A Fidesz álciviljei sérelmezik, hogy elsöprő siker a Kétfarkú Kutya Párt akciója, amely során ellenplakát-kampánnyal akarják bebizonyítani, hogy nem minden magyar "olyan primitív, mint a kormány". Ezért a CÖF-CÖKA igazán szórakoztató közleményben támadta meg a kezdeményezést. Íme!

 A CÖF-CÖKA szerint a modernkori népvándorlás meghatározó elemére, a gazdasági migrációra adható magyar válasz nem pártpolitikai kompetencia. A hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg.

Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére, majd aztán a javasolt állásfoglalások melletti gyors intézkedésekre.

(...) A baloldal ezek szerint ott folytatja, ahol korábban abbahagyta. Külföldi pénzből indítanak lejárató kampányt a demokratikusan megválasztott magyar kormány ellen.

Felszólítjuk a Kutyapártot, hogy hozza nyilvánosságra, hogy melyek azok a külföldi szereplők, akik újra civilnek álcázott mozgalmak mögé bújva hergelik a magyar társadalmat. 

Ideje lenne észrevenni, hogy a lakájpénzből fenntartott ál-civil szervezetek ál-szolidáris akciói egyre jobban bosszantják a magyarság érdekeit szem előtt tartó polgárokat. A zsoldos pénzből fellépők a társadalmi támogatottság hiányában vandalizmussal irányítják magukra a figyelmet. Azzal dicsekednek, hogy dől hozzájuk a pénz. Egy biztos, rövidesen Guinness rekord dől meg, mert két farokra ennyi pénzt két marokkal az emberiség történetében még soha nem adományoztak.

Felhívnánk arra is a figyelmet, hogy Szigetvári Viktor mind a mai napig nem hozta nyilvánosságra, milyen külföldi forrásokból finanszírozta politikai alapítványát.

Itt az ideje, hogy a baloldali, civilnek álcázott mozgalmak magukra nézve is kötelezővé tegyék az átláthatóságot.

Rossz ómen az ellenzéki plakátháborút folytatóknak, hogy az MSZP volt elnöke, Mesterházy Attila éppen a mai napon vesztett jogerősen pert a CÖF-el szemben általa indított plakátperben.

Frissítés: A Kétfarkúaknak már sikerült is méltó módon reagálniuk a CÖF panaszára:

Felszólítjuk a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítson fel minket, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!

- írták Facebook-oldalukon.

96 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Mert a cöf már nyilvánosságra hozta hogy milyen forrásból finanszírozták a Mesterházyt lejárató plakátokat?
Ezt hol lehet megtudni elvtársak?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pbalage
Ezeknek a CÖFösöknek a szeme alját is be kéne festeni plakátkékre.

Hajrá magyarok!
Dr. Felipe
Mert a cöf már nyilvánosságra hozta hogy milyen forrásból finanszírozták a Mesterházyt lejárató plakátokat?
Ezt hol lehet megtudni elvtársak?
Anna Mária
Hááhááháá!
Ezek tényleg kiírják magukról nagy betűkkel: IDIÓTÁK VAGYUNK!
jancsipapa
Egy téma a CÖF-nek . Hogy legyen min rugózni . --Az Állami Számvevőszék- ÁSZ 25 - címmel kiállítást rendezett . Az ünnepélyes megnyitón Domokos László az ÁSZ elnöke ünnepélyesen felavatta a - SAJÁT FÉNYKÉPÉT !!!
Jozefina
Mi, vagy ki az a CÖF ??? Idiótáknál kicsit gyagyásabbak lehetnek!!!???
furfang
Nagyon finom és úr volt a CÖF véleménye erről a liberós Szigetvári-féle bagázsról.
nemkati
"Ezért van szükség a népi konzultáció eredményére" - na ez az, amit sose tudunk meg, de igaz, szükség van (lenne) a népi konzultáció eredményére.

