A Fidesz szerdai közleményében arról ír, a szocialisták hiába próbálják hárítani a felelősséget, kormányzásuk alatt semmit nem tettek az évtizedes pénzügyi korrupció ellen, sőt törvényeikkel, a brókerek kormányzati kinevezésével segítették azt. Az is kiderült – folytatták –, hogy "a baloldal ezer szálon kötődik a Buda-Cash körüli céghálózathoz: az MSZP, a DK, az Együtt, a PM emberei ülnek ezekben a cégekben". A Fidesz-frakció a Quaestor-ügyet már a harmadik szocialista brókerbotránynak tartja.

Ezt azzal indokolták, hogy az MSZP kormányzása idején a Magyar Fejlesztési Bank 17 milliárd forint hitelt adott a Quaestor-csoportnak úgy, hogy a hitelre megfelelő fedezet sem volt. Megjegyezték továbbá, hogy "a Quaestor-csoport tulajdonosa a 2010 előtti Gyurcsány-Bajnai-kormányban jó kapcsolatokkal rendelkezett".

A kormánypárt elvárja, hogy a cégeket működtetők a személyes vagyonukkal is feleljenek a károsultak felé. A nyomozóhatóságoktól és a hamarosan felálló parlamenti vizsgálóbizottságtól pedig azt várják, hogy a bűnösök mielőbbi felelősségre vonása megtörténjen, és kiderüljön, hová lett a pénz, kik a felelősök, kik voltak a haszonélvezők. Közleményükben azt is megjegyezték, hogy az ellenzéki képviselők egyszer sem támogatták az elmúlt években a "rendcsinálást" a pénzügyi szektorban. Ehelyett támadják a Magyar Nemzeti Bankot (MNB), amely keményen fellép a korrupció ellen.

A Fidesz képviselőcsoportja hangsúlyozta: az évtizedes pénzügyi korrupcióról a megerősített jegybank rántotta le a leplet, ezzel bebizonyosodott, hogy a Fidesz-KDNP-frakció jól döntött, amikor az MNB és a pénzügyi szervezetek felügyeletének összevonása mellett tette le a voksát.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bundi
@rugacs: esetleg valami cikket vagy hivatkozást arról hogy idén amikor kb 62 milliárdot tüntettek el...mi köze volt a szociknak az egészhez...
"A napilap cikke szerint a Buda-Cash vezérigazgató-helyettese, V. Péter üzletkötőként kezelt egy számlát, ami Karácsony Miklós nevén volt. Idén január végén vásárolt az ő nevében 3,3 millió darab diszkontkincstárjegyet, összesen 62 milliárd forint értékben. Az ügyletről a forrást a DRB bankcsoport ügyfeleinek pénzéből emelte le, az állampapírokat pedig egy fiktív számlára rakta a Buda-Cash brókerháznál."
tudod...a vesszőparipám... a forrás...
444.hu/2015/03/11/62-milliardja-van-a-nem-letezo-karacsony-miklosnak/
tehát kedveske...?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
és igennnn...
sikerül alulmúlni magukat napról napra óráról órára...percről percre...
mert még ilyenkor is lehet emúttnyócévezni...
nyanya001
Hajrá Gyurcsány Bajnai most mára kormányt kellene megdöntenetek
ha már ennyire jók vagytok döntögetésbe !
bundi
@nyanya001: csak azt nem értem...2006-ban az a sok lelkes gyujtogató terrorista aki annak idején nemzetvédőnek vallotta magát...most hová is tűnt ...hóvirágot szedeget a mecsekben?...
ja most ott a ruszkik túrják a földet mert oda küldik vissza az összes atomszemetet nemsokára...
www.vg.hu/vallalatok/energia/paks-ii-a-mecsekben-tarolhatjak-a-kiegett-futoelemeket-445872
nem baj az is nezeti érdek hogy az ország atomtemető legyen...
nyanya001
@bundi: És hol vannak a bánáti rózsa védők ?
rugacs
Azért azt sem ártana megemlíteni (persze ez nem mindenki számára fontos), hogy a Quaestor 1990-ben alakult, s azóta minden kormányhoz hozzádörgölőzött!!
