 1 milliárd 360 millió forintért."

Csak szólok: ez a mi pénzünk (volt)
sentinel216
Nem tenném tűzbe a kezem, hogy nincsen itthon a semmijenzsótiéknál egy bizottság, vagy alapítvány amelyiknek a számlái között szerepel ez az Amerikai Magyar Koalíció (HAC), mint szórvány magyarokat támogatott bagázs. A lóvéból hoci - nesze alapon jut a szervezet elnökének, meg a kdnp perselyébe is.
volvós
Kislányos arcú rózsaszin tangabugyikás !!
Itthon baseválj, és ha mersz, itt " szövegelj "
joopapa
@solyom7561: Szerintem ha itt élne, ugyan úgy kapna a jóból mint az andy vajna! A szervilis seggnyalást meg kell fizetni, de az sincs kizárva hogy kapott ez a pöcsöm öccse egy kis baksist valamilyen módon! Talán így támogatták: atlatszo.hu/2014/06/27/ketszazmillio-forintot-juttatott-a-kormany-amerikai-civil-szervezeteknek-a-valasztasok-elott/
Senara
Miután levette Mikulás jelmezét a méreten aluli , megvédte a stadion tulajdonost . Utána álló fogadás , szendvics és dobozos sör a helyzet komolyságához illő fényképfelvétel is ezt mutatja .
karma1
@Fradigege: 10.01-re: Nem szoros no, de jopar hegeduvonas miatt akar az egyik Orsos is lehetne... Ez az, aki th-val kezdi leirni a "torulkozo"-t (By Hofi)
karma1
@sentinel216: De szepen mondtad az adocsalas, korrupcio szot: HOCINESZE!...:o))
Legyel benne biztos, : BIZTOS talalnal ilyen szamlat.

(Es meg a rohadt nevuket se tudjak pontosan leforditani, es hagyjak a magyar sajtot is pontatlanul emliteni oket: Hungarian - American- Coalition, ezert HAC ! Hulye felkapaszkodott vadparaszt! Aki orban s@gget nyalja, menjen Ma.o.-ra elvezni a magyar utas demokraciat (Keretik a VISA kartyat otthonhagyni, es 47 ezerbol megelni havonta!), aki meg iszlamista akar lenni, ne is hagyja el a hos iszlam orszagokat, robbantgassa meg gyilkolassza a tobbi hulyet rakasra...
tivoli
@karma1: Aki Goodfriend és McCain seggét nyalja, az minek nevezhető, darling?
tivoli
@tivoli: Bocsi, karmám ez csak költői kérdés volt, revans a Mr. Telekire aggatott jelzőkre.
Nem mindegy nekünk, hogy Mr. Teleki amerikaiként, amerikában mit dumál?
karma1
@tivoli: Amerikainak!...:o))) Na persze meg egy kicsit konzervativnak, hihi...:o))))
karma1
@tivoli: Nyuszika! Pilledek! Ejfel elmult es hulyen fogok lefekudni, mert nem tom, miert tetted fel (meg akar koltoikent is) a 11.43-as kerdesedet!...:o))))@tivoli:
karma1
@tivoli: Nyuszikam, milyen jelzot is aggattam en erre a szep emberre? Azt irtam , hogy nehany hegeduvonassal bizony akar az egyik kisebbik kozepso Orsos is lehetne, (most meg azzal is kiegeszitem, hogy a sal a nyakan is erositi erzeseimet, hihi), hiszen a keprol biza en csak ezt latom, es nem pl. Daniel Craig fejit, aki viszont engem meg mindig egy KGB ugynokre, es nem a 007-re emlekeztet, de definitely nem ciganyra.

(Na mondd mar, legfeljebb pipa vagyok, azert emlegetem a fajtajat).

