Alig pár napja rázta meg az internetet egy felvétel, amin egy szlovák rendszámos Porsche-tulaj halálosan megfenyegetett két magyar nőt, mert felvett a kocsijába egy megfáradt menekült családot.

A DK feljelentést tett emiatt, mint írták, “elvárják a rendőrségtől, hogy kiemelt figyelmet fordítson a menekülteknek segítő magyar embereket halálosan megfenyegető kopasz agresszor kézre kerítéséért.”

A 24.hu értesülése szerint nemcsak, hogy megvan a "bátor" porsches, de maga a TEK csapott le rá.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
@Horizont: És a bajer zsótinak miért volt szlovák rendszáma a szocialista kormányok alatt? Hogy ne kelljen adót fizetni!
Mert: minél rosszabb, annál jobb!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
micfild
@Horizont: mit értesz azon, hogy magyar?
magyar vagy magyarországon élő magyar állampolgár?
egyébként ez fontos kérdés... mindenképpen.
bencemacska
@micfild: Gondolom Magyarországon élő, Szlovákiában adózó, EU-s pénzeken meghízott "üzletember"!
nyanya001
Remélem azt is vizsgálják, hogy miért jár szlovák rendszámmal ez a gennyláda !
Na meg milyen alapon fenyegetőzik kézigránáttal !
Még akkor is ha netán nincs, vagy nem volt a fostalicskájába !
micfild
@bencemacska: Ilyesmire gondoltam. és persze feltétlenül turbomagyar hazafi.
Mobil123
@bencemacska: Jól mondod !

"..Budaörsi Rendőrkapitánysága Bűnügyi Osztálya folytat eljárást garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt Sz. Attila 40 éves biatorbágyi lakos ellen."
EGO
Rossz a DK érvelése!!! Életveszélyesen megfenyegett 2 magyar állampolgárt!
bencemacska
@Horizont: És a bajer zsótinak miért volt szlovák rendszáma a szocialista kormányok alatt? Hogy ne kelljen adót fizetni!
Mert: minél rosszabb, annál jobb!
nezelodo
Rászolgált az eljárásra, de a menekültáradat elleni gyűlöletkampány elindítója sem matyóhímzés. Ezt a problémát csak az alkalmatlan vezetés gondolhatja gyűlölettel megoldhatónak. Ehhez hideg racionalitás, és felkészült logisztikával bíró társaság kellene, nem ilyen hűbelebalázsok.
Ez a mi hazánk
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
bencemacska
@Ez a mi hazánk: Embercsempészet rendőri biztosítás mellett!
Nagyon jót nevetnék rajta, ha nem lenne annyira szomorú az egész!
Ez a mi hazánk
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
simmering73
@bencemacska: Turulban született mélymagyar - ez kimaradt a megállapításodból.
human
Örülök, hogy elkapták. Ha ez a pali megússza az felbátorítja a többi szélsőségest.
wagabund
hát tetszik, nem tetszik, de bocsánatot kérek a yardtól, mert álmomban sem fetételeztem, hogy elkapják...
az, hogy pofára estem, bőven megér annyit, hogy elégtételt kapnak a jóérzésű emberek egy ilyen mélymagyar megfenyítésével...
...remélem legalábbis, hogy nem menteti fel az ügyvédje...

