Egy tisztességes fejlesztési időszak volt 2010 előtt, azóta, a módosításoknak köszönhetően az unió azt mondta, ilyen körülmények között egy forintot sem ad Magyarországnak – ezt Varju László mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Forrás: ATV.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Ez melyik ATV "egyenes" beszéd műsora volt?
Még a nemszp-s idők?
Papuska1
Sajnos eddig is többe került a leves, mint a hús! Eleinte a "beetetés" időszakában tényleg jött jóval több, mint amennyit befizettünk, de egyre inkább akadozik a dolog, és a teljesíthetetlen feltételekkel, őrölt szabályozással előbb- utóbb átbillen a mérleg nyelve. Ráadásul lehet fenyegetőzni. Persze a 16 felrobbantott cukorgyár, meg az Eu-ból most is hozzánk áramló lejárt szavatosságú átcimkézett áru és görbületszabályzott uborka után már elgondolkodtatóvá válnak a dolgok. Persze, hiszem, hogy nem a kilépés a jó út! Néhány szövetségessel (ami egyre inkább adódik onnan is, ahonnan nem várnánk) egyenesbe lehetne hozni ezt a hajót! Egy olyan EU vezér, akit évekig lehallgatott a legnagyobb konkurens pedig elég kockázatos nekivágni a jövőnek! Ki tudja kit mivel zsarolnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.