Abban igazad van, hogy totalisan mindegy, hogy egy amerikai Amerikaban mit brekeg Ma.o.-rol (ami egyebkent nem a hazaja, hiszen amerikainak vallja magat, es ekkent is szor hamut a fejere szegyeneben), hanem az baj, hogy ez kihallatszik onnan, egeszen Ma.o.-ig, sot, ide Nyu-Zelandra is...:o)))

Sziuska, holnap - ha elek meg - kinyitom a gepet , akkor tali...:o))) Legyen szep napod...:o))
tivoli
@karma1: ma, 12:14
Jó éjszakát és jó pihenést kívánok!
Mobil123
More! gyere haza és kezd el az életedet itt a vezíred alatt és a seggét nyalva!! És majd ha nem tetszik a nyelved akkor mehetsz az árokba te is. Szégyelljétek magatokat hogy kintről ugattok bele és véditek a magyar diktatúrát megalapító fajtát!! tessék itt élni és boldogulni , dolgozni , megalázkodni a mindennapi betevőért és akkor pofázhatsz!!! Addig kuss legyen!!
m.macskosz
@Mobil123: Nem értem, miért akarod/játok, hogy ezek az USA-ban magyarkodó Orbán fanok idejöjjenek. Nem lehetne inkább úgy, hogy Orbán fogná a pereputtyát, haverokat, szobatársakat, strómanokat, sógorokat, komákat, általában a holdudvart és kivinné magukhoz?
Úgy képzelem, hogy egy szál bugyiban és gatyában kimennének, ott meg úgy imádnák egymást, ahogy csak bírnák!
m.macskosz
Orbán fogná helyesen: Orbánt, az meg fogná...kivitetné
Bocsánat, kicsit bonyolult, de remélem, érted! :)
Mobil123
@m.macskosz: felőlem!! De most már tényleg felment a pumpám!! Qrva könnyű onnan pofázni de egyik sem él itt!! Képesek még a mekit is beperelni mert meghíztak mint a disznó mert akkora demokráciában élnek és ez után ugatnak ide!
Toby
Nyugi, ez a maflaság egy Mikulás-dzsemborin hangzott el, olyan a színvonala, hogy pont belefér a Sas-kabaréba !
TASzSz
@lópicigáspár: Dehogy akar ő hazajönni, nem azért disszidált!
Senara
nepszava.hu/articles/article.php?id=526349 2012. márc 01. 05:18
[A+ A-]
[Nyomtatás]
[Küldés e-mailben]
0
inShare
Üzleti kapcsolat és gazdasági érdekeltség köti az Orbán-kormány mellett lobbizó Amerikai Magyar Koalíció elnökét a jelenlegi külügyminiszter volt cégéhez. A budapesti székhelyű Constellation Energy Institute nevű, energiaügyekben dolgozó tanácsadó céget Csák János (jelenlegi londoni nagykövet) és Martonyi János (jelenlegi külügyminiszter) alapította 2008-ban, Maximilian Teleki, az Amerikai Magyar Koalíció elnöke pedig a cég igazgatótanácsának tagja. "" Az Amerikai Magyar Koalíció magát "ernyőszervezetnek" nevezi, ami azt jelenti, hogy saját tagsága nincs. " ...a lepkefingot hamarabb észre veszik , mint őket .
Nil
biztos részeg volt
más mentsége nincs
egyébként meg jöjjön ide,lakjon mondjuk BAZ megyében, éljen meg a közmunkáért (legyen mondjuk kőtörés egy kőbányábn csákánnyal) kapott pénzből, aztán meghallgatom a véleményét
csa-csa
"Amerikában élő magyar egy Mikulás-partyn bírálta Amerikát."
azért a dolcsijuk jól jön nem?
simmering73
Felesleges volt megjegyezni, hogy Mr. Teleki van sálban. Csak a hülye nem látja, hogy ő az az agyhalott.
izo
@simmering73: Mi vagy te orvos vagy látnok, hogy ránézésre megállapítod, te nagyon okos!
m.macskosz
@csa-csa: Az én adóforintomat küldi a diaszpórának az agyament kormányfőd,
ha nem tudnád. Az ilyesmi elkerüli a figyelmedet?!
izo
@lópicigáspár: Közmunkából, csak az ilyenek élnek mint te!
simmering73
@izo: Téged sem az eszedért fogunk szeretni. Te vagy itt a mikulás a pártirodáról?
m.macskosz
@simmering73: Időnként kivágják, mint macskát...de egy újabb nick-kel visszajön ocsmánykodni.
lópicigáspár
@izo: Ha a témához érdemben nem tudsz szólni, kérlek ne minősíts másokat ismeretlenül! Mégis miből gondolod, hogy közmunkából élek, mert ha ismernél, ekkora alpári dolgot nem írtál volna. Vagy érintett vagy és megsértődtél, vagy épp ezt az ukázt kaptad a felső vezetéstől, hogy hozd a jobb formát!? A következő megnyilvánulásodra ne várj választ!
Desischado
Ez a rohadék jöjjön haza, éljen 22, vagy közmunkás bérből, aztán lehet ugatni, és orbánt éltetni! Hogy nem sül ki a szeme!
Izo, neked meg azt üzenem, hogy a saját bőrödön tapasztald meg a közmunkás létet! Nem tudom, melyikőtök a nagyobb hányadék!
human
Na újabb fan, aki összemossa Orbánt a magyar néppel. Nem a magyarokat minősítette McCain, hanem Orbánt és cselekedeteit.
Toby
Amúgy nemigazán tolonganak az "orbánhívők" a jenkiknél sem. Tolmácsot kérek , talán ő elmagyarázza, hogy miért nem.
izo
@human: Ja aki a Soros-féle blogot olvassa...
lópicigáspár
"... 1988 áprilisától a Soros Alapítvány támogatásával működő Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa volt. 1989 szeptemberétől a Soros Alapítvány ösztöndíjával az oxfordi Pembroke College-ban az angol liberális filozófia történetét hallgatta, de tanulmányait az 1990-es magyarországi országgyűlési választás miatt félbeszakította."