Szerintem emúttnyócévezni még 20 év múlva is bőven lehet majd, hiszen minden évben lesz, ami éppen akkor fog kiderülni róluk...
bundi
@nyanya001: nem tudom de remélem ott maradnak és büszkén mondogatják majd a kutyafarkú szőrös unokáknak...hogy milyen bátran hajtották el a csúnya zunijós radarosokat...és hogy a vezér milyen jótt tett velük, hogy oda építtette az atomtemetőt...egyébként a házam még ott áll...a szomszédom is fönt volt a zengőn akkor...de ez már régi sztori...
és így kb 2000 km-ről csak rossz szájízt hagy az emberben
bundi
@rugacs: hajrá...te is itt vagy...gyere nyald tisztára a nagy ember féknyomos alsóját...
bundi
@rugacs: esetleg valami cikket vagy hivatkozást arról hogy idén amikor kb 62 milliárdot tüntettek el...mi köze volt a szociknak az egészhez...
"A napilap cikke szerint a Buda-Cash vezérigazgató-helyettese, V. Péter üzletkötőként kezelt egy számlát, ami Karácsony Miklós nevén volt. Idén január végén vásárolt az ő nevében 3,3 millió darab diszkontkincstárjegyet, összesen 62 milliárd forint értékben. Az ügyletről a forrást a DRB bankcsoport ügyfeleinek pénzéből emelte le, az állampapírokat pedig egy fiktív számlára rakta a Buda-Cash brókerháznál."
tudod...a vesszőparipám... a forrás...
444.hu/2015/03/11/62-milliardja-van-a-nem-letezo-karacsony-miklosnak/
tehát kedveske...?
rugacs
Nyikhaj Horváth Bence ismét képzavarban van! :-DD
Nem csodálom, hiszen a Quaestor sztori még a születése előtt kezdődött, ha tehát meg akarná ismerni és érteni a valóságot, 5 évnél messzebbre kellene leásnia, az viszont túl sok neki!
Így marad a szembekötősdi hírhajhászás, bár méltán hiheti, vannak akik még így is hitelt adnak szavainak.
Pedig egy jó szélhámos attól jó, hogy az emberek többségét sikerül az orruknál fogva vezetnie! Hogy évekig el tudja hitetni másokkal, hogy ő valójában tisztességes. A Quaestor még pár héttel ezelőtt is nyomta a süket dumát a tévében arról, hogy ők "értéket teremtenek"! Ami persze igaz is, csak azt felejtették el megemlíteni, hogy mások befektetéséből saját jólétük részére!
És nem csak 5 éve!!
zöldszem
Nincs az a nagy mennyiségű xar, amit ne tudnának másra kenni!
rugacs
Kíváncsi voltam, hogy a 444.hu miféle szerzemény..., mennyire lehet hitelt adni a cikkeiknek, mennyire lehet komolyan venni őket.
Nos, találtam valami érdekeset: ha elhisszük nekik, hogy embert barátjáról, madarat tolláról ismerünk meg, akkor őket nyilván az ő barátjuk felől lehet a legjobban megismerni...
Egyik ilyen barátjuk a "cink.hu", ahol igen érdekfeszítő témákról lehet olvasni! Pl.:
"Két hatalmas pinát építettek fel a szerkesztőségünkben" vagy "cink.hu/a-156-centis-penisz-es-a-tatika-esete-1690758698.
Nos roppant érdekfeszítő téma lehet mindkettő ...és aki ilyen oldalakról szerzi megdönthetetlen bizonyítékait, az meg is érdemli!!!
tivoli
Most tényleg az a legfontosabb, hogy melyik pártra lehet rátolni a felelősséget?
Szerezzék vissza a pénzünket, büntessék meg a sikkasztókat, a többi nem is számít.
rugacs
@bundi: Amit itt előadsz, az már rég nem langyos, hanem igencsak meleg! Tengerparti napozás közben homokos lettél? Buzi?
És mit szól hozzá a nejed? Meg a családod? Türelemmel viselik másságodat?
Netán ez volt a fő ok, hogy 2000 km-re menekültél?
