A NAV belső vizsgálata szerint minden rendben volt, így cáfolják, hogy mellőzték volna az amerikai érdekeltségű cégek bejelentését vagy túl keményen bántak volna velük – írja a napi.hu. Ugyanis az adóhivatal jelentése azt írja: az amerikai érdekeltségű cégek adóteljesítményüknek, működési kockázatuknak megfelelő – más adózókkal megegyező – adóhatósági bánásmódban részesülnek.

Az NAV jelentését a Nemzetgazdasági Minisztérium hozta nyilvánosságra. A 18 oldalas dokumentumról nem tudni, mikor készült pontosan, ugyanis az aláíró Vida Ildikó nevén kívül minden egyéb személyes adatot töröltek.

A NAV-vizsgálatának előzményei közt szerepelt, hogy a NAV vezetőjét, Vida Ildikót kitiltotta Amerika, mert érintett lehet korrupciós ügyekben. Emellett az is, hogy André Goodfriend korábbi amerikai ügyvivő szóbeli jegyzékben jelezte az adóhivatal működésével és egyes magyarországi korrupciós ügyekkel (pl. nemzeti dohányboltok) kapcsolatos véleményét. A NAV azért is rendelte el a vizsgálatot, mert a korábban felmerült sajtóinformációk miatt a szervezet külső megítélése negatív jelleget öltött.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
Hát akkor mindenki megnyugodhat! Vida kivizsgálta hogy nem volt korrupt. Hurrrrrrááááá!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
Vida kivizsgálta Vidát.
Minek egyébként a NAV? Akkor mindenki ellenőrizze saját adóbevallását.
Mobil123
Hát akkor mindenki megnyugodhat! Vida kivizsgálta hogy nem volt korrupt. Hurrrrrrááááá!!
Souky Sanjay
Tudtam én,hogy egy rendes,megbízható a nagysasszony .Attól,hogy a nagy ámerikába nem teheti be a lábát,az csak a rohadék Gyurcsánynak köszönhető. Én a helyébe nagyon megvizsgálnám.Biztos találnának nála egy-két adócsalást.
Hellcat
Ekkora szánalmas baromság is csak ebben az elcseszett országban lehet...gratulálok a fidesz szavazóknak
Senara
Kitiltásról akkor azt derült ki , valakik lóvét kértek előnyökért . Amerikaiak nem mentek bele mert náluk sittel díjazzák a korrupciót . Utána néztek kik korruptak és kitiltottak 6 embert . Jelentésben vagy egy érdekes bekezdés ...Nem kivételeztek az amerikaikkal...nem kivételezés miatt tört ki a botrány !
Cicamama55
Csak úgy kérdezem. Ha a tolvajok, rablók, gyilkosok maguk végeznék a nyomozást a saját ügyükben, vajon börtönbe kerülnének-e?
eszegfu
Egy "eccerü" ember 18 oldalnál többet kap határozatként egy ellenőrzéskor. Ugyanis leirják: mit ellenőriztek, milyen törvény szerint, majd tartalmazza mit is vizsgáltak, melyik évet, természetesen felsorolják a mellékleteket és ez után a megállapitásokat. Talán Horváth "kijelentései" is több oldalon férnek csak el, nemhogy a pontról-pontra megválaszoltak. Az egész szerintem csupán egy Andersen mese... sajnos.
Dr. Felipe
Hát ez van mikor vida nav ildi nyomoz vida nav ildi ellen. Minden a legnagyobb rendben, tessék tovább menni.
zöldszem
Ez az ügy tiszta! Most már várjuk, hogy Polt Péter is elindítsa önvizsgálatát, utána megnyugodhatunk, hogy hatékony korrekt az igazságszolgáltatásunk is. Ezek után csak úgy megkérdezem, ha kapok idézést valamilyen ügyben, kivizsgálhatom önmagam?
Csak úgy, az egyenlőség kedvéért!
bencemacska
Vida megállapította saját magáról, hogy ő egy becsületes tisztviselő, és beperelte az amerikai ügyvivőt!
Hogy előbb, mint a jelentés elkészült? Nem kell fennakadni ilyen apróságokon!!! Mi ezt is megtehetjük!
almosd
Telik az idő és most már jöhet a fényezés ,dolgok felejtődnek ,dokumentumok eltűnnek .
Toby
Fúúúúúú...de nagy kő esett le a bebarnult alsógatyámról, annyira izgultam, sík ideg voltam, hogy lesz valami kis pici és piti hibácska, de nem..."minten szép, minten jó, mintennel megfatyok elégedve !" André, André, te kis huncut, tréfás csávó...
Senara
@Horizont: Eddig tartott míg megfogalmazták a szokásos Fidesz csavarral a jelentést .
Nem kivételeztek annyit tett náluk ,nem adtok lóvét g...k akkor mi 300 ért vagy kevesebbért adjuk a megszellőztetett olajat .
KERKA
@nemkati: 18.32 megírta, hogy csak magyarul szpík:)) englisül nem dont szpík:))
nemkati
@KERKA: Akkor ezért tiltották ki Amerikából. Magyarul úgyse tudna ott boldogulni.
papa.49
Ezek után ha valamit elkövetek én saját magam fogom ,,kivizsgálni,, hogy mit is nem követtem el, hát ez már tényleg a vicc kategória...Még jó hogy nem talált semmit a sztojkalány maga ellen...
KERKA
@nemkati: Mi meg mit kezdjünk vele? Majd csinálnak belőle államtitkárt. Vagy tanácsadót. Most úgyis ez a trendi.:))
wagabund
nincs itt semmi látnivaló!... tessenek oszolni!...
lampa laz
@KERKA: hát nem tudom, mert ez is Lajos embere, így aztán nem biztos, hogy kap 1 államtitkári széket. Vagy kilövik, vagy megveszik a hallgatását, mert nem tudjuk, hogy ő mennyit tud róluk.
Senara
@Horizont: Azért bármit is hoztak ki és bármennyire is nem tudjuk, hogy Vidán kívül kiket tiltottak ki. ... „A figyelmeztető lövés: amerikai szankciók Magyarország ellen” című cikkében ezt megerősítette és újabb konkrét bizonyítékok nélkül további személyeket is megvádolt (Habony Árpád, Heim Péter, Giró-Szász András, Seszták Miklós és Lázár János). Vida elismerte , Habony Árpád nyugdíjas verés miatt (?) , Heim Péter süketelt . a többiek nem beszéltek .
coyote3
Végre ebben nem volt benne gyurcsány patás keze :)
lajospapa
Amerikában már biztosan elolvasták és rájöttek, hogy elbaszták.
karma1
@profon: 19.43-ra: Ja, ha a szekesfovarosnak van kapuja???...:o)))
Toby
Alaposan és részrehajlás-mentesen kivizsgáltam magam !
Megállapítottam, hogy mindent a hatályos jogi normák szerint és etikai hibáktól mentesen végeztem !
Az áltlam működtetett rendszer akadálymentesen dolgozik !
Jobban nem is lehetne csinlni !
Kifogást, panaszt nálam lehet benyújtani - ellenem !
Ezeket 15 napon belül meg - és kivizsgálom !

