Remek hír jelent meg a péntek esti Magyar Közlönyben: a szűkmarkú évek után végre csurran egy kis pénz a focinak is. A rendkívüli alapból, mert hát...mert hát csak.

A 444 szerint összesen 800 milliót kell a rendkívüli kormányzati intézkedésekre szolgáló tartalékból átcsoportosítani erre a két dologra:

1. 150 millió forintot az Magyar Labdarúgó Szövetség feladatainak támogatása és sportági szakszövetségek akadémia rendszerének kialakítása szánnak

2. 650 millió forintból pedig sportági fejlesztési koncepciók megvalósítását támogatnák.

Ha valaki valamiért 2016. június 30-ig nem tudná felhasználni a teljes összeget , akkor a beragadt pénzt vissza kell fizetni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,Nem tudják felhasználni,, Ne röhögtessetek, a világon nincs annyi pénz amit ezek a kétballábas, koca focisták, meg az mlsz. el ne tudnának baszni a semmire))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Hogy ezek ne tudnák felhasználni? Focihoz nem sokat konyítanak, de pénzt szórni, abban világszínvonal! Kár hogy nem ez utóbbi a VB tárgya! =))
papa.49
,,Nem tudják felhasználni,, Ne röhögtessetek, a világon nincs annyi pénz amit ezek a kétballábas, koca focisták, meg az mlsz. el ne tudnának baszni a semmire))))))))))))
bakegya
...és ez már megint ALKOTMÁNYELLENES!-Magyarország kormánya hirdetéseket bömböltet a közmédiában!-Magyarország kormánya óriásplakátokon hirdeti a magyarokra eröltetni kívánt hülyeségeit!-Magyarország kormánya konzultációs levélszeméttel inzultálja nem csakkk a fideSS birkáit.Magyarország kormánya egyetlen menekültet sem hajlandó befogadni-hirdeti:...az UNIÓ MENEKÜLT POLITIKÁJA MEGBUKOTT!!!
DE A FELCSUTKAI MARADONA DILIJÉRE ÁLLAMPÉNZBŐL MILLIÁRDOKAT ÁT LEHET CSOPORTOSÍTANI???-lerughatná már valaki a cölöp tetejéről a teknőst!
Toby
Tegyék rendbe a temetőket ennyi pénzből, ha szerencsénk van, akkor hamarosan szükségük lehet rá !
nevemnick
Közel 10000-es lélekszámú városban ,,működő" focicsapat a megye akármelyik osztályának utolsó helyén tanyázik. Meccsről-meccsre alig tud kiállítani 13-14 embert, negyven-ötven fős a nézősereg, viszont a támogatásuk a város kulturális programjaira forditott összegének a tízszerese. Amúgy a város munkaképes lakosságának 65%-a közmunkás, a többi esetleg dolgozik, vagy már kikerült a munkanélküli támogatásból.
Hajrá a jobban teljesítő Magyarország, hajrá birka magyarok!
panellproli
Miért nem rúgja már valaki jól tökön ezt az undorító fazont?Itt pont jó pózban feszített ehhez
justhpeter
Az egész kormányműködés közönséges szélhámosság
nevemnick
@justhpeter: még ha csak szélhámosság lenne...
Desischado
Erre kell a pénzt fordítani! A szegények, az egészségügy, az oktatás, a bérek, és a nyugdíjasok, hát, ezek nem fontosak, csak a foci! Hogy rogyna már rá az ég erre a mocsok parazitára meg az élősködő bandájára?! Gratula mindazoknak, akik rájuk szavaztak, meg azoknak is, akik otthon maradtak!
kkalman
Ennek a focibuzinak a ku...
A hozzászólás többi része a moderálási elvek megsértése miatt törlésre került.
Szeparepa-
Egy nemzet javainak herdálása, pazarlása önkényesen és hatalommal visszaélve: hazaárulás... hazaárulásért kötél jár...
mate03
@Szeparepa! Remélem,jó erős kenderkötélre gondoltál,mert sokat kellene használni! Rengetegen vannak, akik megérettek a kötélre!-:
Szeparepa-
Én csak annyit írtam, hogy mi jár érte... nem azt hogy meg is kell/lehet tenni... Azonban az összes férget, tényleges életfogytig fegyházba, kényszermunkára, teljes vagyonelkobzással, azt meg lehet tenni... ez a minimum amit érdemelnek...
vörösfuvalat
Két dologról van szó.
1. Csak egy balfasz országnak lehet 8 éven keresztül egy ilyen első embere.
2. Azok a bűnöző gombnyomogatók akik törvényesítik az Orbán ámokfutását igazi hazaárulók.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.