Szegények...!!
rugacs
@tivoli: Sajnos arra kevés a remény, hogy a sikkasztóktól vissza lehetne szerezni a pénzt! Talán egy részét, hiszen a nagyját felélték.
Ráadásul csak a társaság vagyonát vehetik el, miközben a vezetőik teljes vagyonukkal nem tartoznak felelősséggel.
Még jó, hogy az MNB hajlandó kártalanítani az embereket!!
20 éve papolom, hogy miközben egy Kft. korlátlanul vehet fel hiteleket, azokért csak korlátozottan felelős!! Ez egy szélhámosság!!!
tivoli
@rugacs: ma, 15:26
A pénz valahol a Kajmánon, vagy akárhol. Vagy nincs is, nem is volt, csak a lakosság pénzét kellett begyűjteni valami mézesmadzag ígéretével.
Aki Én
@rugacs: 14:36 Ez részben igaz, viszont az elmúlt öt évben sem történt semmi, mert kizárólag saját értékteremtésükkel volt elfoglalva ez a kormány is. Ez megint csak a szokásos másra mutogatás. Ez is olyan, mint az ukrán nyugdíj. Évek óta megoldásra vár, de még mindig dől a pénz. És sokadszor mondom, az előző kormány elszámoltatása is ennek a kormánynak a dolga lenne.
papa.49
Pipaszárlábú, gúnárnyakú xargyártó, ha jól látom nem a Gyurcsány, nem is a Bajnai vagdossa a főnökkel a szalagot hanem te, legalább már ebben ne hazudjatok, hogy kinek a cimborája ez a pali!!!
bundi
@rugacs: tudod mókás higy magad hatvanegynéhány évesnek kiadva ilyen átéléssel buzizol...ennyire kifogytál má4 minden érvből?...egyébként mi ez a nagy homofóbia?...mit próbálsz leplezni vele...a lelkedben tomboló vihart úgysem tudod elnyomni aranybogár...hagyd felszínre törni...vedd elő a bőrgatyót a szekrény aljából...pózolj a tükör előtt...de természetesen azért elôtte elmondhatnád hogy az elmúttötévben mi a francot csinált vezéred...de mint olvastad a pénz nem tűnt el nyomtalanul...nent a kereskedőházakon keresztül a lőrincbaráték kezén át...ment a győri foci felé...és még sokfelé...na de mindegy...hiába mondom hogy valamivel támaszd alá amit mondasz...te csak buzzizol ezerrel ...@tivoli: most is adod kikedvenced alá a lovat kedves pártfüggetlen úr?
bundi
@rugacs: csak egy kérdés a te emilcímed is questor .hu-s mint a volt fideszes elnőki tanácsadóé?...mert az sok mindent megmagyaráz a hirtelen nekibuzdulásodról...de mondom ha akarsz buzizz tovább kedvedre...gondolom mindenkit le akarsz most buzizni akinek el kellett menie mert a munkája megszünt...gondolom apádra is ezt mondtad amikor kint dolgozott...emlékszel ezt karácsony környékén bizonygattad...
tivoli
@bundi: ma, 15:51
Szerinted a ló a lényeg? Nem!
A lényeg az, hogy kicsalják, elszedik a lakosság pénzét bármiféle ürüggyel. Pl. Magas kamatok ígéretével.
rugacs
@bundi: Csak azokról gondolom a másságot, aki hozzád hasonló megszólításokkal élnek!! "kedveske" :-D
Kezdesz vizuálódni, már te is kevered a szezont a fazonnal... az én Apám az életben nem dolgozott "kint"!!
Úgy tűnik, ennek is értelme van: bundi és az értelem antagonisztikus ellentétben van egymással!
És bundi, selypíteni is szoktál mikor egy férfinak azt mondod, hogy: kedveske...?
:-D
1magyar
Az lenne, ha csak a szocik idején működtek volna! De mivel több évtizede, így mindkettő sáros.
nyanya001
444.hu/2015/03/11/kemenyen-leszolta-a-nav-ot-az-asz/

3800 milliárd forintot engedett el a NAV !
