A nemzeti érzelmet analizálni nem szép dolog, ebben az országban könnyedén megkapja az ember érte a zsidó-ballib-hazaáruló jelzők egyikét vagy összességét, amivel pontosan jellemeztük is a nyilvánosságot uraló nemzeti érzelem leglényegét. Ostoba és agresszív.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
@levi: Ameddig egy magyar csak a vagy-vagy-ban tud gondolkodni, addig ne akarjon senki és semmi lenni. Ha nem tanulom meg, hogy csak annyi tiszteletet, megbecsülést kérhetek magam számára mástól, amennyit én adok neki, akkor a nemzetközi közösségekben folyton csak megtűrt kolonc leszek, függetlenül attól, hogy az országok, a nemzetek, vagy csak különféle emberek közösségéről van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
levi
@JAJMÁR: Nem szereted de nem is utálod...akkor közömbösek számodra, ergo miért véded őket? Kérték, hogy védd őket?
Mindenhol vannak jó és vannak nem jó emberek ez olyan közhely , hogy fáj.
Én csak a tapasztalataimra tudok támaszkodni, az alapján tudom elmondani, hogy nagy részük nem jó ember. Hiszen a felméréseket is így csinálják nem? Megkérdeznek 100 embert és azt kivetítik a társadalomra. Na, én- ha csak látásból vagy hallásból is-de ismerek jóval többett, és csak 5! olyannal találkoztam- vagy hallottam róla- amelyik rendes, tisztességes. Szerinted hiba kivetíteni a társadalmukra? Szerintem nem. Elég szétnézni neten , ezt verték agyon, azt ölték meg a következőt megerőszakolták...Ha ezeket nem lehet kivetíteni akkor mégis mit?
JAJMÁR
@levi: 17:45 Miért? Te ismeretlenül utálsz, vagy szeretsz egy egész közösséget?
Egy nép kultúrája lehet szimpi, vagy nem, de az egyént nem skatulyázom be. Egy csomó érdekes, értékes cigány ember van.
A "jó ember, nem jó ember" két véglet, arra akartam utalni ezzel, hogy vannak bűnözők közöttük is, de nem mind az.
Hosszú ideig tanítottam cigány gyerekeket, ha már tapasztalatról van szó.
A negatív hírekre fókuszálsz, olvasod a kurucinfót. Ott csak olyan van, fel vannak sorolva a cigány bűnözők. Nem tűnt még fel, hogy a nem cigány bűnözők nincsenek felsorolva? Tényleg azt hiszed, hogy olyanok nincsenek?
Igen, szerintem hiba kivetíteni, - de nincs is ilyen felmérés - az olyan emberek miatt, mint te, akik ebben már faji okokat látnak. Ráadásul megbélyegzed azokat is, akik nem bűnözők abban a közösségben.
levi
@JAJMÁR: Hahh, nem olvasok kurucinfót, bocs. Megbélyegzem a nem bűnözőket is, tudom, és ez sajnálatos. De kevesen vannak, jóval kevesebben mint hinnéd. És aki nem bűnöző, hanem tisztességes cigányember, az nem is veszi magára, tudja, hogy nem neki szól.
Mindegy hanyagoljuk, ugyanis ugyanarról beszélünk már órák óta, és egyikünk sem ért el érdemi eredményt a másiknál. Lehet, te másféle romákkal találkoztál mint én, talán oylan országrészben élsz, ahol 10 000 főre 100 roma jut, így az összehatás sem olyan erős, mivel meg kevesen vannak így inkább beilleszkednek...én keleti részben laktam- észak-kelet- és a városban 3000-en éltek... De nyugodtan kérdezz már Borsodit, egyik sem fog máshogy vélekedni mint én.
Toby
@levi: Cimbikém ! A "magyar cigányságot" évszázadokig a kutya sem segítette beilleszkedni, úgy üldözték őket, mint a hazai zsidóságot ! A cigány populáció, az első, emberséges hozzáállást a szocializmustól kapta. Meg az utolsót is !
Csak úgy mondom neked, minden vita helyett !
levi
@Toby: Nem vagyok a cimbid egyrészt...
Másrészt meg évszázadok alatt csak az nem tud beilleszkedni aki nem is akar. Mint ahogy most sem akar sok.
eszegfu
@levi: Semmi bajom a véleményeddel, habár sok mindenben nem értek vele egyet! Csak "bosszantott", amit már többször is idéztem Tőled: "ha leirom, hogy szeretem a hazámat, rögtön lenáciznak". NEM igy történik soha, hanem mindig előkerül, hogy utálod a cigányokat és a menekülteket... ezért kapod azt, amit. És még mindig erre szerettelek volna "rávezetni" és sajnos még mindig nem ismered be, hogy igy történik. Na mindegy...ennyi erről elég is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.