Egészségügyi szolgáltatásokra írt ki közbeszerzést a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal (BÁH), amely többek között felnőtt és gyerek alapellátást, nővéri szolgáltatást és telefonos segítségnyújtást rendelne meg a bicskei, a vámosszabadi és a nagyfai befogadó állomásokra.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sziszifusz
@Freewolf: 09:44
Különleges, ritka betegségek kezelésében tapasztalat szerzés lehetősége. Az érdeklődőknek nem kell távoli, egzotikus országokba utazni és ott élni.
Egyébként jellemző, hogy már hónapok óta tart a nagy tömegű bevándorlás és még csak most kezdik el az egészségügyi ellátást szervezni. Bezzeg a plakát ragasztást soron kívül megoldották.
wagabund
egyszerű...tessék felkeresni a külföldön dolgozó orvosokat...
human
@Sziszifusz: A hírekben szerencsére eddig csak európai betegségekről beszéltek. De persze mindenre fel kell készülni.
Freewolf
@Sziszifusz: Törjük itt kezünket lábunkat, mert gazellavadászék méltóztattak illegálisan bejönni az országba? Iszkiri inkább haza!
Sziszifusz
@Freewolf: 10:13
Ne félj ! Ők sem maradnak Magyarország területén. Ez a hely nem vonzó számukra. Innét menekülnek akik tehetik, még azok is akik állampolgárai ennek az országnak.
Itt a fő gond nem a bevándorlás, hanem a kivándorlás. Tudom erről is csak a Gyurcsányi fő Belzebub, meg a Libajnai tehet(még most is).
vizinyuszi
@Freewolf: Mennek is ezerrel, csak sajnos nem haza, hanem Európa belsejébe! Tetszik itt az ingyen lét nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.