Az államkassza meg kong az ürességtől !
bundi
@rugacs: hát ez külön szimpatikus benned...mármint ha valaki burkoltan kihangsúlyozza a másságid arra te ilyen egszerű módon reagálsz... De a kedved miatt eztán sem megyekble olyan szintre mint te és kezdek elna kedvedért buzizni...meg ha megérdemelnéd sem...meg egyébkéntbis ...más róluk a véleményem...
rugacs
@bundi: Rászoktál a piára? Mert úgy írsz, mint a piások: néha a helyes billentyűket is eltalálod...
Bár igazad lehet, hogy olvasás helyett inkább iszol, az jobban meglátszik rajtad... :-D
bundi
@rugacs: mint említettem néha mibilról...mint most is néha tabletról...néha laptopról...néha pcről...épp mi van kéznél...irodából pc vagy laptop ha kint vagyok akkor mef az ami épp van...de megint személyeskedsz...tehát elmúlt öt évben mi a francot csináltatok...
micfild
@Hellcat: és mást vádolnak azzal amit ők követtek el...
bencemacska
@rugacs: "*A kedvezményes hozam csak a 2013.11.13. napjától Tartós Befektetési Számlára helyezett QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Kft. által kibocsátott QFF180207C13 Kötvény vonatkozásában érvényes, amennyiben a kötvényt lejáratig megtartja. A kamatadó és EHO mentesség - jelen esetben - csak TBSZ számlán elhelyezett kötvény vonatkozásában értelmezendő, kérjük, ezért figyelmesen tanulmányozza át a mindenkor hatályos Szja törvényt, az egészségügyi hozzájárulásról szóló 1998. évi LXVI. törvényt. A Kötvényprogram PSZÁF engedélyezési száma: H-KE-III-681/2013. A Kibocsátó felhívja a befektetők figyelmét, hogy a kötvény forgalomba hoza¬tala a szokásostól eltérő kockázatú. "

Az engedély, a kibocsátás dátuma alapján talán elhiszed, hogy az OV rezsim alatt kibocsátott kötvényekről van szó. De figyelmeztették a kötvény vásárlókat!

Én csak 20 évig voltam a Quaestor ügyfele (2014-ig!) és nem volt velük semmi bajom.
Az idézett szövegben szereplők viszont meggondolásra késztetnek mindenkit, aki odafigyel!
Sajnálni azokat kell, akik korábban vásároltak zártvégű befektetési jegyet (5-10 év), és most járna le.
JAJMÁR
Nagyon izzadtságszagú ez a magyarázkodás, hárítás... és teljesen átlátszó! Aki nem látja, az nem akarja látni.
A Fidesz megmondta, hogy a 2/3-dal felforgatják az országot. Megtörtént. 5 éve vannak hatalmon folyamatosan, és nem akarom felsorolni, hogy milyen arányban borult fel a fékek és ellensúlyok rendszere, és milyen felügyeleti szerveket vontak össze, szüntettek meg, és hova kinek az emberei ültek be...
Nem sorolom fel, de ha ennyi mindent - civilek figyelése, pályáztatási rendszer átszervezése, trafik, föld, szerencsejáték és mindenféle mutyik - meg tudtak csinálni, és még az MNB elnöke is az, akiben ennyire megbíznak, hatalmas hiba, ha most jöttek rá, hogy 5 éve van egy rossz törvény, amit nem írtak át.
(Megjegyz. nem itt tartanánk, ha egyik törvényt sem írták volna át... )
rugacs
@bencemacska: Azt senki sem mondta, hogy a Quaestor 2010 és 2015 között nem folytatta szélhámos tevékenységét. Sőt, arról volt szó, hogy már 2010-ben észlelni kellett volna a csalást.
Arról is volt szó, hogy a jelenlegi kormány is adott engedélyt kötvény kibocsátására, de a probléma az, hogy egyrészt lényegesen többet bocsátottak ki, mint amennyire felhatalmazást kaptak, másrészt a kibocsátott kötvényekre nem volt fedezete. Attól hogy kap felhatalmazást 50 milliárd kibocsátására nem magyarázat arra, hogy akkor miért adott ki 150 milliárdnyit.
