A 2024-es budapesti olimpia melletti kampány jegyében zajlott le a Magyar Olimpiai Bizottság alapításának 120. évforulójának ünnepsége a nemzetközi képviselők jelenlétében. Orbán Viktor miniszterelnök szerint a sport mindig is a politikán felül ált, de hozzátette, hogy Borkai Zsolt MOB elnök és győri polgármester városát rendesen kistafírozták.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Az azért lenne nagyon szomorú, mert a sokat emlegetett demokrácia, vagyis népuralom egyik alappillére a népszavazás. Ez a módja annak, hogy a nép beleszóljon az őket érintő, vagyis közérdekű dolgokba, mint például olimpia rendezés. Ahol nincs vagy csak elvben van népszavazás, mert azt a hatalom gáncsolja, ott van diktatúra. Ahol a hatalom egyszemélyben dönt az istenadta nép helyett, ott a hatalom diktál, vagyis diktatúra van.
Jó példa erre a vasárnapi boltzár kérdése, ami minden felmérés szerint szembemegy a többségi akarattal. Ahol egy mérhetetlenül kicsi támogatottságú párt egyszerre demokratának és kereszténynek is hazudja magát, ugyanakkor milliókra erőltetheti akaratát, ott sok mindenről beszélhetünk, csak demokráciáról nem.
Ahol a hatalom nem képes meghallgatni a tömegek akaratát, ott ne csodálkozzunk ha bekövetkezik az, amiben tökéletesen egyetértek orbánnal. Azzal az orbánnal, akinek még én is hittem valamikor. Az az Orbán ma elkergetné, de minimum szembeköpné a mai orbánt.
Erre gondolok:
www.youtube.com/watch?v=Aqq6gHBmq00
nusika
...az emberek akarata szerint kell határozni ...vagy a magyar emberek döntik el, hogy ...ezt sokszor hallottuk, de nem mindig...pl. a sok stadiónépítésben.?... vagy a külhoni magyarok szavazati jogáról ki döntött? ...az államtitkárok 30% fizetésemelésről ki döntött?... a nagyobb államaparátusról ki döntött, pedig a választások előtt kisebb államról volt igéret!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.