"hiteles választ a megoldást illetően csakis a magyar civil állampolgárok fogalmazhatják meg" - na igen, az olyan hiteles "civilek", mint a Fidesz által pénzelt CÖF?
verum
A pénz zöme külföldön dolgozó magyaroktól jön - ez nem ugyanaz, mintha külföld pénzel.
És bizony előbb-utóbb meg kell hátrálni a kormánynak, mert az ország nem lehet ellenzékben!
Legalábbis, ha a Fidesz még legalább a nevében demokratikus.
Anna Mária
@verum: Én is a külföldi számlámról utaltam, nyugodtan ugathatnak.
papa.49
Cöffögök majd ha ti minden forinttal elszámoltok, mondom minden forinttal, AKKOR UGASSATOK MÁSRA!!!
nezelodo
Ez a szöveg tényleg olyan hosszú volt, hogy megjárt volna a megalkotójának nejlonszatyorban az élelmiszercsomag meg a napidíj érte, mint a békemenet "önkéntes" résztvevőinek. Ha végiggondolom, tán még diplomamunka is kerekedhet belőle! Vigyázat a Paja bá' el ne kommunizálja az alkotást az egykori elvtárs uraktól!
Anna Mária
@papa.49: Akkor se ugassanak.
Annak és akkor és onnan küldök pénzt, akinek akarok. A sajátom.
papa.49
@Anna Mária: Ezek meg az elszámolás, az Osztyapenkó előbb vált lépést a szoborparkban...Egyébként meg semmi közük hozzá!!!
Anna Mária
@papa.49: Irigy kis patkányok, szolgák.
papa.49
@Anna Mária: Még attól is alábbvalók ezek seggnyalók!!!
Anna Mária
@papa.49: No igen, önkéntesek. Ennál undorítóbb társaság nincs is az országban.
bencemacska
Én olyan kíváncsi vagyok a CÖF vezető valódi életrajzára. Mit csinált a szolgálatoknál és miért rúgták ki?
papa.49
@Anna Mária: Úgy önkéntesek mint a rendőrség, ez a fütyisz tagozata, nem más, a rendőrök is beálltak már a belsőelhárításhoz...
justhpeter
Miért ugrál a CÖF ? Volt pénze a kormány plakátkampányában ? Vagy a civilek aktivitását irigyelte meg ? 24 óra 15 millió. Mikor csinált ilyet a CÖF ? Buta bégetők, akik állami pénz nélkül éhen haltak volna már.
Pálinkafőző Rézüst
A cöfiröfi megéhezett, egy kis moslékért visít, mely máskor is megesett.
"Felszólítjuk a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítson fel minket, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!"
Ez de betalálhatott nekik...:)))) Már nemcsak a tetteik, a fejük is vörös lesz a cöfiröfiknek...
nemkati
@justhpeter: A CÖF-nek nem volt pénze a plakátkampányban. A CÖF-nek a saját működésére, a saját békemenetelésére, a saját kampányaira sincs pénze. Azt mind kapja, nagyon úgy néz ki, hogy a közösből, közpénzből.