Másrészt tök mindegy mennyit bocsátottak ki, ha azt nem élték fel, vissza lehetne fizetni. Ám de mint kiderült, egy még ismeretlen személy számlájára utalták át az összegeket, ami nem kimondottan szabályos kötvényeljárás.
Nekem speciel nincs sem ilyen, sem másmilyen kötvényem, de ettől még mélyen elítélem azokat, akik mások pénzét elverik, akik mások befektetéseiből, megtakarításaiból élik a milliárdosok gondtalan életét. Aztán miután beüt a krach, széttárják a karjukat, hogy ez van...
rugacs
@bundi: Kíváncsi vagy arra, hogy mit csináltam az utóbbi 5 évben? Közöd?
Ez leginkább csak a Páromra és a közeli hozzátartozóimra tartozik. Egyébként dolgoztam. Családi életet éltem. Látogattam a beteg Anyámat és a mozgássérült Anyósomat. Néha szabadidőmben benéztem ide és jókat röhögtem rajtatok. És gyűjtöttem az anyagot. És elég sokat töprengtem, hogyan tudnék még 50-60 szakképzetlen m.nélkülinek munkát adni... és egyetlen percig sem azon gondolkodtam, hogyan, hová tudnék elfutni egy jobb élet reményében! Hogy aztán 2000 km-ről piszkáljam és kritizáljam az otthon maradottakat, meg fikázzam a kormányt!
Látod, én hozzád képest tényleg más vagyok!!! És még csak nem is homokos...
bencemacska
@rugacs: ma, 19:50

Amit elmodassz, abban lényegében igazad van, de nem ezen van a vita, hanem azon, hogy ki, vagy kik követték el a hibát. Teljesen felesleges másik kormányokra kenni a felelősséget, mikor 2010 szeptember 1-től már OV keresztgyerekeinek apja ült a PSZÁF elnöki székében!
Nehogy azt mondd, hogy az átvételkor nem kellett volna egy kicsit odafigyelni! A pénztártól való távozás után reklamációnak helye nincs!
Sőt, amikor a PSZÁF beolvadt az MNB-be akkor is komolyan kellett volna mindenkinek a feladatát. Az ellenőrző szervezeteket azért fizetjük, hogy dolgozzanak. Ha csak a fizetésüket veszik fel, akkor ott a helyük a sikkasztók mellett, mert bűnrészesek!!!
rugacs
@JAJMÁR: A Fidesz megmondta, hogy 2/3-dal megváltoztatja az országot. És folyamatosan ezt teszik. Az a cél, hogy az ilyen semmirekellő maszopos társaság soha a büdös életben ne kerülhessen hatalomra mégegyszer. Ezt a célt nagyon sokan támogatják. Én is helyeslem.
Ez a "fékek és ellensúlyok" egy marhaság... Bárki nyerhet választásokat, aki normális megoldást tud a problémákra, aki el tudja hitetni az emberekkel hogy van működőképes programja, aki nem csak azért szövetkezik másokkal, hogy a jelen kormányzatot megbuktassák, aztán majd csak lesz valahogy...
És egyáltalán mi értelme van annak, hogy 4 évente mindig homlokegyenest az ellenkező irányba megy az ország, hogy 4 évente újabb és újabb haszonlesők irányítsanak bennünket és nyúlják le a pénzünket.
Nem érted, hogy miért pattannak ki újabb és újabb ügyek? Mert még egy ekkora országban is annyi mindent el lehet cseszni, hogy évtizedekbe kerül, mire mindennek a végére érnek!
(csak megjegyzem, ha el se kezdték volna, még itt sem tartanánk!)
rugacs
@bencemacska: Teljesen igazad van, jobban oda kellett volna figyelniük. A felelősség áthárítása nem megoldás.
De ha megpróbálnám magam a helyükbe képzelni, engem is megütne a guta, mikor kiderül, hogy még ebben is átvertek, és ezt is nekem kell majd megtérítenem, miközben 5 éve csak a szart lapátolom utánuk...
Másrészt azt az ország közvéleménye is elvárja, hogy kiderüljön a felelősek személye és ne ússzák meg szárazon.
