"Többet fognak fizetni. Annyit, amennyi elveszi a kedvüket, hogy feljelentsék a kormányt Brüsszelben" – mondta Lázár János arra a kérdésre, hogy ha az Európai Bizottság elmeszeli a Spar és a Philip Morris mostani különadóit, akkor ezek helyett a jövőben mennyit kell majd fizetniük – írta az Index.

Az ügy előzménye, hogy Lázár múlt héten kijelentette: a multik hiába fordulnak az EU-hoz, mindenképpen fognak adót fizetni, hanem a mostaniakat, akkor másikat.

Emellett a Miniszterelnökséget vezető miniszter a szerb-magyar kerítésrőlis beszélt. Elmondta: kétféle határzár építéséről döntött a kormány a keddi ülésén, a könnyen átjárható szakaszokon csaknem négyméteres kerítést épít a Belügyminisztérium és a honvédelmi tárca.

Azt is közölte: a horganyzott kerítés a föld alatt másfél, míg a föld felett három méter magasan húzzák fel a szerb-magyar határtól 2,5 méterre. A határzár tetejére egy 70 centiméteres úgynevezett NATO-drót is kerül.

Kétféle határzár létesül, a csaknem 30-40 kilométernyi, ember által nehezebben járható szakaszon egyszerűbb kerítést építenek – tette hozzá.

Ukrajnában élő magyar? A kormány Önt is megvédi!

A magyar kormánynak minden magyar állampolgárát minden eszközzel meg kell védenie, Kárpátalján pedig joggal merül fel a kérdés, hogy az ott élő magyarok biztonságban vannak-e

- jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter arra a felvetésre, hogy az ukrán külügyminiszter bekérette Magyarország ukrajnai nagykövetét a magyar titkosszolgálatok ukrajnai tevékenységével kapcsolatos magyarországi kijelentések miatt.

Lázár János leszögezte: ahol az utcán lövöldöznek, joggal merül fel a kérdés, hogy az ott élő magyarok biztonságban vannak-e.

Hozzáfűzte azt is: Keskeny Ernő nagykövet jól tudja a magyar érdekeket képviselni. A magyar kormány a béke és a biztonság létrejöttében, valamint Ukrajna szuverenitása és területi integritásának fenntartásában érdekelt – tette hozzá.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Anna Mária
"Többet fognak fizetni. Annyit, amennyi elveszi a kedvüket, hogy feljelentsék a kormányt Brüsszelben" - mondta a maffiózó és intett: vigyétek őket!
bakegya
Állatkert oroszlánjait hamarabb jól lehetne lakatni mint ezeket a férgeket.
moiszikf
Ez mekkora színjáték! Közben ezerrel tolják a TTIP szekerét. (Csak arra igen kevesen figyelnek.)
m.macskosz
@bakegya: ...megőrjítesz a nyelvi kreálmányaiddal..
:) továbbá :(
joopapa
Te meg baromarcú lézer jony, fordulj az orbán hátsója felé mikor behajol és nyald neki fényesre! Ja és remélem hogy te és a rabló bandád orbánovicsal az élen, lesztek még menedékkérők az Antarktiszon !!!
iskolakerülő
Szartsemérjanigecinek kinyílt a szája, tehát megint sz@rt egyet.
justhpeter
Lázár helyzete védhetetlen. Nyíltan fenyeget. Minden (fél)komoly helyen menesztik ezt követően a minisztert. Orbán válaszút elé érkezett. Európában akar maradni és meneszti Lázárt, vagy irány a civilizáción kívüli világ.
m.macskosz
@justhpeter: "...vagy irány a civilizáción kívüli világ."
A jelek szerint igen.
iskolakerülő
@justhpeter: Irány a világvége+ 1 lépés.
iskolakerülő
@bakegya: Az oroszlánok nem hülyék, bélsarat nem esznek.
julius68
nyegle, bunkó, gátlástalan fasz. de a jelek szerint nekünk ilyenek kellenek.
bakegya
@m.macskosz: szakmai ártalom-imádok elgondolkodtatni-de remélhetőleg nem haragszol.
volvós
A képen egymás mellett a 2 g...i,
hát nincs több véleményem róluk !!!
gibgab
Mi van? Új dizájnt írtak elő a fijjjúknak?
F_Viktor
Idegengyűlölő magyarjaink figyelmébe:
Ugyebár nem arról van szó, hogy a multik nem akarnak Orbánnak fizetni, hanem a tisztességtelen, a piacgazdaságnak ellentmondó, orbáni gazdasági beavatkozást sérelmezik.
O'szt még a korrupciót meg sem említették Brüsszelben, ezért a Jankó kézen is csókolhatná őket.
izo
@julius68: Inkább ilyen mint aki először moszkva majd brüsszel s@ggét nyalja!
hetöndöe
Ennek a húgyagyú fidesznyiknek még mindig nem jutott el a tudatáig,hogy a magyar állam legnagyobb bevételi forrása a multik és az únió.Amennyiben ezeket baszogatják,illetve elüldözik,bezárhatják a boltot,oszt az utolsó oltsa le a villanyt az országot elhagyván.
izo
@hetöndöe: Te azt hiszed az EU-nak van pénze?Az a mi pénzünk is, voltak olyan évek főként böszme idejében amikor többet fizettünk be mint amit kaptunk!
bundi
@izo: a dokumentumok szerint nem...de ha te másként tudod,,,,légyszi oszd meg mikor is volt ez...
Desischado
lézernek van bőr a képén! Már nyíltan fenyegetőzik. Igazuk van a cégeknek, őket aljasul kizárták a ppiacról, a continental cég miatt! Mert a haveroknak kell kapniuk mindent! Csak a baj ott van, ahogy Hetöntöde is nagyon helyesen megjegyezte, hogy a multiknak is köszönhetően döcög még úgy ahogy a magyar gazdaság! Ha mind kimennek innen, lehúzhatjuk a rolót! Bár szerintem lézeréknek ez a céljuk, mindent a saját kezükbe akarnak kaparintani. Egyedük akarnak a kakasok lenni a szemétdombon, vagyis a piacon!
F_Viktor
@izo: HAZUDSZ!