De mi továbbra is jogosan felháborodhatunk, hogy mi, az ország, aki nem lehet ellenzékben, de mi, az ország, mégis ellenzékbe vagyunk kényszerítve, mi adjuk a pénzünket arra, amire nem akarunk pénzt adni: A kormánynak a menekültek elleni gyűlöletkampányára.
eugen4402
Ha lenne még egy Videoton vagy Ikarus köztulajdonban, lehet, hogy azt adnák el ezek a huncut kétfarkúak, hogy valami kis aprópénzhez jussanak.
Dehát azokat a cégeket valami CÖF-ös eladta régen.
glorianna
ohhh... a CÖF nemes felháborodása... ahhh!
A Mariana-árok is felmérhetetlen magasság a CÖF-ben tenyésző "értelem" számára. Tényleg, mennyi lehet még lefelé?
nemkati
@eugen4402: És ha ebbe belegondolsz, te is eljutsz oda, ahova én vagy talán sokan, hogy ha ezt az országot legalább az elmúlt 25 év alatt nem rabolták volna szét a különböző pártok gazemberei, és a különböző pártfüggetlen gazemberek, akkor micsoda gazdagság lehetne itt? Hogy azok a "keményen dolgozó kisemberek", akik nem csalnak, nem lopnak, nem trükköznek, csak valóban keményen dolgoznak, azok mekkora hatalmas értéket termeltek volna - nem a saját zsebükre, hanem - az egész ország, és annak minden lakója számára? Mert ha ezt elképzeled, akkor biztos te is annyira elszomorodnál, mint én. Mert én nagyon sajnálom az én életemből ezt az elpocsékolt 25 évet - és különösen ezt a rettenetes elmúlt több, mint 5 évet.
hetöndöe
A qrmány által közpénzből fizetett királyi birkapásztorok inkább terelgessék csak a nyájat tovább szép csendben Qrbán üllepe felé és ne pofázzanak bele,hogy a civil emberek mire adakoznak.
Fradigege
Cöfögnek a közpénzből eltartottak. Szerintem még eu-s pénz is lecsusszan a zsebekben.
eugen4402
@nemkati: Szívesen vitatkoznék Veled, de nem teszem. Nem tehetem, mert állításaidat nem tudnám érvekkel cáfolni, üres frázisokat meg főképpen nem akarok pufogtatni. Vannak arra elegen a kormány baromfiudvarában. Azért most nem árt, ha figyelünk, mert a kétsebességes Unió mindenkit válaszút elé állít.
nemkati
@eugen4402: Költői kérdést tettem fel, mert tudtam, csak nem sejtettem a választ. :)))

Viszont megleptél, mert asszem nem vagyok naprakész. Mi ez a válaszút?
eugen4402
@nemkati: Röviden a németek és a franciák egy kicsit módosítani akarják a jelenlegi uniós játékszabályokat, lenne egy "igazi" és maradnánk mi a "kvázi" uniós tagállamok, akik nem tudnak, vagy nem akarnak lépést tartani a jelenlegi uniós alapelvekkel. Nagyon dióhéjba foglaltam, lehet, hogy ezt-azt félreértettem, de azt hiszem, ez a lényege.
Dr. Felipe
@furfang:" Nagyon finom és úr volt a CÖF véleménye erről a liberós Szigetvári-féle bagázsról."

Aki meg támogatja a cöfös elmebetegeket az annyitisér.
nemkati
@eugen4402: Van erről valami link, vagy akármi? Honnan való ez az infó?
eugen4402
@nemkati: Már napok óta pedzegetik, de most - félfüllel - az ATV Egyenes Beszéd-ben hallottam róla. Konkrét linket nekem is keresnem kell, bocs.
bencemacska
@Mirabilis: ma, 20:35
Ezek a szamarak észre sem veszik, hogy a szövegükkel saját jellemvonásaikat rajzolják meg! Minden mondat illik a tevékenységükre. ("Nem adhatok mást mi lényegem!")
human
A cöf indíson akkor ellenellenplakát kampányt.
soljanka
@soljanka: bocs: NEM konkrétan fordítása az eredeti cikknek.
nemkati
@soljanka: Most éppen hallgatom Ujhelyit az Egyenes beszéd ma esti műsorában. Ő azt mondja, hogy az únió a migráció kérdéseben egy egységes álláspontot akar kialakítani, és nem a különutas megoldásokat támogatja.