Egyébként meg hogy 5 év volt a kiszabott várakozási idő és mert ezen nem változtattak, jogilag sem volt lehetőség előbb vizsgálódni. Ha nem érdekelte volna őket, ezzel az erővel várhattak volna akár ez év végéig is, nem kellett volna már év elején elkezdeni!
Én nem akarom védeni őket, de akár így, akár úgy, az MNB fog kártalanítani, nem az, aki eltüntette a milliárdokat. Az MNB meg a te, meg az én, meg a többi adózó pénzéből fogja ezt megtenni. Már megint azok fizetnek, akiknek semmi közük az egészhez, miközben a sikkasztók élik világukat!
reseva
@1magyar: Valamiért nem szeretem az összemaszatolást: "így mindkettő sáros". A "szocik"-at leváltottuk a Fidesz javaslatára, mivelhogy ők lopnak, hazudnak, (kommunisták átmentett öröksége), stb. Majd mi. Új ország, új világ, unortodox. Végül pedig az eredmény rosszabb az elődnél. Ebben a szituációban nálam "sáros" és "sáros" között óriási különbség van.
JAJMÁR
@rugacs: 20:24 Nekem nem tetszenek a változások. Alapjaiban sem, az ideológia sem, és a megvalósítás sem tetszik. - és vannak még így sokan - A fékek és az ellensúlyok nem a választások miatt kellenek, hanem éppen azért, hogy a választott és haszonleső politikusok elítélhetőek legyenek. ha elszakadna náluk a gépszíj, és azt hinnék magukról, hogy nekik mindent szabad. Ebben az országban amit el lehetett cseszni, azt a semmirekellő politikusoknak sikerült, a fides programja pedig a folytatjuk...
1magyar
@nyanya001: 17.02-re: De amit elengedtek nem az átlagembereknek tették biztosan!
Gondolom haveroknak, mert a csóró kisvállalkozókon minden ezerft-ot behajtanak.
bencemacska
@rugacs: ma, 20:34

Nem akarok különösebben vitatkozni, mert kissé fáradt is vagyok, meg idegesít is a helyzet ilyen alakulása.
Csupán két állításod szeretném korrigálni:
1. Az 5 év felső határként volt kötelező, a lehetőséget nem zárta ki, hogy akár havonta ellenőrizzenek! A váltásokkor meg muszáj!!!
2 . A mai ismereteim szerint Quaestor ügyben senki nem fog kártalanítani, mert nem tagja az OBA-nak! Itt működni fog a kapitalizmus kemény törvénye, öngyilkosokkal kísérve!!!
rugacs
@reseva: Ez nagy részt azért lehet, mert az első eredményét sem ismered helyesen, másrészt valamely okból azt hiszed, ez a "verseny" is mindig a nulláról indul! Ha 2010-ben 20 ezer milliárd volt a tartozásunk és rosszabbul teljesítettek volna, akkor most több, mint 40 ezer milliárdnak kellene lennie a tartozásunknak. Ezeknek megértéséhez ajánlom a pénzügyi ismeretek elsajátítását és a kamat fogalmának megismerését. Meg a kamatos kamat.
A tartozás nem csak úgy tud növekedni, ha folyamatosan újabb és újabb hiteleket veszel fel, hanem úgy is, hogy nem tudod rendesen fizetni a törlesztéseket.
Még az sem számottevő eredmény kimutatás, ha tudjuk, most 24 ezer milliárd a tartozásunk, hiszen nem elég csak törleszteni, élni is kell valamiből. Márpedig az előző évek tapasztalata alapján ez az elődeinknek is csak hitelfelvétel segítségével sikerült - már a gazdasági válság kitörése előtt is!!