hu.wikipedia.org/wiki/Orb%C3%A1n_Viktor
izo
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
karma1
@izo: Ha mar ilyen jo kis b@szogatos hangulatban robbantal be ide, huzzal el ugyanezzel a legenyes svunggal a fenebe, jo? Es ne izelgess bennunket, majd csak elleszunk valahogy nelkuled
karma1
@izo: Na most mar tenyleg eleg volt beloled! Ugorj ki errol az oldalrol, de foleg lopicirol, aki teged nem bantott, pedig megerdemelned.

Meg soha senkit nem moderaltattam ki, de rajtad szivesen kiprobalnam. Takarodj innen magadtol, fenysebesseggel!
izo
@lópicigáspár: Ez nem személyeskedés, csak mivel régi dolgokat hoztál elő, szembesítettelek régi éneddel.
Hofipisti
Azért arra kíváncsi volnék, hogy Mr. Maximilian Teleki mikor járt utoljára Magyarországon, sétált e a "Nyóckerben", netán Borsodban, Zemplénben vagy Belső-Somogyban, megnézte e az élelmiszer-árakat, s ennek alapján netán hirtelen kiszámolta e, mennyit ér a havi 47.000.-Ft, van e fogalma arról, hogy Magyarországon - lassan már megszokásból is - utólagos törvénykezés folyik, hogy mit tettek a törvényhozás gyakorlatával (képviselői indítvány), mit tettek, (ill. mivé tették) az Alkotmánybírósággal, hogy szolidáris alapon egykulcsos az Szja (ezzel a munkavállalók több mint fele rosszabbul, mintegy 15% igencsak jól járt) de a reklámadó az éppen hogy nem, hogy jan. 1.-től már a maradék járadékokat is megkezdik leépíteni, hogy tönkre tették az oktatást - ma már minden szinten, hogy már nem csak a felsőfokú tanulás a kiváltságosoké, de az érettségi is azzá válik,
stb., stb. Nagyon egyszerű szép színes sállal a nyakban a magyar grófi családok megmaradt, még nem elvegyült (Ön is magát már amerikaiként titulálja!) övezve csodás ötletekkel csatlakozni a soha konkrét állásfoglalásra nem hajlandó, a megélhetési politikus mintapéldájaként ott lévő EU-képviselő Schöpflin György örökbecsű kijelentéséhez, miszerint "A világnak van egy magyar verziója és az nem rosszabb, mint bárki másé". Schöpflin talán még jobban élvezi ezt a "magyar verziót", hiszen ő sem él itt, de a kis EU-s apanázst ezen "magyar verziójú" világ megteremtőjének hálálhatja, s hálálja meg folyamatosan.
A levest az kritizálhatja, aki már egy tányérral megevett kedves Teleki Úr!
karma1
@lópicigáspár: Aranyom! Innen Kamcsatkarol nezve ugy latszik, hogy egy csapnivalo reinkarnacio, akiben megakadt a tu, es ugyanazt a baromsagot nyomatja most is.