A német és francia javaslatról a közös valutát használó tagállamok közös költségvetéséről, illetve a többi, a kimaradó államok nagyobb szuverenitásáról, ezekről Újhelyi nem beszélt.
nemkati
@eugen4402: Ha jól értem a híreket, akkor a válaszút nem a tagállamok előtt, hanem az únió vezetése előtt van. Hogy kettéválasztják-e a tagállamokat a közös valutát használókra, és a többiekre. De lehet, hogy nem erre gondoltál?
gibgab
"Az általában szabadnak csak némi ráhagyással nevezhető államokban felbukkanó jelenségnek neve is van: kormányzat által szervezett civil szervezet (government-organised non-governmental organisation), azaz GONGO."
Magyar verzió: CÖF. Adalékok ennek a lakájpénzből fenntartott álcivilszervezetnek a működési hátteréről:
atlatszo.hu/2015/02/12/bekemenet-cof-coka-pestisracok-mi-fan-terem-kinek-szolgal-a-magyar-gongo/
orogordog
Mindenre van pénz ellenzéki oldalon is, de mi értelme a plakátolásnak, a fidesz és az ellenzék pénze is kidobott pénz vagy valaki így zsírosodik. KÁR, HOGY NEM RENDELKEZEM HIRDETÉSI FELÜLETTEL. :)
nemkati
@orogordog: Ja, nekem is ez volt az első gondolatom, hogy újabb pénzek, most éppen az ellenzők részéről, mennek a kukába ezzel az ellenplakátkampánnyal. És aki a világban látja ezt, az betegre röhögi magát, hogy ezek a magyarok mekkora barmok.
nemkati
@Horizont: Nem arról van szó, hogy nem örülnék, hogy az ellenzék, vagyis a gyűlöletplakátkampány ellenzői visszavágnak/enyhítik a brutál menekültellenes propagandát. Csak ez a visszavágás aztán az odavágás aztán a megint visszavágás nem fog sehova vezetni, miközben irdatlan pénzek mennek ezzel a kukába. Nagyon is értem, miről szól, és én is szeretnék valamit tenni ellene, de nem biztos, hogy ezt. Ha még nagyobb lenne a tisztánlátásom, akkor még azt is meg tudnám mondani, hogy mit. De nem tudom, nincs hozzá fantáziám, csak a végtelen elkeseredésem.
A Tündik bündije
Látod Viktor, megjártad a rezsicsökkentéssel, most van nekünk miből adakozni :-)
nemkati
@Horizont: Azt mondod? Hát, a próféta beszéljen belőled! :DD
Nekem is eszembe jutott már, hogy ki tudja, lehet, hogy egy egészen más indíttatású, akár mára szokásosnak mondható tüntetés kap egy olyan lökést, ami kirobbantja az embereket a fásultságból, és elsöpri ezt a kormányt. Úgyhogy tényleg minden alkalmat meg kell ragadni.