Ha most teljesen leamortizálsz egy országot és teljesen eladósítod, akkor lényegesen több pénzre lesz szükséged a megélhetéshez, mint előzőleg. Mindezt figyelembe véve nem is értem, hogy tudták azt megtenni, hogy csak 4 ezer milliárddal emelkedett a cehhünk???!!!
rugacs
@JAJMÁR: Senki nem gondolta azt, hogy mindenkinek tetszeni fog a változás, az ideológia és a megvalósítás. Gondolod, hogy ha mindenkinek tetszett volna a Gyurcsány-Bajnai éra, jöhetett volna a Fidesz 2/3-a? Olyan politika nincs, ami mindenki számára egyenlően jó és hasznos. És mit gondolsz, hány embernek nem tetszett a komcsi rendszer?
Nekem tetszett a változásra való hajlam, az ideológia is, hát a megvalósítást én másképp csináltam volna, de nem vagyok tagja semmilyen pártank sem, így beleszólásom sincs. Sokak szerencséjére!!!
rugacs
@bencemacska: Eszemben sincs ebben a témában vitatkozni, főleg mert írtam, egyetértek veled lényegében. A korrekciót elfogadom, köszönöm, ennyire nem vagyok tájékozott az ügyben.
Csak annyit tudok hozzászólni: @rügy :-(
lajospapa
A szocialista ezek szerint sikkaszt. Mert ha igaz itt arról van szó. A fideszes meg közbeszerez. Mi a különbség?
reseva
@rugacs: biztos nagyon érdekes amit mondasz, de sajnos nem tudom, hogy mire válasz. Ha pontosítanád...
rugacs
@reseva: Bocs, 1magyarnak 20:41-re írtál én meg a tiedre. Tudod a "sáros és sáros"-ra. Ami egyébként egy szép találó páros jelző.
mariaberta
A változatosság kedvéért kerestem egy fidesz botrányt, de érdekes módon csak szoci botrányt találtam.
Hiába, ilyen erkölcsös, tiszta kezű kormányunk még nem volt.
Meg kell őket tartani!!!???
Dr. Felipe
Hát ezt már tényleg csak a nagyon primitív fideSS muzsikok hiszik el hogy minden "szocialista" bróker botrány.
A fideSStálibok lapátolják a szart rendesen.
Bercifiu
@rugacs: Normális esetben, ha egy szervezeti változást hoznak létre, a régit le kell zárni, s a feladatokat jegyzőkönyvileg átadni. Majd az új szervezet megalkotja a saját SZMSZ - ét, s aszerint működik.
Na itt nem ez történt, a PSZÁF úgy lett átcsoportosítva, mint ha egy lapát kavicsot a másik kupacra dobnánk.
Minden állami és jelentős pozícióba a geci maradékok kerültek, minden tudás és gyakorlat nélkül. Ez lett az eredménye.
Lásd: Tankönyvkiadó, Klegelsberg intézet, stb.
Bercifiu
@Bercifiu: Ja és a boltbezárás. Senki nem tud semmit, de jobban teljesítünk.
bundi
@rugacs: látom erről a homofób vonalról nem tudsz lekattanni...mint kérdeztem ...mi bajod velük? valami lappangó emlék? nagybácsi?...esetleg a család barátja?...beszéld ki magadból nyugodtan...de tudod elég szánalmas ez a terelés...és ráadásul régebben bennem is volt egy bizonyítási vágy és feltettem olyan dolgok elérhetőségét is hogy miket csináltam...illetve miknek a szervezésében vettem részt amik az ország megítélését vitték előrébb...mint határon belül, mint kívül...kérdd el enterotól...moderától...illetve most épp szandokántól ...
de mint kértem valamivel támaszd alá amit állítasz,,,máskülönben mint fing a levegőben elszáll...ez egy fórum, bármit mondhatsz magadról...nincs lehetőség az ellenőrzésre...
Tibor43
Tárgyilagosabb lenne,ha nem csak másokra,hanem egymásra is mutogatnának...
coni
Ez olyan mint a Hagyó "nokiás doboza".
Már akkor is minden értelmes ember tudta, hogy valamiért hamisan tanúzik a korona tanú, mert ha Hagyó lopott volna is, nem nagy a valószínűsége hogy nokiás dobozban tette volna.
6 évig tartott amíg a tanú beismerte, hogy félelmében hamisan tanúzott.

Bróker ügyben ugyanez várható.
mariaberta
És mi a nyavalyát csináltatok 5 év alatt???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.