Ui: oszt' jó napot !
kkalman
Hála annak a magasságos fidesz istennek, hogy Vida Ildikó a NAV elnöke, egy mindenre kiterjedő, alapos vizsgálat után mindent rendben talált Vida Ildikónál, a NAV elnöknél. A karaván, a mutyi és a korrupció akadálytalanul halad tovább a maga útján.
vonotok
Ha egy állami vezetőre ennyi mocskot rá tudnak keni, már régen le kelet volna mondania.
spu00
Legalább valaki már tehetne egy feljelentést konkrét ügyben, mert látható, hogy Goodfried sem tudott mást tenni, mint blablázni, s jól haza hívták családi ügyileg. Ez a Horváth gyerek sem tudott még egy konkrétumot sem össze hozni, de így jó Önöknek mert így lehet korrupciózni tények nélkül, mert így védekezni is lehetetlen, tehát győztesnek érezhetik magukat. Az, hogy kik előtt, az Önöket minősíti.
Hofipisti
HÁT AKKOR MEGNYUGODTAM!!!
Igaz, engem még mindig az (is) érdekel, hogy ki a többi öt?
Knapp75
@spu00: Téged tényleg nem zavar, hogy saját maga folytatta le az ő korrupció-gyanúját vizsgáló eljárást?
Minősítgetés helyett néha gondolkodhatnál is, ha belefér az idődbe.
Desischado
Hát szakadjak meg hétszer, ha nem tudtam előre, hogy ez lesz! Ha véletlenül lesz valami ügyem, akkor én is csatlakozom azon honfitársaimhoz, akik saját magukat akarják kivizsgálni! Istenem, ez már egy vicc, ami ebben a bolondok házában folyik! Akkor ezek szerint vígan lehet tovább mutyizni, és lopni, ha jól értettem!
Linna
Hurrá! Megjött a hét vicce!! Elsőosztályú :DDDDDD

Ki ez a spu00?

@profon: Nekem még maradt szögem! De időben szóljatok, mert lehet, hogy el kell adnom, hogy a következő építési részletet összekaparjam.
Mobil123
@Linna: A kérdésedre válasz: egy agyatlan aki össze vissza irkal itt.
nemkati
@Knapp75: Nem csak az nem zavarja 00-át, hogy agyrém, hogy valaki saját magát vizsgálgatja és csodák csodája, az jön ki neki, hogy makulátlan, de az se zavarja, hogy a korrupcióval közpénzeket nyúlnak le vagy szórnak el, amit az ő zsebéből lopnak ki. Hát hogy van ez, a mieink csalhatnak, akkor is feddhetetlenek, és ez rendben van???
dr. prédikátor
A vida ildikóóóóóó kiviszgálta hogy ő nem volt korrupt!!! és mindezt tette T O L M Á C S nélkül!!!
KERKA
Majd megteszik a Lóvári Ildikót a Kolompár helyére miniszteri biztosnak. Biztos, hogy oda jó lesz.
mariaberta
Ártatlan bárányka!!! Miért is BÁNCSCSCSÁTOK?
gödörben
@Cicamama55: Miért? Oda kerülnek??? Nyíltan megy a lopás csalás nép tönkretétele.
nemsemmi
Banánköztársaság vagyunk!
Ahol a vezér engedélyével a bűnözö mond ítéletet a tettére.

...Mondjuk valószínűleg Vida csak végrehajtotta a vezér utasításait. Szép is lett volna ha valami rendellenességet talál. mehetett volna a barátságos szibériába.
bakegya
Mit vártatok,ez a vida nyanya is bandatag volt már a kollégiumi éveikben is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.