Csak az a fránya DE. Az 1-es pontod! És a karizmatikus hatalomátvétele. Azt tart vissza mindenkit!
nemjoezigy
Ez a cöf minden megszólalásával lejjebb rakja magát, holott már régen azt hittem nincs ennél lejjebb!
Pedig ezek még ebből is pénzt csinálnak: közbeszerzés nélkül kapta meg valamelyik csókos ezt a több 10 milliós plakát üzletet. Minél több megy tönkre, annál több a nyereségük.
Más: a rendőrségnek előrébb való a táblák őrzése, mint egy késelés kinyomozása, a közbiztonság fenntartása!
Aki Én
Tényleg nem tudom eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek ezeken a senkiházi, hazug, beteg elméken. Szomorú, hogy ilyen van.
Egyébként mi van, ha valóban a ,,demokratikusan megválasztott" ellenzék áll a háttérben? Hát mégiscsak a kormányt ellenzők vannak bőséges többségben, még ha erre nem is szeretnek emlékeztetni bohócék.
Anna Mária
@Horizont: 1956-ban egyébként nem volt karizmatikus vezető, akit követtek volna az emberek. Talán nem kellene mindig annyira vágyni meg várni valami vezérre.
Anna Mária
@Horizont: Azt hiszem, a "karizmatikus vezető" szükségességét maga Orbán csempészte be a köztudatba. "Nélkülem nem megy semmi, kicsinyeim!" - ezt hitte el a magyarok nagy része. Pedig ez is csak egy átverés.
kkalman
A CÖF-ben olyan idióták vannak, akik a magánszemélyek által adományozott pénz mögött is külföldi uszítókat látnak. CÖF = az emberiség selejtje.
Anna Mária
@kkalman: Ezeknek a "karizmatikus vezetője" az Orbán. Hát ne hülyüljünk már meg...
papa.49
A cöf az anyja 3.14.nak menjen tátott szájjal!!!
Desischado
Nini, hogy röfögnek a cöfösök. Bezzeg mikor a fidesz lopja a pénzt, akkor kussolnak! Az emberek reakciója jelzi, hogy mennyire elegük van már a kidobott/ ellopott pénzekből, a mutyikból! Ez persze nem tetszik a cöf-ös bandának! hát ezt bukták! Kiváncsian várom a plakátokat!
soljanka
@nemkati: "Nagyon is értem, miről szól, és én is szeretnék valamit tenni ellene, de nem biztos, hogy ezt."
Nos ez a legnagyobb baj. Valamit tenni, meg szeretnék, DE...
Állandóan ez a "de".
Ha valaki nem akarja ezt a fertőt, akkor nincs "de".
Oda kell állni minden kezdeményezés mellé, ami ellene van. Akkor is, ha nem értünk egyet 100%-osan. Mert itt most más igenis adok-kapok van. Másképp nem megy.
Nem finnyáskodni kell, hanem minden egyes párt mellé-mögé beállni.
Én nagyon MSZP ellenes vagyok, de ha kell, akkor elmegyek demonstrálni. ( Útdíj és vasárnapi zárva tartás volt legutóbb, amire el tudtam menni)
De voltam Együtt, vagy Pm által szervezett megmozduláson is.
Én büszke leszek arra, hogy támogathattam ezt a kezdeményezést. Mert ez tényleg arról szól, hogy van helyünk Európában.
Meg arról, hogy van ebben a népben értelem, érzelem, humor, tenni akarás, erő, szolidaritás, segítőkészség.
Lackó50
@Anna Mária: 56-ban volt karizmatikus vezető (Többek között Nagy Imre is az volt) Csak akkor ez a nyugat akihez most tartozunk, hallgatott mint a sír, mikor a segítségüket kértük. A büszke Szovjetunió meg Kádáréknak első szóra azonnal itt volt. Nem véletlen, hogy Nagy Imrétől féltek mint a tűztől és ki is végezték, nehogy mégegyszer a hatalom közelébe kerüljön.
