A Kúria kimondta, a szóvivő nem bújhat a pártja mögé, felelős azért, amit mond, ezért perelhető, ezért újraindul Bajnai Gordon Hoppál Péter ellen indított pere.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
És eljöve a helybéli lágyszívű kántornak, másképpen mondván: egyházzenésznek a pofára esése!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
A valtozatossag kedveert most egy kicsit bajnaizni kell, de ha igy haladunk, akkor Gyurcsanynak is jo eselye van arra, hogy akar orban is megkovesse ot a gyurcsanyozasert...:o)) Mondjuk, ideje lenne mar...:o))
silber13
És eljöve a helybéli lágyszívű kántornak, másképpen mondván: egyházzenésznek a pofára esése!
wagabund
vagy más ítéletet húztak elő..nem baj, újrakezdik.
Idő, pénz mint a tenger..
Clavigo
Felkészül...a Fitymasz libázós-szekciója...:) :)
nemkati
Na végre, a Kúria kimondta, hogy a szóvivő sem hazudhat. Következő lépés: politikusok sem hazudhatnak nagy nyilvánosság előtt, sem kormányon levők, sem ellenzékiek, sem a miniszterelnök. Alig várom, hogy ezt is kimondja a Kúria, iszonyatos kártérítést követelek.
colibri
Ez a Hoppál már szóvivő korában bebizonyította, hogy csak s...nyalásra alkalmas, semmi másra, pont olyan semjén kategória. Elég baj ez nekünk, hogy sokan vannak ebből a fajtából.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.