:-(
eszegfu
@wagabund: 19:53 Nem vagy egyedül! Ha ez vigasz lehet egyáltalán... én is hasonlóan Hozzád bizony "görény" voltam... nem hittem: valaha is elkapják ezt a "mélymagyart"! Én is reményekedek: nem ussza meg, legalább példát kell statuálni!!!
mate03
@Mobil123! Vallása ,párt kötődése,miért Szlovák rendszámú az autó,honnan volt a gránát:!? Megannyi kérdés,amire választ várunk!
rugacs
Állítólag Biatorbágyi volt a fószer..
fekete
BBC Northamerika beszelt Kinga Galal,ki Mo-t kepviselte a bbc ben,Az europai unio emberi
Jogokal foglalkozok a helyszinte mentek Szerbia es Mo hatarara,es meg alapitottak,hogy
Magyarorszag UGY BANIK a SZIREKEL,mint az ALATOKAL.Szegeny Kinga valaszolt va-
Lamit de zek nyomatak a hazug pro-pagandajukat,Vigye oket MArkel,Oda valok,
kkalman
Még ha nem is volt nála kézigránát, akkor is megérdemli, hogy kicsit megfingassák, a fenyegetés, és félelemkeltés miatt.
Rendőreink most szereztek nálam egy jó pontot maguknak. Mit ne mondjak? Rájuk fért.
eszegfu
@Peller Anikó: 22:30 Tudod nagy baj, hogy nem Téged "talált" meg a porsches pali! A linkedben szereplő dolog is baj lehet... ezt én határozottan nem állitom, de az ellenkezőjét sem... De igen furcsán hangzik ahogy azt sugallja a hsz-d, hogy a pali cselekedete nem baj... Ha nem ez volt a szándékod, akkor már most elnézést kérek!
szaboria1
@Peller Anikó: Az újságok sokszor találgatnak. Gondolkozni kell egy hátizsákkal érkezőt is átvizsgálják, pláne az angolok.
Aki Én
@Peller Anikó: Ha a fele igaz, akkor is nagy a baj. Azt viszont nem gondolom, hogy a terroristák ne tudnának Európába jönni a menekültek nélkül. Naponta halljuk, hogy olyan útleveleket, papírokat hamisítanak, amit szinte lehetetlen kiszűrni.
Ezzel együtt a porsés férget ne hagyjuk figyelmen kívül. Az ilyen típus bárkinek nekimegy ha nem tetszik valami. Én ráverném a terror fenyegetettséget is. HA valaki megérti mit tett ez a féreg a menekültektől elvonatkoztatva, akkor az nem bagatellizálja el.
Persze a cikkhez képest valóban kisebb probléma.
Aki Én
@Peller Anikó: ...még annyit, hogy a cikk kommentjei egészen elképesztőek.
Egyik kedvencem:
,,Hazánkban is bárki megnézheti, hogy mit csinálnak egész nap? Zömmel esznek-isznak, szemetelnek, heverésznek, lustálkodnak"
Kérdem én mit tegyenek? Várakozás közben építsen egy kórházat vagy iskolát? Mi volna megfelelő? Ez már az uszítás és ostobaság eredménye.
wagabund
@eszegfu: húúú...ez magas labda..nagyon nem értem..
légyszí privátban érthetőbben...persze most ébredtem, a kv még nem működik...

:-)
Peller Anikó
1. ha valaki felvesz a kocsijába egy megfáradt menekült családot, az pillanatnyilag 3 évig terjedő embercsimpászatnak minősül. Az ettől független, hogy aki felvesz a buszába vagy vonatszerelvényébe 50 vagy 500 honfoglalót, az nem minősül, vagy aki felelős politikus létére angyalian kikottyanja, hogy jó akkor jöjjön mind, az sem, sajnos.
2. a porsés krampusz lehet nekimegy bárkinek, de milyen a habitusuk az iszlámon szocializálódott megszállóknak, ők hiányoznak itt valakinek?
3. a két esemény súlya között (valaki leugat - egy esetleg jószándékú - embercsempész hölgykoszorút és Európa lerohanása, megszállása között) akkora a különbség mint egy bolha és a Gellérthegy között.

Pillanatnyilag a "menekült" áradat van elbagatellizálva, a feszültség rohamosan nő (hölgy?), a németek gyújtogatnak, az embercsempészek meg jószándékúan felvesznek a kocsijukba néhány tíz aprótermetűt. De ezért ők nem lesznek hálásak. A magam részéről aggódok európánkért. Még nem tekintjük ellenségnek a szerencsétlen tömegeket, de ez nem marad így túl sokáig, mert a feszültség roham,osan hölgy.
Aki Én
@Peller Anikó: Azt akarja mondani, hogy ez a derék ,,igazmagyar" legalább tett valamit a válságkezelés érdekében, miközben Eu vezetők csak balfaszoskodnak?
Peller Anikó
Nem, semmiképpen, a csávó nem tett semmit a válságkezelés érdekében, de a vezetőink balfasok. Csak azt akarom mondani, hogy sokkal, sokkal súlyosabb atrocitások várhatók akár már most is, de ha ezt az őrült inváziót nem sikerül lefékezni, akkor nemcsak atrocitások lesznek hanem háború, öl és jajve székelés. És akkor egy ilyen beszólás a helyére kerül, a feledésbe.
netudki89
A Porsche tulajának a fejét egy kicsit beleveregettem volna a motorháztetőbe, a kurva anyját az ilyennek.
netudki89
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
netudki89
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
eszegfu
@Peller Anikó: 10:23 Azért azt nem árt tisztázni: itt mindenki elmondhatja a véleményét, ami nem a másik "leugatásá"-t jelenti! Valószinüleg nem értetted meg, amit irtam... ha egy magyar "hazafi" inzultál 2 magyar nőt, az szerinted rendben van, csupán egy "bolhányi" dolog? Tényleg elfogadható, normális dolog... szerinted. Mit vársz a menekültektől, vagyis milyen viselkedést, ha az egyik magyar nekimegy a másik magyarnak csupán azért, mert eltér a véleményük a menekültekről... az egyik segiteni akar, a másik viszont "leorditja a hajat a fejéről". Ez is egy atrocitás! Akkor jól gondoltam: nagy kár, hogy nem Téged "talált" meg ez a bátor, hős hazafi... és most nem kérek elnézést sem! Ha esetleg válaszolnál, ugy kérlek nekem cimezd, ne csak ugy általánosságban irjál, mert nem biztos, hogy elolvasom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.