A CÖF pedig a sárga írigységtől majd szét robban. Magukat az egyetlen hiteles civil összefogásnak hirdetve 24 óra alatt ennek a pénznek a gyenge töredékét se tudták volna összehozni. Az is elmond valamit, hogy erre a célra ilyen rövid idő alatt ennyi pénz összejött. Hihetetlennek tartják, hogy ennyien vannak ellenük és mindjárt külföldi uszítókat keresnek. Ha valaki látta a Tanú c. filmet, abban nagyon érzékletesen bemutatták, hogy a Rákosi rendszerben mekkora ügybuzgalommal keresték a kémeket és a rendszer ellenségeit. Itt is kezd lassan ez a boszorkányüldözés kialakulni. "Aki nem velünk, az ellenünk!" A CÖF élen jár ebben a munkában, csak arra képtelen, amiért létre hozta a párt, hogy összefogja a civileket. Az ilyen nyilatkozatokkal csak a saját sírját ássa. Még azokat is az ellenzék soraiba hajtja, akik egyébként elleneznék a bevándorlókat.
Anna Mária
@soljanka: Így van.
Minden tüntetésre el kell menni.
Mi is megyünk - bár nem azok vagyunk, csak úgy nézünk ki -, a nyuggerek! :)
Anna Mária
@Lackó50: Nagy Imre még október 23-án délelőtt is ellenezte a diákok tervezett tüntetését, ami egyébként a lenngyelországi munkásfelkelés melletti szimpátiatüntetésnek indult. Nagy Imre csak sokak rábeszélésére mondott beszédet este.
A nyugat nagyon jól tette, hogy nem avatkozott be az eseményekbe. Minden bizonnyal elkerült a világ valami egészen borzalmasat.
A CÖF elejétől a végéig hazugság, de nem hiszem, hogy a bevándorlásellenesekre bármilyen hatást gyakorolnak. Az idegengyűlölet masszív dolog.
bögöbö
Szerintem a CÖF igenis független szervezet! Tavaly is megfogalmaztak két (2 db) "kormánykritikát", nevezetesen azt, hogy lassan megy az előző kormányok elszámoltatása és hogy nem jól kommunikálják a jelenlegi vezetés kimagasló sikereit. :)
eszegfu
"Nagytudásu" Csizmadia! Milyen külföldi pénzek nyilvánosságra hozataláról beszélsz, akik a civilnek álcázott mozgalmag mögé bujva lejáratják a demokratikusan megválasztott kormányt?! Ha nem olvastad volna: először is kizárólag magánszemélyektől fogadtak el adományt, továbbá, ha tényleg kiváncsi vagy az adományozókra, fent van a honlapon neveik kezdőbetüivel, bármikor megnézheted! Láttam olyan adományt, ami 77 Ft, 1.559 Ft, 400, 200 Ft...ugye ezt senki sem gondolja komolyan, hogy külföldi szervezet utal ilyen összegeket?! Idézet fb-on Robert Kisstől: "nevem elérhető, seggem kinyalható". Akár én is mondhatom ugyanezt!
reseva
A CÖF, mint álcivil szervezet kétségtelenül teljesen átláthatóvá tette forrásait:mindenki tudja, hogy a kormány pénzeli a mi pénzünkből.
picike
@reseva: lehet hogy neked egy forintod sincs benne nem mindegy az állam végzi a dolgát punktum
picike
@Desischado: ez az oldal nem arért van hogy te folyton neki menj a rúdnak ! ez az oldal azért van hogy segits a rúdat egyenben tartani !képzeld el az autóban is van kormány de ha nem jól tartod folyton akkor az felborul
eugen4402
@picike: Figyelj egy csöppet! Ezzel a kormánnyal valami nem stimmel. Ha tényleg nem akarsz felborulni, nézesd meg szakemberrel, és ha túl drága lenne a javítás, akkor szabadulj meg tőle, és végy egy újat. :-(
mate03
@nemkati:Állitólag Négyszázezer levél érkezett vissza,csak azt nem tudni,hogy milyen eredménnyel!Nem tudom,de mintha a négyszázezer,nagyon kevés támogatót jelezne! A CÖF.-meg a kormány kurvára büszke lehet!
Hellcat
A CÖF előbb számoljon el azzal a százmillióval amiből az mszp ellen kampányoltak pártatlan civilek módjára AZTÁN járassa a pofáját.
nemkati
@mate03: Állítólag. Gondolom, az igazat sose tudjuk meg, a bizonyítékok az összes nemzeti konzultációról, és persze a rájuk fordított összes pénzek is, már rég a kukában vannak.