index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/

"Az uniós csatlakozástól 2013 végéig körülbelül nettó 7000 milliárd forint jött Magyarországra különböző uniós támogatások formájában. Az összeg felér a második világháború után Magyarországnak felajánlott Marshall-segéllyel, amit akkor szovjet nyomásra visszautasítottunk.
(...)
2004 óta évente átlagosan két százalékkal növelte a magyar nemzetgazdaság teljesítményét a Brüsszelből érkező pénz. 2011-ben majdnem 5 százalékkal. Mellesleg ez volt az az év, amikor a kormány csúcsra járatta az EU elleni gazdasági szabadságharcot. A csatlakozás óta évente átlagosan hétszer több pénz folyt be a magyar költségvetésbe, mint amennyit az adott évben Brüsszelnek kifizettünk. 2012 végén a magyar befizetések és az uniós támogatások egyenlege 5400 milliárd forint pozitívumot mutatott. A 2013-as adatok ezt az egyenleget 7000 milliárd forint fölé emelhetik."
Greg
@izo: Te nagyon rosszul vagy informálva húgyagyú! Magyarország mindig többet kapott vissza, mint amit befizetett. Mindezt csupán azért, hogy az ilyen, hozzád hasonló értelmes munkát végezni képtelen gyökerek ne haljanak éhen.
Csizmás Kond
@Greg: amity az unió ad azt soha nem ingyen adja, azt mindig vissza kell adni ha előbb ha utóbb...de van hogy előbb is utóbb is...példa erre Görögország
Freewolf
Helyesen beszél Lázár! Fizessenek a nyomor haszonélvezői, a multik! Nagyon jó!
mate03
@Anna Mária: ! Akkor jön az újabb feljelentés,és megint lehet fizetni,az adózók pénzéből!Fa fejű semmirekellő banda!
mate03
@Csizmás Kond: A Görögök az olimpiába,buktak bele! Kell nekünk olimpiát rendezni?
mate03
@Freewolf: A nyomort a fidesznek köszönhetjük! A multi majd küld egy új feljelentést,és megint a nép,szívja meg,Lázár kekeckedését!
volvós
@izo: tegnap 22:24

