A magyarok csaknem fele pártolja azt az elképzelést, hogy olimpiát rendezzenek Budapesten, a pártszimpátia azonban befolyásolja, hogy ki hogyan vélekedik a kérdésről, derül ki a Nézőpont Intézet Heti Válasz megbízásából készített reprezentatív felméréséből. A kutatás a pártok támogatottságát is vizsgálta, és felmérés szerint az elmúlt fél évben a kormánypártok stabilizálták táborukat.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Ezt nem hiszem el, akinek józan esze van nem támogatja, illetve akinek a fizetése még olyan magas és el is hiszi, hogy ez mindig így lesz.
Magas lóról nagyobban lehet esni azoknak is.
1magyar
Ezt nem hiszem el, akinek józan esze van nem támogatja, illetve akinek a fizetése még olyan magas és el is hiszi, hogy ez mindig így lesz.
Magas lóról nagyobban lehet esni azoknak is.
namihami
Nézőpont Intézet és Heti Válasz.
Naná, hogy a megfelelő eredmény jött ki.
alte trottel
Ugyanezek állapították meg egy telefonos közvéleménykutatással, hogy a megkérdezettek 100 %-a rendelkezik telefonnal!
Yoda69
Engem nem kerdezett senki.
Reszemrol: NEM
micfild
Hol kérdezősködtek?? A diliházban?
Egyébként nem először merül ez fel a fideSS háza táján-- emlékszem.. már 2001 környékén is "mertek" nagyot álmodni.
Elképzelem... ahogy ezekre az utakra ráengedünk még pár millió embert.
Lehet, hogy ezért épiti Orbán a stadionokat?? és a Felcsúti lesz majd az Olimpiai stadion??
Szerintem inkább az iszonyatos mennyiségű pénz lenyúlásának a lehetősége forog fent, amire a pályázatirás ad lehetőséget... -
Az Olimpiai bizottságban, meg remélhetőleg nem elmeroggyantak ülnek, hogy szutyokország szutyokfővárosa Olimpiát rendezhessen.
bakegya
Mi van,smityipalkó,kovácslokó,k.ágika nem él még elég luxusban???AZ ILYEN ÉS CSAKKK ILYEN "VICCTOR MINISZTERELNÖK" ZSEBMETSZŐ SZEMÉTKEDÉSEKKEL MÉRT KELL ENGEM NAPONTA ÖTSZÖR POFÁNCSAPNI A SZÉLSŐ JOBBHORGOS FIDESS+ NÉPPÁRT+ NEVÉBEN???--bőven sokkk már azt a luxust is végignézni ahogyan a STADIONJAIT EU -és állampénzen építteti . Csakkk a sportolók,a stróman oligarhái és ki ne hagyjam vajnapapi valagát nyalja-aTANÁR-AZ EÜ.DOLGOZÓ-AZ ÁROKÁSÓ STB-az pedig csakkk minimálsenki.Szavazáskor ZEMBER LEGFELJEBB...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.