Még ha igaz is a 400 000, le kell vonni belőle azokat, amik nem beikszelt válaszokat tartalmaznak, hanem mondjuk a felháborodott polgár másképp kifejezett véleményét, akkor az a 400 000 se 400 000.

És az, hogy hányan küldték vissza, csak egy adat. A lényegesebb, hogy mit küldtek vissza, mi a válasz. A papíron volt vagy 12 kérdés 3 lehetséges válasszal. A válaszok variációit ki kellene értékelni, hát nem tudom, a kormány ezt megteszi-e?
eszegfu
@mate03: 10:22@nemkati: 10:34 Én is a 400 ezer választ hallottam... de M.o. szavazóképes lakossága 8 millió! Szerintem ehhez képest kellene számitani az arányt.Tehát, ha a visszaküldöttek mindegyike egyetért a kormány nemzeti konzultációs kérdéseivel, akkor is csak a szavazóképes lakosság 5 %-a!!! Ez tényleg nagy eredmény!
picike
@eugen4402: én csak hazát védő magyar vagyok tud rólam. és tényleg nem szeretném ha a szakadások következnének be
eugen4402
@picike: Minden gúnyolódás nélkül tudomásul veszem, hogy jó szándékkal nyilvánítasz véleményt, és tiszteletben tartom azt. Cserébe kérlek, Te is fogadj el egy jóakaratú javaslatot: próbálj kicsit szélesebb körben tájékozódni, ne csak egy oldalról fogadj be információkat, mert néha mások is "védik a hazát", olyanok, akiket ellenségnek hiszel.
nezelodo
Ha már ezek a cöfögők így beégtek ezzel a napi nyalással, korrigálhatnának, inkább arra kérjék a hazánkba vágyódó bevándorlókat, hozzanak magukkal munkát is, hogy jusson a magyar embereknek is belőle!
picike
@eugen4402: folyamatosan nézelődöm de én békesség párti vagyok és csak a csendes beszédre figyelek a parlamenti tv -ben is a többit nem is hallgatom meg minek. nem kiabálni kell egymásra hanem higgadtan józan fejjel beszélni érthetően.
papa53
Cöfike, segitsenek széles úrnak legyőzni itt a földön a gravitációt, és csak utána foglalkozzanak a civil szervezetek finanszírozásával, mert abból nagyon rosszul fognak kijönni!
eugen4402
@picike: Látod, ebben hasonlít a véleményünk, csak a valóság megváltozott kissé. Aki manapság higgadt szóval csendesen szólal meg, azt úgy eltapossák, mint anno a fehéringes srácot a tienanmen-téren a harckocsik. Sajnos, azok az élőlények, akiket szabad akarattal ruházott fel a Teremtő, ma unatkoznak, ha nem harcolhatnak, veszekedhetnek valakivel. A normális közélet már csak álom.
eszegfu
@picike: Bocs., hogy közbeszólok! Én is tiszteletben tartom a véleményed, egyszerüen "békesség" párti vagy. Nem kedvelem a mocskolódást, kiabálást én sem. Ezzel együtt a békét már rég elvesztettük ebben az országban. És attól, hogy nem értek egyet a Fidesszel, de főleg az "intézkedéseivel" én még magyarnak tartom magam. Bánja az ördög, ha O.V. maradna a kormányfő, csak próbáljon meg a hétköznapi emberek fejével is gondolkodni! A béke érdekében azért mindent nem tud "lenyomni" a torkomon, mert az ember egy ideig türelmes - hátha kialakul valami jó is -- de amikor lépten nyomon ugyanarról mást beszél a "hazánk fiainak", meg más a külföldnek, az már tulér a türéshatáromon.
picike
@eugen4402: aki nem képes uralkodni az indulatain az nem győz soha ! uralkodni kell az elmén főleg ilyen helyen ahol az eberek felé jön a komunikáció . képzeld el ha egy képviselő például felháborodik a tv ben élőadásban és ráadásul férfi hát azt gondolná valaki én veszekedem itt valakivel a házban . tiszelett fontos a beszédekben a hangerő kifejtése nem mindegy . a szavakra figyelő vagyok nem az erőteljes hangra hangokra. legalább ha pénz nincs ne ordits ne ugy komunikálj . mi is ordithatnánk reggeltől estig !
soljanka