Emöke, kisbaba !! Azt irod:
"..Az a mi pénzünk is,..."
Mármint a kolozsváriaké ???
Hellcat
Ez kő kemény fenyegetés akárhogy is nézem...Üdvözlök mindenki az illiberális qrbáni demokráciában és a rendszervisszaváltásban...a fidesz szavazók és a távolmaradók keze egyre sárosabb. Ti adtatok erre felhatalmazást! TI IS BŰNÖSÖK VAGYTOK!
vitriol
@Csizmás Kond: Görögország nem arra példa, hanem arra, hogy ha kilóg a segged a nadrágból, akkor ne rendezz olimpiát!
bundi
@izo: tudom azért írtam...
év egyenleg (millió euróban) a bruttó nemzeti összjövedelem, a GNI arányában (%)
2004 + 193,4 0,25
2005 + 590,1 0,70
2006 + 1 115 1,31
2007 + 1 605,9 1,74
2008 + 1 111,7 1,13
2009 + 2 719,4 3,11
2010 + 2 748,4 2,98
2011 +4 418,3 4,67
2012 + 3 280 3
bundi
@izo: bocs kicsit szétcsúszott
az egyik forrás...
index.hu/gazdasag/2014/02/12/tiz_eve_dol_a_le/
de itt egy táblázat erről...
végig plusszos a magyar sor, tehát végig többet kapott mint adott...
iksz.beszolunk.hu/wp-content/uploads/2013/08/eu_budget_2011.jpg
bundi
@Csizmás Kond: gondolom a te értelmezésedben ez a vissza nem térítendő támogatás jelentése...a görögök hitelt kaptak...az nem a kohéziós alap...kevered a dolgokat nagyon...
Freewolf
Jó is, hogy Lázár végre helyre teszi a sok arrogáns kizsákmányoló szemetet! Fizessenek adót, ha már az árufeltöltőnek csak 70000-et adnak. Majd az állam kipótolja a pénzét, amit a multi ellop!
Csizmás Kond
@bundi: Amióta Görögországban megjelent a válság az egész oda irányuló úgynevezett segítség az ott működő külföldi bankokba jutott tőkésítésre és nem a görög embereknek vagy a görög költségvetésbe Magyarul ez azt jelenti, hogy azok az uniós vagy nem uniós államok akik most a pénzüket féltik a saját bankjaik megsegítését végezték amit szintén a görögök adósságaként fognak felróni.
Freewolf
Miért is tőkésítették fel a külföldi bankokat a magyar adófizetők terhére felvett hitelből? A bank a hasznát nem osztja meg velünk, de a veszteségeit igen. Most kéne ezeket az összegeket visszakövetelni!
izo
@volvós: Megártott neked a meleg, életemben nem jártam arra, te nagyokos!
Toby
@kakaósbögre: Attól tartok, hogy nem ennek a szarházi, államtitok sértő ( "Ukrajnában jobban teljesítünk hírszerzésileg " ! ) nulla lézernek fog sokba kerülni, hanem nekünk !
Ez a büdös bogár átvette a debil főnöke stílusát, ezek a hulladékok egymástól tanulnak idiótizmust !
A "csak azért is" gazdaságpolitika eddig csak szopást hozott, a piacgazdság olyan mint a 25,000 Volt, nem szereti, ha belenyulnak !
volvós
@izo: 13:57

tagadod a származásod, Emöke ???
Cserélj intim betétet !!!
Toby
Mitől van az, hogy a magukat jobboldalinak eladó nyalogányok, azonnal a hazugság eszközeihez nyulnak, ha nincs más érv ?
vitriol
@F_Viktor: nem érdemes kiakadni azon, hogy izo hazudik, legfeljebb akkor kell ezt megjegyezni, ha te már láttál olyan fideszest, amelyik igazat beszélt.
mate03
@Csizmás Kond: Le írtam!Olvasási problémáid vannak?
hetöndöe
@Freewolf: Miért?Van magyar tulajdonú bank?
izo
@volvós: Nálad h@lébbet még nem láttam!Te azt hiszed meg tudod mondani ki hol lakik ki férfi ki nő stb. pedig mindig nagyon melléfogsz vedd már észre magad!
izo
@volvós: Hogy melléfogsz ez nem az én hanem a te problémád!
bundi
@Csizmás Kond: gondolom tisztában vagy vele, hogy ez nettó marhaság...mármint amit írsz...
bundi
@Csizmás Kond: esetleg lehet az a gond is, hogy a görögöknek most kb 85 milliárd eurót kellene összekalapozni? amit ugye lehet nem fognak viszont látni az eddigi 200-250 milliárddal együtt...tudod a magyaroknak most ennyi az összes államadósságuk...85 milliárd euró euró...te is ilyen könnyedén szoktál lemondani a pénzedről?
444.hu/2015/07/22/dehogy-oldodott-meg-a-gorog-valsag/
Csizmás Kond
@bundi: ..te a látványos oldalát szereted ezért csak azt fújod amit a színpadon látsz...próbálj más forrásokat is olvasgatni...mégha előre hihetetlennek tünik is...
bundi
@Csizmás Kond: mikre gondolsz? csak egy példát...
Csizmás Kond
@bundi: ...pl nézz utána, hogy g.ország mennyit költött hitelből fegyverre és miért és ki adta a kölcsönt és ki a fegyvert az mennyivel lett több mintha helyben fizették volna...stb.
kukac50
Az uniónak nem kellene küldeni pénzt 1 évig Magyarországra rögtön kisebb lenne a politikusok pofája,vagy el kellene számoltatni Őket minden ide érkező forinttal és minden befolyt adó forinttal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.