En tavaszira tippelek, bar mindegy, ki o, ugy ertektelen, ahogy van...:O))))
lópicigáspár
@izo: Mesélj a régi énemről, iszom szavaid! Egy kis támpontot azért adok, mire beléphettem volna, már megszűnt, ha minden igaz 1989 októberében!
lópicigáspár
@karma1: A tavaszi nem volt ilyen sértő velem, ez valami más pártházszökevény lehet. Azon sem csodálkoznék, ha maga dajcstompika szállt le közénk! :-)
karma1
@lópicigáspár: Szennybol az angyal? AAaaaaa, izo nem beszel csunyan, dejcstompika felso emesztonyilasabol viszont omlik a b+., mint kotoszo, akar a twitteren, akar az arcoskonyvben...

Lehet, hogy tavaszi egy vadabb kiadasban, biztos bepipult, hogy nehezen tudott visszajonni, oszt most belekot az elo eleven faba is, jelen esetben Beled...:o))

Mindegy, hogy ki o, en helybol fogom atugrani a leirt hulyesegeit...:o))
karma1
@lópicigáspár: Valami analogus lehet, mert a regi enedet hasonlitgatja ossze a mostanival...

Most mondd, hogy ennek a fideSS-nek mindenhol van valami beepitett agykurkasza, csak a vezirt nem merik cseszegetni, mert meg valami komoly diagnozist kene felallitani rola...:o))
Toby
Az a masszív, 200 kilós menyecske különösen jól mutat, amint kapaszkodik egy doboz "s" vitaminban.
Teleki von Alpáry pontosan úgy fest, mint egy maffiózó ! Ezek egymást szagról is megismerik !
pesti
megmagyarázhatatlan sértését", valamint bírálta az amerikai kormánynak és médiának a Magyarországgal kapcsolatos felületességét pénteken Washingtonban, az Amerikai Magyar Koalíció (HAC) éves Mikulás-gálavacsoráján Maximilian Teleki, a szervezet elnöke.Éljen Magyarországon a nem FIDESZ csókosok körében,és azután papoljon.
izo
@karma1: "Meg soha senkit nem moderaltattam ki, de rajtad szivesen kiprobalnam. Takarodj innen magadtol, fenysebesseggel!" Ez a te demokráciád ugye, látod ti ilyenek vagytok ez a ti bajotok! Ti beszéltek demokráciáról mint a DK, de ti vagytok a legkirekesztőbbek! A szavaidat válogasd meg az elvtársaiddal beszélj így! Az ékezeteket meg nem ismered!
TASzSz
@izo: Jajjjjjjjjjjjjjjj! Azért nincs ékezet, mert külföldön van éppen! Ott meg MÉG nem ismerik a mi 44 betűs ábécénket!
izo
@TASzSz: Hozzád nem szóltam! Amúgy nem ez volt a lényege az írásomnak, ezért kár jjjjj-ned!
TASzSz
@izo: Te BETEG vagy! "Hozzád nem szóltam..." Itt bárki szólhat bárkihez, s ha nem tetszik, akkor ...
izo
@TASzSz: Te vagy beteg! Ha mindenki mindenkihez szól akkor az csak veszekedés! Nagyon szereted használni a nagybetűket ez veszekedős jellemre vall, fordulj orvoshoz!
Szimba
Kaliforniában született, anyja argentin, gyermekkorát így főleg Dél-Amerikában és Nyugat-Európában töltötte. Ingatlanbefektető és a Katolikus Egyetem közgazdaságprofesszora, az angolon kívül spanyolul és portugálul beszél.
Magyarul nem tud.
Magyarul nem olvassa a magyar híreket, nem nézi azt a kevés nem királyi tv-t.
De előtűnik a szürke ködből, mintha lenne valaki.
És mi az az Amerikai Magyar Koalíció?
karma1
@TASzSz: Koszonom, hogy kiallsz mellettem izo szemelyeskedese ellen, de latszik, hogy a pali pillekonnyu ezen az oldalon, es csak irogatni tud, de olvasni mar nem , kulonben erzekelte volna, hogy leirtam neki fentebb, hogy 14 eve elek Uj-Zelandon, igy a billentyuzetem angolnyelvu, miutan csak a Propira irok magyarul, az osszes tobbi levelezesem, a munkam angol nyelven tortenik.

Oidegessege fenenagy demokratizmusara jellemzo, hogy o ugy erzi, mindenkibe belekothet, de Neked azt irja, hogy "Hozzad nem szoltam!"... Viszont lopicigaspart csipobol, (allitolag ismeretlenul,) ELSORE le-kozmunkasozza, sertegeti.