@picike: Hát igen. Az elmén nem árt uralkodni. Főleg másén.
Nekem az indulataimmal vannak problémáim.
Néha még uralni is tudom őket. (Néha)
reseva
@picike: Végzi a dolgát, de hogyan? Nem mindegy! Punktum.
picike
@soljanka: uralkodj magadon isten is megsegit!
soljanka
@picike: Klasszikusokat csak pontosan:
"Segíts magadon, és Isten is megsegít"
orogordog
@Horizont: Na: Te is tudod, és miden normális dolgozó ember is tudja, hogy nincs kire kicserélni a fideszt, azért van miden ahogy van és marad is.
eugen4402
@picike: Tudod, volt néhány ember, akiktől szívesen tanultam, mert mindig halkan beszéltek, és bölcs, igaz dolgokat mondtak, figyelni KELLETT rájuk. Adjunk ki egy közös közleményt, melyben kijelentjük, hogy igazságtartalmat nem lehet pótolni hangerővel. :-)
orogordog
@Lackó50: 56ban hány éves voltál? Én még nem éltem, gyanús, hogy Te sem.
picike
@eugen4402: a csendes beszédet inkább meghallják mint a más erőszakból kifejt mondatokat igy van,de azért igazságból szóljon igaz dolgokat közöljön csendben
kata53
@eszegfu: Nah! Azt azért tisztázzuk! zorbán képtelen a hétköznapi ember fejével gondolkodni! De mit is beszélek! Gondolkodni is képtelen!
Lackó50
@orogordog: 1950-ben születtem és akkor kezdtem iskolába járni. Érdekes idők voltak. Ha valaki nem ment az iskolába október végén, novemberben, meg se kérdezték, hogy hol volt. Abból az időből nagyon sok emlékem van. Voltak napok, amikor a szüleim az ablak közelébe se engedtek, nehogy belőjenek. Kicsi voltam még, de azok a napok meghatározó emlékként megmaradtak. Az a feszültség, ami a levegőben volt, az mindenkire ráragadt. Nagyapámat 57 januárjában elvitték Kistarcsára és valamikor a 60-as évek elején engedték ki rákos betegen
bencemacska
@bögöbö: Tőlem biztos független és az is marad!-:)))
Nil
@orogordog: Hitlernél is lett jobb csak le kellett győzni
Egyébként meg mondj még egy kormányt aki ekkora szemét volt mint a jelenlegi.
(nem véletlenül mennek el ennyien az országból és én is nyugodtabb lennék ha a gyerekeim már nem lennének itt)
ennél, a jobbik kivételével, bárki csak jobb lehet.
az a baj hogy mindenki csak pártokban gondolkodik ... de legyen úgy- csak akkor minél többen jussanak be a parlamentbe hogy valóban jó törvények szülessenek végre
orogordog
@Nil: Én csak azt látom, ha belekukkantok a politikába, semmi mással nem foglalkoznak csak egy más pénzével ki mennyit keres és hova járkál állami pénzen és aki kérdezi az is ugyanezt csinálta és csinálja most is.Választóival melyik foglakozik a parlamenti képviselők közül?
eszegfu
@kata53: 16:44 Mérgemben én is hasonlókat mondok... ezzel együtt nem hiszem el, hogy nem tud gondolkodni... azért valahogy eljutott a miniszterelnökségig, nem? Persze az is más kérdés, hogy a saját érdekében, vagy az ország érdekében teszi a dolgait.
Jozefina
A CÖF egy tetű társaság lehet nem érdemes foglalkozni velük!!!
Bercifiu
@jancsipapa: Inkább koszorúzni mentem volna.
Bercifiu
@Lackó50: Biztos vidéken élsz, mert nem láttad a Zene Iskolánál felakasztott férfit, akinek a szájába dugták a farkát. A másikat meg 2 teherautó után kötötték, s elindultak ellentétes irányba, s a férfit szétszakították. Borsodi város volt.
kakaósbögre
úgy pörgünk itt a dolgon mintha számítana valamit ez a CÖF...
kukac50
A CÖF t a Fidesz pénzeli hozzák nyilvánosságra mennyi pénzt kaptak az adófizetők pénzéből a Fidesztől. A Cöf is leáldozóban van úgy mint a Fidesz.
Lázár már észre vette,hogy az ország szarba van.
A Fidesz rosszul teljesít.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.