Ezentul hagyni fogom a fenebe addig, amig engem izelget, de nem fogom hagyni, hogy bekesen blogolo barataimba belekosson.

Szoval: megegyszer KOSZI...:o)))))
izo
@karma1: Te sem a lényeggel foglalkozol!
Desischado
@izo: Röviden mondom: húzzál el innen! Ne merj itt senkit sem sértegetni, főleg olyanokat nem, akiknek a körmük hegye is külömb nálad! mint például KARMA, ÉS lÓPICIGÁSPÁR. HÚZZ INNEN A BÁNATBA, A FIDESZES HAVERJAIDHOZ!
izo
@Desischado: Legalább írni megtanulhatnál!És húzzál el te!
mariaberta
"Nem-e kellene" ezt a férfiút kitüntetni, hogy így istápolya a mi Viktorunkat?
/Ugye milyen szépen tettem fel a kérdést? Hallgattam a rádióbeli Orbán beszédet, akkor jöttem rá, hogy én eddig nem tudtam a helyesen fogalmazni, mert régen rosszul tanultam meg a nyelvtant./
mariaberta
@lópicigáspár: Főként és elsősorban szípember! A hülyeség másodlagos, de kifizetődő.
karma1
@izo: Utoljara meltatlak hozzaszolasra: nagyon gyorsan ugorjal le Desischado blogtarsunkrol, mert O a kezdetektol fogva a sajat neven jegyzi a hsz-eket, mig te valakinek az ocska reinkarnacioja vagy, amittudomenhanyadik... Az O irasaival semmi baj sincs, sem tartalmilag, sem helyesirasilag!

Amit te megprobalsz itt a demokracia egisze alatt, az nem mas, mint az oldalon blogolok szemelyes pocskondiazasa, becsmerlese, a temahoz semmi koze ezeknek a frocsogeseidnek.

Latom, valaki (vagy sajatmagad) sikerult kimoderalni mar egy hsz-eddel. Hogy tudd, nem en voltam, mert a masok kimoderaltatasa gyengesegre vall, vitakeptelensegre.

Ezert utoljara kerlek arra, hogy ne a szemelyeskedes legyen a fo tevekenyseged itt, barmilyen utasitast is kaptal a partodtol szetzilalni egy kozosseget. Elore jelzem: bennunket NEM tudsz szetzilalni, annal jobban osszetartunk!

Tehat ha kerhetlek, a TEMAHOZ!
spu00
S mi olyant mondott Teleki úr, hogy ilyen felháborodást okozott Önöknél? Valószínűleg jobban ismeri a kinti állapotokat, mint Önök, főleg, ha nagyapja tevékenysége, gondolatain nőt fel. Önök csak egyetlen módon tudják őt felülírni, ha az Ügyvivő úr vádaskodását konkrét vádakká tudnák változtatni, ill. a szenátor úr vádjait is be tudnák bizonyítani, ami jelenleg nem megy.
izo
@karma1: " sem helyesirasilag! " külömb lÓPICIGÁSPÁR
Bercifiu
A kisgyerek langyos. Ha nem itt él, miért pofázik bele a dolgainkba, mint a kettős állampolgárok.
bencemacska
@spu00: ma, 15:03

És MCCain egyik alapítványának juttatott magyar adófizetői pénzről van véleményed?
- Talán kevésnek találtatott, azért a kemény kritika,?
- Esetleg megmutatta, hogy a véleményét nem lehet megvenni bagóért?
- Nem volt hatásos (esetleg éppen kontraproduktív) OV 2008-as kampánytámogató tevékenysége?
spu00
@bencemacska: Ha pontosítana, akkor szava hihetőbbé válna. A Századvég van folyamatos kapcsolatban az alapítvánnyal éves tovább képzések formájában, de jó hisztéria keltést kívánok.
bencemacska
@spu00 ma, 20:04

Én Fellegi Tamás Alapítványa és McCain kutatóintézete közötti kapcsolatról beszélek!
simmering73
Mi van nyaloncok. Még mindig ezt a csontot rágjátok? Közben feltünt egy újabb turulban született birka Amerika egén.

Szimba: A pártirodán kreálták ezt az egész történetet, hogy a fideszbirkáknak meg legyen a mindennapi merevedése.
TASzSz
@izo: Nyugi! Járok, s neked is ajánlom!!! SERTA DEPI + FRONTIN!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.